Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΟΥ Η ΠΟΛΗ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΕΜΑΛΙΣΤΩΝ!




Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Καμιά σχετική ανάλυση δεν φιγουράρει μέχρι στιγμής στα ρωσικά ΜΜΕ που να αναφέρεται στο συντριπτικό αποτέλεσμα της νίκης του κ. Ιμάμογλου στις δημοτικές εκλογές που έγιναν στην Κωνσταντινούπολη. Αντίθετα η Δύση πανηγυρίζει με εκτενή σχόλια. 


Πριν από καιρό γράψαμε « άνθρωποι από χώμα προσπάθησαν να ματαιώσουν την ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» αναφερόμενοι στην λυκοφιλία Πούτιν – Ερντογάν που δοκιμάζεται σφόδρα τούτες τις ώρες. 

Και ενώ και οι δύο οι ηγέτες αυτοί ήταν γνώστες των γνωστών προφητειών θέλησαν να τις μεταθέσουν χρονικά αναδεικνύοντας τα στενά συμφέροντα τους βλ. Turkish stream – διευκολύνσεις στην ναυσιπλοΐα των ΣΤΕΝΩΝ και εικονικές συμμαχίες στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής. 

Όμως η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ που σαν φελλό την πάτησαν μέσα στο νερό της πλεονεξίας τους, πετάχτηκε ξαφνικά προς τα πάνω και σήμερα έχουμε νέα δεδομένα. 

Η περιώνυμος Κωνσταντινούπολη που επιλέχτηκε για το μεγαλύτερο deal ενεργειακών συμφωνιών έπεσε στα χέρια της τουρκικής αντιπολίτευσης με ότι αυτό σημαίνει για το εγγύς μέλλον. 

Σας μεταφέρουμε πληροφορίες αλληλοσυγκρουόμενες από την ΠΟΛΗ που δείχνουν το εύθραυστο της καθημερινότητας μας. 

Άλλες ισχυρίζονται ότι ο Ερντογάν επισπεύδει την ολοκληρωμένη παραλαβή των S-400 και την τοποθέτηση τους κοντά στην Κωνσταντινούπολη – ΣΤΕΝΑ φοβούμενος μήπως την χάσει εντελώς. 

Άλλες ισχυρίζονται ότι είναι σφόδρα θυμωμένος με τους δυτικούς και θα θελήσει να αποφύγει την συνάντηση του με τον Τραμπ στην Ιαπωνία σε λίγες μέρες( είδομεν) 

Άλλες ισχυρίζονται ότι ο Ερντογάν βλέποντας την αποδυνάμωση της εξουσίας σχεδιάζει να αλλάξει στρατόπεδο και να ξαναγίνει χωροφύλακας του ΝΑΤΟ σε όλη την περιοχή από ΣΤΕΝΑ- Αιγαίο- Αν. Μεσόγειο – Συρία- Ευφράτης.( φυσικά δεν θα πάρει τώρα τόσες αντιπαροχές που ονειρευόταν καθότι τα επιχειρήματα του αδυνάτησαν) 

Με όλα αυτά είναι να μην ανησυχεί ο Ρώσος; 

Ο οποίος τις τελευταίες μέρες καταστρώνει άλλα σχέδια για να διαχειριστεί την αλλαγή που συνέβη στην Τουρκία. 

Ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσίας θα αγκαλιάσει τα νερά στην Ερυθρά Θάλασσα και τον Περσικό Κόλπο (μέσω των ΣΤΕΝΩΝ φυσικά) 

Αξίζει τον κόπο να το διαβάσατε για να δείτε τι έρχεται μετά από αυτό που θα παίξει στα κρίσιμα ΣΤΕΝΑ. 

« Στις 13 Μαΐου 2019, ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσικής Ομοσπονδίας μετατρέπεται σε 236 χρονών. Η πρώτη μοίρα των στρατιωτικών ιστιοφόρων πλοίων κάτω από τις σημαίες του Αγίου Ανδρέα εισήλθε στον κόλπο Akhtiar στις 13 Μαΐου 1783 – τρεις εβδομάδες μετά τη δημοσίευση του μανιφέστου που υπέγραψε η Αικατερίνη Β για την προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσική Αυτοκρατορία. 

Με τα χρόνια, ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας χωρίστηκε και καταστράφηκε αρκετές φορές. Σήμερα, ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσίας χρησιμεύει ως το κύριο μέσο επιρροής της χώρας στην περιοχή της Μαύρης θάλασσας και της Μεσογείου 

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας έχει σημειώσει σημαντική αναβάθμιση.  

Μετά την ανακατασκευή και την ενίσχυση της βάσης του Tartus της Συρίας, η επιρροή του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας αγκάλιασε τη λεκάνη της Μεσογείου.  

Οι Ρώσοι ναυτικοί έχουν μάθει να χρησιμοποιούν τους υπερσύγχρονους πυραύλους Caliber της Ρωσίας που έδειξαν την αποτελεσματικότητά τους στη Συρία.  

Επίσημα, οι πύραυλοι Caliber δεν ανήκουν σε στρατηγικά όπλα, αλλά η εμφάνισή τους στη δομή του στόλου της Μαύρης Θάλασσας άλλαξε σημαντικά την περιφερειακή ισορροπία δυνάμεων προς όφελος της Ρωσίας.  

Σχεδόν όλα τα νέα επιφανειακά πλοία και υποβρύχια της Ρωσίας του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας είναι οπλισμένα με πυραύλους Caliber. 

Η ναυτική αεροπορία αναβιώνει επίσης. Το σύνταγμα αέρα των πολυλειτουργικών μαχητικών Su-30SM και των βομβαρδιστικών Su-24MR, το οποίο σχηματίστηκε το 2016 στην αεροπορική βάση Novofedorivka στην Κριμαία, έχει καθιερώσει τον έλεγχο σε ολόκληρη την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.  

Οι παράκτιες δυνάμεις ενισχύθηκαν με νέα συστήματα Bal και Bastion. 

Οι Αμερικανοί δεν τους άρεσε μια τέτοια εξέλιξη, επειδή η Μαύρη Θάλασσα ήταν επισήμως κλειστή για τα πλοία τους και δεν μπορούσαν σαφώς να τεκμηριώσουν την ανάγκη για την παρουσία αμερικανικών πολεμικών πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα.  

Το 2008, μετά τη ρωσική επιχείρηση για να αναγκάσει τη Γεωργία στην ειρήνη, η αλληλεπίδραση στη Μαύρη Θάλασσα είχε φθάσει σε αδιέξοδο. Το πραξικόπημα στην Ουκρανία στη συνέχεια έθεσε και τελείωσε αυτήν την πρακτική. 

Το 2014, η Κριμαία και η Σεβαστούπολη επέστρεψαν στη Ρωσία. Ήδη το 2015, ο στόλος άρχισε να δέχεται νέα πλοία ενάντια στον αυξανόμενο αριθμό στρατιωτικών ασκήσεων του ΝΑΤΟ στην περιοχή. 

Σήμερα, τα πολεμικά πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας μπορούν να πραγματοποιούν επιθέσεις πυραύλων υψηλής ακρίβειας από τόπους εγκατάστασής τους σε αποστάσεις μέχρι 1.700 χιλιόμετρα. 

Η Ρωσία εξετάζει επί του παρόντος την ευκαιρία να επεκτείνει την επίδραση του στόλου στα ύδατα της Ερυθράς Θάλασσας, στον Κόλπο του Άντεν και στον Περσικό Κόλπο, καθώς και στο δυτικό τμήμα της Αραβικής Θάλασσας, για το οποίο είναι τώρα υπεύθυνος ο Στόλος του Ειρηνικού. 

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, η Ρωσία θα πρέπει να επιλύσει πολλά προβλήματα, όπως να αποκαταστήσει το σταθερό σύστημα επιφανειακής και υποβρύχιας επιτήρησης στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, να αναπτύξει συστήματα ανίχνευσης πάνω από το ορίζοντα, να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο σύστημα υποβρύχιας, πλοία και αντιπυραυλική άμυνα των περιοχών στις οποίες βασίζονται οι αερομεταφορείς των πυραύλων κρουαζιέρας.» 

συντάκτης Dmitry Sudakov
Читайте больше на http://www.pravdareport.com/russia/142389-russia_black_sea_fleet/ 13.05.2019 21:03 

Και πάμε στο προκείμενο 

« άνθρωποι από χώμα ακόμα και αν είναι περισπούδαστοι ηγέτες δεν μπορούν να ακυρώσουν την ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» 

Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο Αιτωλός είπε ότι « το ΠΟΘOYΜΕΝΟ θα έρθει δύσκολα» αλλά θα έρθει στο τέλος αδελφοί. 

Ο δε ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ μας το διαμήνυσε προσωπικά και δεν ντρεπόμαστε για αυτό, αλλά αντίθετα χαιρόμαστε και προσμένουμε την ΩΡΑ την ΚΑΛΗ. 

Κάποια στιγμή θα τα πούμε όλα γιατί υπάρχει καιρός του σιγάν και καιρός του λαλεί. Τους δε συκοφάντες μας τους συγχωρούμε και τους αφήνουμε στο ΕΛΕΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ. Μείζον για εμάς η ΑΓΑΠΗ για ΧΡΙΣΤΟ και ΕΛΛΑΔΑ. 

Ενόψει των Εθνικών Εκλογών θεωρούμαι χρήσιμο να ξανα- δημοσιεύσουμε το παρακάτω που είναι επίκαιρο και πνευματικό ωφέλιμο: 

« εγώ «ψήφισα» ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟ γιατί μου είπε ότι αυτός θα κατεβάσει τους Ρώσσους , μετά την τουρκική επίθεση στο ΑΙΓΑΙΟ.» 

« Φίλοι μου μας ενημέρωσαν για τα exit poll του εκλογικού αποτελέσματος της Κυριακής της 26- 5- 2019, ανήμερα του Εσπερινού του Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου. Έπρεπε αμέσως μετά να επισκεφτώ ένα σεβάσμιο γέροντα που βρισκόταν στην κλίνη του πόνου. 

Μετά τους Αναστάσιμους Χαιρετισμούς ο Γέροντας άρχισε να μας λέει παράξενα πράγματα. 

Και εγώ πήγα και ψήφισα πρωί- πρωί 

Τα χάσαμε , νομίσαμε ότι ο Γέροντας παραμιλάει αλλά συνήλθαμε με πολλές εκπλήξεις. 

Ο Γέροντας είχε μια άλλη χαρά και συνέχισε μονολογώντας: 

Ξημερώματα μπήκε στην κάμαρα μου ένα όμορφο παλληκάρι και μου είπε « Γέροντα σήκω να ντυθείς θα σας πάω για να ψηφίσετε, η χώρα δίνει εξετάσεις» 

Μια εσωτερική δύναμη με ανασήκωσε και μαζί με το όμορφο αυτό παλληκάρι βρεθήκαμε σε ένα εκλογικό τμήμα που δεν ήταν παρά μια γνωστή μου εκκλησία. 

Ήταν ο περικαλλής Ιερός Ναός του Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου του Ομολογητή στο Προκόπι της Εύβοιας. 

Σαν να άρχισα να καταλαβαίνω, τι συμβαίνει. 

Στο κέντρο του Ναού υπήρχε μια μεγάλη κάλπη που έγγραφε ΕΛΛΑΣ- ΜΕΤΑΝΟΙΑ. 

Και συνέχισε ο Γέροντας: 

Όταν κατάλαβα ποιον είχα απέναντι μου στάθηκα σεβαστικά και υποκλίθηκα στην Χάρη του 

Όταν μάλιστα μου είπε ο ΑΓΙΟΣ τα παρακάτω συγκλονίστηκα: 

« ότι και να ψηφίσουν οι Έλληνες , δεν ψήφισαν ΜΕΤΑΝΟΙΑ» 

« έρχεται πολιτική ανακατωσούρα και γρήγορος πόλεμος στην Ελλάδα » 

« είναι αποφασισμένο να σας κτυπήσει ο τούρκος» 

« οι Άγιοι κλαίνε όχι γιατί θα γίνει το κακό αλλά γιατί δεν μετανοήσατε» 

« μαζί με τον γρήγορο πόλεμο έρχεται και γρήγορη μετάνοια» 

« τότε θα σας βοηθήσω κατεβάζοντας τους συστρατιώτες μου Ρώσσους για να κόψουν την μοχθηρία των τούρκων» 

« και εγώ κατέβηκα σαν στρατιώτης του Ρωσικού στρατού στην Μικρά Ασία και έγινα στρατιώτης του ΧΡΙΣΤΟΥ» 

Με τα λεγόμενα του Γέροντα άνοιξε το στόμα μας και δεν έκλεινε επί πολλή ώρα. 

Στο τέλος όταν τον αποχαιρετήσαμε μας είπε χαριτολογώντας: 

Τι να κάνω παιδιά μου , πήρα ένα λευκό ψηφοδέλτιο και έγγραψα ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΣΟΣ και το έριξα μέσα στην κάλπη που έλεγε ΕΛΛΑΣ – ΜΕΤΑΝΟΙΑ.» 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου