Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!


Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΩΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ



Γράφει ο Γεωκών


Σημείωση του Γεωκών: Είναι δυνατόν μετά από την μεγαλύτερη καταστροφή του πλανήτη  ( Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος ) να συνεχίζουν να υπάρχουν ιδεολογίες;  Είναι δυνατόν να συνεχίζουν να υπάρχουν, μπολσεβικισμός, φασισμός, σοσιαλισμός και όλα τα σατανο -κινηματα  που έταζαν και του πουλιού το γάλα μέχρι να σκλαβώσουν τους ανθρώπους και περισσότερο τους Έλληνες; 


Ο μπολσεβικισμός (όποιο όνομα και να του δώσεις) και όλα τα υπόλοιπα, θα εξαφανιστούν από τον πλανήτη, δεν θα έχουν θέση στον νέο κόσμο  ( όχι νέα τάξη )  θέση  θα έχουν ΜΟΝΟ….           Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

O μπολσεβικισμός και ο ναζισμός είναι μεγέθη ασυμβίβαστα με το χριστιανικό ήθος. Και αυτό διότι περιορίζουν και καταργούν την ελευθερία, την δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον ύψιστο αναφαίρετο σεβασμό στην αξία της προσωπικότητας του ανθρώπου, ακυρώνουν το μήνυμα της θεανθρώπινης, αναστάσιμης εν Χριστώ ελπίδος και είναι υπόλογοι για γενοκτονίες με εκατομμύρια θύματα.

Ο Γέροντας Φιλόθεος Ζερβάκος για τους μπολσεβίκους: Ὁ μπολσεβικισμός εἶναι φυτεία τοῦ σατανᾶ, διότι στερεῖται τῆς ἀγάπης, τῆς πίστεως, τῆς ἐλπίδος, ἑπομένως ταχέως θά ἐκριζωθῆ.

Ο Γέροντας μεταξύ τῶν ἐχθρῶν καί πολεμίων τοῦ Χριστιανισμοῦ ἔβλεπε τόν Μπολσεβικισμός καί συχνά ἀναφερόταν στούς διωγμούς, πού ὑφίσταντο οἱ Χριστιανοί…(Απόσπασμα από τα πρακτικά της εκδήλωσης προς τιμή του Γέροντος Φιλοθέου Ζερβάκου )

Ο μπολσεβικισμός διακηρύττει ότι είναι αθεϊστικό καθεστώς και το θέμα της θρησκείας δεν ήταν δευτερεύον θέμα αλλά βασικό, θα πρέπει να ξεριζωθεί κάθε θρησκευτικό δόγμα από την ψυχή του λαού  Είναι χαρακτηριστικό αυτό που έγραψε ο Β.Ι. Λένιν προς τον συγγραφέας Μ. Γκόργκι ότι: «Κάθε ιδέα περί Θεού είναι μια ανείπωτη ατιμία και η πιο επικίνδυνη και απαίσια μόλυνση». 

Οι σοβιετικοί από το Δεκέμβρη του 1917, δημοσίευσαν μεταξύ άλλων και …Νόμο περί χωρισμού Εκκλησίας - Κράτους,  ( μήπως σας θυμίζει την κυβέρνηση Τσίπρα )

Δεν ξεχνούμε ότι :

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ούτε λίγο ούτε πολύ...να απαλειφθούν οι λέξεις "Ορθοδοξία" και "Χριστιανική Θρησκεία" από την ετήσια έκθεση για τα πεπραγμένα του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ).   Θυμάστε τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ ;

Συριζα:  «Η συγκεκριμένη απόφαση πηγαίνει την εκπαίδευση και την κοινωνία πολλά χρόνια πίσω, καθώς ταυτίζεται και συντάσσεται με απόψεις ακραίων και σκοταδιστικών θεολογικών κύκλων». 

 Το διαβάσατε αυτό όσοι λέτε ότι είστε Μπολσεβικιστές και χριστιανοί

Ο Μαρξιστής Μίλοβαν Τζίλας:  Αυτοί οι ολιγαρχικοί τού Μπολσεβικισμού αποξηραίνουν την ψυχή των άλλων ανθρώπων και ευνουχίζουν το ανθρώπινο πνεύμα , ώστε να μη μπορεί να αναθαρρήσει και να εξυψωθεί , ενώ αυτοί οι ίδιοι είναι πνεύματα μονότονα και στείρα... Ο Μπολσεβικισμός ως ανθρώπινο κατασκεύασμα έχει πολλά σημεία ατελή, ασαφή και σκοτεινά…

Ό Μ. Τζίλας γράφει: « Ο πολίτης στα Μπολσεβικικά καθεστώτα ζει με την συνείδηση πιεζόμενη από συνεχές άγχος και από τον φόβο, ότι έχει '' παρεκκλίνει ''. Αναστατώνεται με την σκέψη ότι θα πρέπει να αποδεικνύει ότι δεν είναι εχθρός τού Σοσιαλισμού»

Οι μπολσεβικιστές , με τούς αφορισμούς και δογματισμούς των , με το να φράσσουν τα στόματα και τας συνειδήσεις των οπαδών των , κτίζουν έναν μονολιθικό κόσμο βάσει της αρχής τού αλάθητου – τού αλάθητου ενός δόγματος , ενός κόμματος , ενός αρχηγού

Διά τον Μπολσεβικιστή δεν υπάρχουν περιθώρια σκέψεως . Αυτός οφείλει να πιστεύει τυφλά  χωρίς συζήτησιν και αντίρρηση . Ό μαρξισμός με τον στείρο δογματισμό τού περιορίζει και σμικρύνει το πεδίον ορατότατος καί δραστηριότητος τού ανθρώπου . 

Εμποδίζει τον άνθρωπο να ερευνήσει ελεύθερα και αντικειμενικά , ώστε να ανακαλύψει την αλήθεια , την οποίαν τού συσκοτίζει… Εις την ψυχή τού δημιουργείται « μία χαρακτηριστική φανατική μισαλλοδοξία η οποία εκδηλώνεται με εκπληκτικά βίαιες μορφές » όπως παρατηρεί ό Άρθουρ Καίσλερ .

« Ό περιοδικός ή ο οποιοσδήποτε άλλος τύπος και όλες οι εκδοτικές υπηρεσίες τού κόμματος είναι τελείως υποταγμένες στην Κεντρική Επιτροπή »…Ν. Βασιλειάδη

ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ …να πιστεύει σε ευνουχισμό του ανθρωπίνου πνεύματος ;  είναι δυνατό ο Έλληνας  να πιστεύει τυφλά  χωρίς συζήτησιν και αντίρρηση ;   ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟ !!!! «ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΤΗΣ και ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ» …«.οι επιθέσεις των Μπολσεβικιστών εκδηλώνονται με λύσσα και μανία σε όλους εκείνους τους παράγοντες που αποτελούν τους συνδετικούς κρίκους για την εθνική μας ενότητα. Τη σημαία, τη θρησκεία, το σχολειό, τα ήθη και έθιμα, τη γλώσσα, τα τραγούδια και τις παραδόσεις της οικογένειας.

ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ  να πιστεύει στον Μπολσεβικισμό; σε αυτούς που διακηρύττουν ότι  «Κάθε ιδέα περί Θεού είναι μια ανείπωτη ατιμία και η πιο επικίνδυνη και απαίσια μόλυνση».   Γέροντας Φιλόθεος Ζερβάκος:  ….«.ὁ Μπολσεβικισμός εἶναι φυτεία τοῦ σατανᾶ, διότι στερεῖται τῆς ἀγάπης, τῆς πίστεως, τῆς ἐλπίδος.»

Διαβάστε ξανά ένα κείμενο από τον Γέροντα μου και θα καταλάβετε ότι μετά τα γεγονότα μόνο Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, θα επικρατήσουν , όλα τα άλλα θα διαλυθούν

 «Έβγαλαν κάποιους έξω από το σπίτι τους, τους πέταξαν έξω στο κρύο, στην ζέστη, τους σπρώξανε στα αγκάθια, τους βρίσανε, και επειδή έφαγαν ένα καλαμπόκι από τον αγρό τους, τους αποκάλεσαν κλέφτες και απατεώνες.

Και δάκρυσαν πολύ αυτοί, και επόνεσαν τόσο πολύ στην ψυχήν τους που τους ξεσπιτώσανε και έφυγαν τα παιδιά τους για να βρουν άλλους αγρούς, και τα δάκρυα τους έφτιαξαν ένα ποτάμι με πεντακάθαρο νερό.

Για φαντασθείτε πόσο πολύ έκλαψαν και επονησαν, και κάθε ημέρα έπλεναν τον πονον τους στο ποτάμι των δακρύων.

Να όμως που το ποτάμι έπιασε ψάρια αλλά και πότισε και τις ακτές και βρήκαν ολίγα χόρτα στην αρχή για να φάνε.

Και ξαφνικά είδαν να έρχεται μια κιβωτός! Ως κάτι άγνωστον, την άρπαξαν με λαχτάρα μήπως είχε μέσα λίρες, την έβγαλαν στην ακτή, γονάτισαν, την άνοιξαν και δεν βρήκαν λίρες, αλλά βρήκαν ένα γράμμα, το άνοιξαν και έγραφε Ο ΘΕΟΣ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, και διωγμένοι είσθε εσείς, που Ο Κύριος θα δικαιώσει!

Και γύρισαν οι υιοί τους από τους άλλους αγρούς ( από άλλες χώρες ) που είχαν πάει, φορτωμένοι θλίψη, τρόμο και χαλασμένη ψυχή.

Απελπισμένοι γύρισαν στον αγρό, από τον οποίον τους πέταξαν έξω, και περνώντας τον ποταμόν ΣΑΣΤΙΣΑΝ και ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ, μήπως μπήκαν στον παράδεισον, και με απορία κοιτούσαν ο ένας τον άλλον.

Και ξαφνικά βλέπουν την Μητέρα τους ( Την Παναγία ) ως αρχόντισσα και Βασιλισσα επί της Γης, να τους καλωσορίζει και πάλιν και τους έδειξε την καλύτερη βίλα που δεν είχαν δει στα άλλα μέρη που πήγαν.

Και ως επιγραφή στο επάνω μέρος της εξώπορτας έγραφε με γράμματα που και τον χρυσό είχαν ξεπεράσει…….

«Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ…ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ!»

Και έκλαψαν και πάλι από αγάπη, και μαζεύτηκαν πάνω στην κιβωτό, εγονατισαν με πολύ λαχτάρα, την ξανάνοιξαν για να δουν τι είχε μέσα, άλλα τι βρήκαν πάλι γραμμένο;

«ΗΡΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΥΙΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΥΙΟΣ» !!!

Έτσι μαζεύτηκε η οικογένεια και ΔΕΝ ΧΩΡΙΣΑΝ ΠΙΑ ΠΟΤΕ !

Εξαφανίστηκαν από προσώπου γης τα «αφεντικά» και έμεινε μόνον Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, Ο ΠΑΤΗΡ.

ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΗ ( ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )

Και όμως το ποτάμι δεν το ξέραναν ποτέ για να μην ξεχάσουν αυτά που πέρασαν.

Αλλά επειδή έβλεπαν απέναντι μόνον ξεραμένη γη, ανοιγανε μικρά αυλάκια ώστε τα ψάρια να περάσουν απέναντι ως τροφή και από το καλύτερο και ατελείωτο αμπέλι, δωσανε και κρασί στους άλλους.

ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΦΩΣ ΛΑΜΠΑΔΑΣ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΕΡΗ  Και έζησαν αυτά τα παιδιά παραδεισένια στον παράδεισο του παραδείσου. Σας άρεσε παιδιά μου το διήγημα αυτό; Αυτοί θα είσαστε εσείς και αυτή θα είναι η χώρα σας,  ΕΛΛΑΔΑ ,  μην ξεχνάτε τον ποταμό, μην ξεχνάτε τα βάσανα σας …

Αυτό το διήγημα, κομμάτι , κομμάτι, θα το δείτε κάθε ημέρα να πραγματοποιείται…!»

ΣΗΜΕΊΩΣΗ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

Όπου ο συγγραφέας αναφέρει τον όρο «κομμουνισμός» την αντικαταστήσαμε με τον όρο «μπολσεβικισμός» ως ακριβέστερο για την σιωνιστική καταγωγή του, διότι ο κομμουνισμός είναι όρος που παραποιεί τον θεσμό των κοινοτήτων, ενώ ο Χριστός μας παρέδωσε αυτό το πρότυπο της ανώτερης μορφής άμεσης δημοκρατίας, δηλαδή τις κοινότητες των πρώτων Χριστιανών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου