Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ


ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ;



Το Νέο Ναγκόρνο Καραμπάχ θα είναι η Κύπρος, αφού η Τουρκία απέδειξε πως παίζει το χαρτί της επανεκκίνησης μετώπων; 

Η Αμμόχωστος δεν είναι πια περίκλειστη. Από την Πέμπτη θα την καταπατούν οι ορδές των εισβολέων. 

To δώρο της Micro-ΝΑΤΟ από την Αθήνα στο νο2 του ΝΑΤΟ Ερντογάν για τις καλές υπηρεσίες που προσφέρει από Καύκασο ως Λιβύη και Συρία στο αντιρωσικό μέτωπο…

Την ώρα που ο ΓΓ του ΝΑΤΟ ήταν Αθήνα οι Τούρκοι καταπατούσαν το διεθνές δίκαιο και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας ΟΗΕ και εισέβαλαν στην περίκλειστη Αμμόχωστο…

Αυτά συμφώνησε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ χθες στην Τουρκία να δώσει κι η Ελλάδα ένα κοκαλάκι στον Ερντογάν και να είναι πάλι η Κύπρος;;;; 

Μετά τους Αρμένιους οι Κύπριοι;;; Nέα πρόκληση του ΝΑΤ0-ικού μας συμμάχου Erdogan: «Το Βαρώσι είναι μια περιοχή της ΤΔΒΚ»….


Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ Κύπρου ”Τρέχουν οι εξελίξεις για το Βαρώσι, αφού επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για άνοιγμα του παραλιακού μετώπου. 

Σε δηλώσεις τους ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και λεγόμενος πρωθυπουγός των Κατεχομένων Ερσίν Τατάρ ανέφεραν ότι την Πέμπτη το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί τις περιοχές που θα ανοίξουν.”

Ο Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι « πραγματοποιούμε το πρώτο βήμα», υπογράμμισε επίσης ότι ανοίγει για τον κόσμο η παραλιακή ζώνη και η οδός Δημοκρατίας με την επίσκεψη στην περιοχή να είναι δυνατή από την Πέμπτη. 

Ο Τούρκος πρόεδρος από την πλευρά του είπε ότι, «γνωρίζω τη σημασία του ανοίγματος του Βαρωσιού για τους Τ/κ. Γνωρίζουμε ότι θα ενοχληθούν κάποια κέντρα. Ωστόσο, μέχρι σήμερα πάντα οι Τ/κ ήταν αυτοί που έκαναν υπομονή. 

Δυστυχώς, δεν υπήρξε ανταπόκριση γι’ αυτήν την υπομονή, Πλέον είναι κατανοητό ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για συνολική λύση. Καιρός για να οικοδομηθεί ένας νέος οδικός χάρτης πάνω στις νέες πραγματικότητες.Το Βαρώσι ανήκει στους Τ/κ».


Σύμφωνα με το Πρακτορείο Ανατολίας, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ερσίν Τατάρ, ο πρόεδρος της Τουρκίας για το Βαρώσι δήλωσε τα εξής:

«Είναι γεγονός ότι το Βαρώσι είναι μια περιοχή της ΤΔΒΚ. Ελπίζουμε ότι το Βαρώσι θα ανοίξει πλήρως για χρήση. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε κάθε είδους υποστήριξη στις αρχές της ΤΔΒΚ γι’ αυτό το ζήτημα. 

Οι αντιρρήσεις του αντιπάλου είναι μάταιες, καθώς δεν πρόκειται υπάρξουν παράπονα λόγω της απουσίας ιδιωτικής ιδιοκτησίας (στην περιοχή). Καθώς η ΤΔΒΚ μεγαλώνει, γίνεται πλουσιότερη και ισχυρότερη, η αλυσίδα των κυρώσεων που της επιβάλλεται θα αρχίσει σταδιακά να σπάει. 

Στην Κύπρο πλέον οδεύουμε προς το σημείο για το οποίο οι παλαιότεροι συνήθιζαν να λένε «η ισχύς χαλάει το παιχνίδι». Οδεύουμε προς αυτό το σημείο με την πολιτική, διπλωματική και στρατιωτική δύναμη της Τουρκίας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου