Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ


ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ «ΕΠΙΤΙΜΙΟΥ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΝΕΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

ΕΙΚΟΝΕΣ


Με δόλο κρατάνε κλειστές τις εκκλησίες και με περισσή υποκρισία, ενώ ανοίγουν καταστήματα και μάλιστα κομμωτήρια τα οποία είναι μεν απαραίτητα αλλά θα ήταν και άκρως επικίνδυνα για μετάδοση ασθενειών, εάν βέβαια υφἰστατο πανδημία κατά την οποία θα νοσούσε τουλάχιστον το 12% του πληθυσμού.

  
Δεν θέλουν να αφήσουν τους ανθρώπους που πιστεύουν στο Χριστό, να πάνε στο σπίτι του Πατέρα τους και να κοινωνήσουν το Σώμα και το Αίμα του Χριστού.

Αναπτύσσεται ένα νέο είδος κοινωνικού ρατσισμού, η Χριστοφοβία! Χριστοφοβικοί κάθε είδους κατακλύζουν τα σαμπουάν μυαλών τα οποία εδώ και πολλές μέρες κάνουν μπούλινγκ, δέχονται ρουφιανιές και χύνουν άφθονη χολή απέναντι στους κληρικούς και τους πιστούς!

Για αυτό ευθύνεται ο αρχιεπίσκοπος και η ΔΙΣ που έπαιζαν κουκλοθέατρο αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Κυριάκος κλείνει τις Εκκλησίες ενώ στην πραγματικότητα τις έκλεισαν αυτοί!.

Και συνέχισαν το άσχημο αστείο και στο τέλος ευχαρίστησαν τον Κυριάκο για το κουκλοθέατρο και αναγορεύοντάς τον σε Πατριάρχη Νέου Βερολίνου ο οποίος έχει την αρμοδιότητα να άρει το επιτίμιο της ακοινωνησίας, δεχόμενοι τάχα την αναγγελία του για άνοιγμα εκκλησιών μόνο για ατομική προσευχή!!!

Εκείνοι οι ΔΙΣτυχοι τις έκλεισαν τις Εκκλησίες εκείνοι και να τις ανοίξουν!

Και αν σας φαινόμαστε εμείς υπερβολικοί, δείτε τι γράφει ένας χριστιανός που φαίνεται να ξέρει τα του Οίκου του Πατρός μας, σε σχόλιό του στα κοινωνικά δίκτυα...



Για τον Ναυπάκτου είναι το υστερόγραφο και μας δείχνει την οργή που έχουν οι πιστοί οι οποίοι και θα ανοίξουν τις  Εκκλησίες από σήμερα, αλλά θα παραδεχθούν ελάχιστους ιεράρχες ως ποιμένες τους, που δεν είναι μισθωτοί  και λιποτάκτες.

Θα έβλεπαν με ανακούφιση να απέρχεται ο σημερινός αρχιεπίσκοπος και στη θέση του ψήφω κλήρου και λαού να πάρει τη θέση του ο και από τον λαό επιλεγμένος  ιεράρχης, ο Αιτωλίας Κοσμάς!


ΓΕΝΟΙΤΟ!!!



2 σχόλια:

  1. Οικουμενικός Πατριάρχης Νέου Βερολίνου!!!😂😂😂😂.Βάλ’του και ένα φίμωτρο μην κολλήσει κορωναϊό!!!😂😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή