Σάββατο 2 Μαΐου 2020

ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΦΙΜΩΤΡΑ, ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ


ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗ ΜΑΣΚΑ-ΡΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΩΝ ΚΟΡΩΝΟΛΑΓΝΩΝ!!!



 ΤΑ ΦΙΜΩΤΡΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΧΑΜ» ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ...«ΧΑΜΕΝΟΣ»!!!  

¨Όταν ο Εdgar Allan Poe έγραφε την «Μάσκα Του Κόκκινου Θανάτου» για την πανούκλα, παρ΄όλη την ιδιαίτερα ζωηρή φαντασία του, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ ότι θα υπάρξει στο μέλλον μια γρίπη που η άνθρωποι θα την φοβηθούν πιό πολύ απ΄την πανώλη, επειδή θα τους το λένε τα ΜΜΕ και οι κυβερνήσεις τους!!!


Στην μασκα-ράτα του σύγχρονου Πρόσπερο (Ελληνική κυβέρνηση) που κλείστηκε στο κάστρο μαζί με την σύντροφό του (Διαρκής σύνοδος μητροπολιτών) για να σωθεί από την «πανδημία»,  είναι απαραίτητες οι μάσκες...

Η αποκάλυψη ότι οι πολιτικοί κοροϊδεύουν τους Έλληνες που τους πιστεύουν και φοράνε μάσκες και ότι τους αποκαλούν «βόδια που τα έχουν κάνει πάνω τους από το φόβο», οδήγησε στην επιβολή χρήσης του φίμωτρου από τους κυβερνητικούς δικτατορίσκους!

Από την άλλη η ερωμένη του σύγχρονου Πρόσπερο (δηλαδή της κυβέρνησης) η ΔΙΣ συνεχάρη τον Πρωθυπουργό και την Υπουργό   Παιδείας για το υψηλής πιστότητας κουκλοθέατρο που έπαιξαν μαζί της κατά το κλείσιμο των Ναών!

Και εδώ φτάνουμε στο αποκορύφωμα της θρασύτητοςκαθώς γράφουν για όλους τους πιστούς που αντιδράσαμε:

« Οι αποφάσεις αυτές της Ιεράς Συνόδου δέχθηκαν μεγάλη πολεμική τόσο από ορισμένους αδελφούς χριστιανούς, Κληρικούς και λαϊκούς, όσο και από εκπροσώπους Μέσων Ενημερώσεως, ακόμη και Κοινοβουλευτικών Κομμάτων, οι οποίοι, είτε από άγνοια, είτε από κακή πληροφόρηση ή παρεξήγηση, χρησιμοποίησαν τον προσφιλή και εύκολο τρόπο της συκοφαντίας, της μυθοπλασίας και των ύβρεων.

Όλους αυτούς η Ιερά Σύνοδος τους συγχωρεί, τους ευλογεί πατρικά, αλλά ταυτόχρονα δηλώνει ότι οφείλουν να αποκαταστήσουν τις συκοφαντίες για να μην παραμένουν εκτεθειμένοι έναντι του Θεού και της αληθείας».

Ποιά Ιερά Σύνοδος; Η ΔΙΣτυχής; Η άθεη που θεωρεί ότι η Θεία Λειτουργία μπορεί να μεταδώσει την ιωσούλα με 0,1% θνησιμότητα έναντι 5% της γρίππης; Και κλείσανε με τηλεδιάσκεψη τους Ιερούς Ναούς, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας;

Μας συγχωρούν κι όλας! Αντί να ζητούν γονατιστοί Συγγνώμη και Έλεος από τον Κύριο μας που Τον πρόδωσαν λέγοντας ότι ο συνωστισμός κατά την Θεία Λειτουργία ευνοεί την μετάδοση του ιού!!! 

Η  Θεία Λειτουργία όμως με την παρουσία του Αγίου Πνεύματος παράγει την Θεία Κοινωνία, άρα αν η Θεία Λειτουργία ευνοούσε την μετάδοση του ιού το ίδιο θα ίσχυε και για την Θεία Κοινωνία!!!

ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!!!

Όπου κυριαρχεί το παράλογο εκεί ανιχνεύεται και ο διάβολος... 

Έχει βεβαιωθεί το σύνολο των πιστών ότι ήταν  ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ όπως σοφά έγραψε ο π. Θεόδωρος  Ζήσης και εμείς λέμε και άκρως αντιδημοκρατικό, παράνομο και καταχρηστικό!

Έτσι αυτοί οι ΔΙΣτυχείς παραμένουν εκτεθειμένοι έναντι του Κυρίου μας Ιησού Χριστού ,δηλαδή της Αληθείας και έναντι του λαού του Θεού!!!

Πρόδωσαν τον Χριστο και όπως είπε ο π. Βασίλειος Βολουδάκης:
ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ, ΑΥΤΗ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Ο π. Σαράντης Σαράντος θρηνεί καί ὀδύρεται για τον Διωγμό τῶν πιστῶν ἀπό τίς ὀρθόδοξες Ἐκκλησίες, σε επιστολή του προς τον Μητροπολίτη Κηφισίας Κύριλλο λέγοντας ὅτι «...δέν μποροῦμε ἄλλο νά κρατήσουμε τούς πιστούς μας κλειδωμένους ἐκτός τοῦ Σώματος τοῦ Χριστοῦ» και ότι σε αντίθετη περίπτωση « ...ὅλοι οἱ ἐφημέριοι τῆς πατρίδος μας μέ βαθιά χριστοσυνείδηση θά προτιμήσουν ἀκόμα καί τό ἱερό μαρτύριο, χάριν τοῦ πρωτομάρτυρος Κυρίου μας...» 

Παρ όλα αυτά οι ΔΙΣτυχείς έσπευσαν να αποδεχθούν «...την απόφαση των οργάνων της Πολιτείας για πλήρη επιστροφή υπό όρους των πιστών στους Ιερούς Ναούς από την Κυριακή 17 Μαΐου 2020, εκλαμβάνοντας και χρησιμοποιώντας το διάστημα αυτό ως δυνατότητα καλύτερης προετοιμασίας, υπό τις παρούσες υγειονομικές συνθήκες και προϋποθέσεις, για τον προγραμματισμό τελέσεως των ιερών Ακολουθιών με την συμμετοχή των πιστών.»

Θέλουν να προλάβουν να βάλουν τη μάσκα τους για να μην κολλήσουν!

Εμείς τους προτείνουμε, αν δεν ανοίξουν τώρα τις Εκκλησίες, ζητώντας συγνώμη από Τον Κύριό μας και από τον πιστό λαό, να μείνουν σπίτι και μετά την λήξη της καραντίνας,  γιατί αλλιώς τους περιμένει η πνευματική καραμπίνα του Θεού!!!


1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΙΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΣΑΤΕ ΞΑΝΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή