Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ…

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ;


Από που πάνε για την Ανάσταση;;

H εγκεφαλικότητα της Δύσης είναι πνεύμα χωρίς Θεό. Αντίθετα η πνευματικότητα μας έγκειται στο ότι ο Θεός είναι Πνεύμα..

Στην εποχή του Αντιχρίστου κάθε ψήγμα θρησκευτικής χριστιανικής ελευθερίας εξαγοράζεται με αίμα, με θυσία…

Είμαστε στο 3ο Πάσχα Απαγόρευσης…ή υπό περιοριστικά μέτρα..

Η Πολιτική Θεολογία την εποχή του θηρίου είναι Αποκαλυπτική…

Δεν είναι τυχαίο που ένας πολιτικός επιστήμονας θεολογεί.. Ο Alexandr Dugin τονίζει ότι παράδοση και θρησκεία ανατράπηκαν στην αυγή της νεωτερικότητας.

”Στην πραγματικότητα, και οι τρεις πολιτικές θεωρίες θεωρήθηκαν ως τεχνητές ιδεολογικές κατασκευές από ανθρώπους που αντιλήφθηκαν, με διάφορους τρόπους, «το θάνατο του Θεού» (Φρίντριχ Νίτσε), το «ξεμάγεμα του κόσμου» (Μαξ Βέμπερ) και το «τέλος του ιερού”. 

Αυτός ήταν ο πυρήνας της Νέας Εποχής της Νεωτερικότητας: ο άνθρωπος ήρθε να αντικαταστήσει τον Θεό, η φιλοσοφία και η επιστήμη αντικατέστησαν τη θρησκεία και οι λογικές, ισχυρές και τεχνολογικές επινοήσεις αντικατέστησαν την Αποκάλυψη…

Ωστόσο, εάν ο μοντερνισμός εξαντληθεί στη μετανεωτερικότητα, τότε ταυτόχρονα τελειώνει και η περίοδος της άμεσης «θεομαχίας».”

Από που πάνε για την Ανάσταση;; πάω καλά για την Ανάσταση;;;Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ο Παγκόσμιος Πόλεμος που κήρυξε σύσσωμη η Δύση κατά της μοναδικής Ορθόδοξης Υπερδύναμης Ρωσίας είναι το επόμενο στάδιο της εποχής covid19..Το επιβεβαιώνουν καθημερινά ειδήσεις σαν κι αυτές:

–Το κοινοβούλιο της Λετονίας ενέκρινε το νόμο για τη στέρηση της ιθαγένειας για την υποστήριξη της ρωσικής στρατιωτικής ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία

Οι πολίτες με διπλή υπηκοότητα (Λετονία +Χ) μπορούν να στερηθούν τη λετονική υπηκοότητα.
–Οι Ρώσοι και Λευκορώσοι τενίστες αποκλείονται από το Wimbledon λόγω εθνικότητας. Το νο 2 παγκοσμίως ο Medvedev και το νο 4 η Sabalenka θα στερηθούν τη δυνατότητα συμμετοχής.

Χρησιμοποιούν την ίδια μεθοδολογία που εγκαθίδρυσαν στην εποχή κόβιντ. Στέρηση συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων, κατάργηση αυτονόητων ελευθεριών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, πογκρόμ, απαρτχάιντ, γκετοποίηση, εμπάργκο, στοχοποίηση λαών ή πολιτών με βάση την εθνικότητα ή τις ιδέες τους!

 Πάντα συνέβαινε.. Αυτό που τώρα συμβαίνει είναι ότι η διεθνής κοινότητα επιτίθεται ως άρρηκτη συμμαχία κατά πολιτών ή μεμονωμένων λαών και η ψηφιακή εποχή δίνει τη δυνατότητα για ολοκληρωτικό αποκλεισμό, απομόνωση….Χωρίς πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων σε Παγκόσμια πλέον κλίμακα είσαι ανύπαρκτος…

Και καθώς τίθεται επιτακτικά το ερώτημα αν είμαστε και πάλι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας …

-Από που πάνε για την Ανάσταση;;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου