Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ!


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ «ΤΡΥΠΗΣΑΝ» ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ «ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ»!

ΒΙΝΤΕΟ


ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ: ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!

Tρύπησε τελικά τον κυπριακό βυθό ο Πορθητής, και οι εκτιμήσεις και οι ανησυχίες που εκφράζονταν επιβεβαιώθησαν.

Από την άλλη ο Τσίπρας συγκάλεσε το ΚΥΣΕΑ για να προβεί σε...διαβήματα προς την Ε.Ε., προσδοκώντας να μεταφερθεί η ένταση που έχει δημιουργηθεί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο... 


Το γεωτρύπανο «Πορθητής» έχει ξεκινήσει γεώτρηση, «τρύπησε»
μέσα στην Κυπριακή ΑΟΖ και η τρύπα «τσιμενταρίστηκε» με τσιμέντο και λάσπη που μετέφεραν τουρκικά πλοία στο πλωτό  γεωτρύπανο. 

 Τουρκικές πληροφορίες αναφέρουν πως το γεωτρύπανο έχει φθάσει πέραν των 2.000 μέτρων. 

Στον χάρτη φαίνεται το σημείο στο οποίο βρίσκεται το τουρκικό γεωτρύπανο «Πορθητής» από τις 4 Μαίου.


Σχετική εικόνα


Σήμερα το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρώπης

Στο Λουξεμβούργοο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης συμμετείχε στις εργασίες των συνόδων του Συμβούλιου Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) και του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων (ΣΓΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης χθες και προχθές.

Στο πλαίσιο των εργασιών αμφοτέρων των Συμβουλίων, ο Υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε τους ομολόγους του για τις νεότερες εξελίξεις αναφορικά με τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας εντός της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας...

Δηλαδή λόγια, λόγια, λόγια,«
σα το πω τη μαμά μου (Ε.Ε.) να κάνει ντά την Τουλκία...»

Αλλά η 
«μαμά» που δεν είναι μαμά
είναι μητριά και κακιά γριά
κάνει τα στραβά μάτια στην Τουρκιά...
Όλα για τα λεφτά, τα γερμανικά
η ναζί γριά τα κάνει στα κλεφτά...



Τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες  η Ισπανία, η Τσεχία, η Πολωνία και η  Ρουμανία, απολύτως ελεγχόμενες από την Γερμανία, η οποία χωρίς να φαίνεται η ίδια, άφησε την Τουρκία «να πέσει στα μαλακά» στο Συμβούλιο Υπουργώνμε διότι διατηρεί μαζί της σοβαρές οικονομικές σχέσεις, .

Έτσι η ανακοίνωση των ευρωπαίων υπουργών είναι " ήξεις- αφίξεις" 

«...Το Συμβούλιο εκφράζει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τις τρέχουσες έκνομες δραστηριότητες γεωτρήσεων της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο και εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι η Τουρκία δεν έχει ακόμη απαντήσει στις επανειλημμένες εκκλήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης να τερματίσει τέτοιες δραστηριότητες...»

Ανησυχίες, λύπη...μιά ζωή προδομένοι από τις εταίρες χώρες τις πουτ...νες δηλαδή που έχουν βαθύτατα ανεπτυγμένη την αλληλεγγύη προς τους...εχθρούς της Ελλάδος! 

Έτσι αποθρασυμμένος ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μ.Τσαβούσογλου   προχώρησε σε μια πρωτοφανή δήλωση, λέγοντας πως όλα θα πάνε καλά στην Ανατολική Μεσόγειο μόλις «μάθουμε να μοιραζόμαστε» και εννοεί τον ενεργειακό πλούτο σε ελληνική και κυπριακή ΑΟΖ.

Με την δήλωση αυτή το τουρκικό ΥΠΕΞ ξεκαθαρίζει πως η Άγκυρα δεν πρόκειται να αποσύρει τον «Πορθητή» και το «Γιαβούζ» που έρχεται, από την κυπριακή ΑΟΖ παρά μόνο όταν μοιραστούν τα πάντα 50-50.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής κ. Γ. Φίλης μιλώντας στο ραδιόφωνο, είπε πως αφού δεν αντιμετωπίστηκε η Τουρκία από εμάς με αποφασιστικότητα και στρατιωτικά προληπτικά μέτρα, το επόμενό της βήμα θα είναι να «τρυπήσει» έξω από το Καστελόριζο!!!

ΜΈΧΡΙ ΤΈΛΟΥΣ Ο ΤΣΊΠΡΑΣ ΘΑ ΠΡΟΔΊΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ
ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ (Ο ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΝ) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!




ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου