Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

ΟΙ ΗΠΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Ή ΜΗΠΩΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΧΑΡΤΙ;

ΠΛΗΘΗ ΛΑΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ;


Δεκάδες χιλιάδες ετοιμάζονται να εισβάλουν στο Λευκό Οίκο αν ο Τραμπ ανακηρυχθεί νικητής…

Σύμφωνα με το breitbart.com που επικαλείται μια πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του J. Michael Waller – ειδικού στις στρατηγικές επικοινωνίες και τις μη συμβατικές συγκρούσεις, καθώς και αντιπροέδρου κυβερνητικών υποθέσεων στο Κέντρο Πολιτικής Ασφάλειας – οι ομοσπονδιακές αρχές-αξιωματούχοι, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για βίαια πλήθη που θα ξεχυθούν στους δρόμους της Ουάσινγκτον , που θα επιχειρήσουν ίσως να επιτεθούν στον Λευκό Οίκο αν ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κερδίσει μια δεύτερη θητεία.

«Πρέπει να προετοιμαστούμε για τα πλήθη, όπου θα υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες, αν όχι περισσότεροι, που θα συγκεντρωθούν ακριβώς στο κέντρο της Ουάσιγκτον, DC και θα… επιτεθούν στον Λευκό Οίκο», δήλωσε ο Waller.

Όλα θα τελειώσουν πολύ, πολύ άσχημα – πρώτα απ ‘όλα για τις Ηνωμένες Πολιτείες, με την αρχή του χάους στο οποίο θα ξεκινήσει η ταχεία κατάρρευση ολόκληρου του οικείου, συνήθη κόσμου. Και μέχρι τώρα έχουν απομείνει ήδη μερικές ώρες.
Έχουν εφοδιαστεί όλοι με ποπ κορν;

Ο Waller είπε ότι ο Δήμαρχος D.C. Muriel Bowser παίζει ρόλο σε αυτό που θα μπορούσε να είναι μια μετεκλογική βία δίνοντας εντολή στην αστυνομία της πόλης ν’ αποσυρθεί όταν οι διαμαρτυρίες γίνουν βίαιες, ακόμα κι αν οι στόχοι τους είναι ανώτερα στελέχη του Λευκού Οίκου ή του Κογκρέσου.

Ο Waller συνέκρινε το Black Lives Matter Plaza που δημιουργήθηκε υπό την ηγεσία του Bowser με το είδος των σκηνών που χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή μαζικών αντικυβερνητικών πραξικοπημάτων σε μέρη όπως η Ανατολική Ευρώπη και το Ιράν που έχει μελετήσει στο παρελθόν. Ο Waller είπε:

Χρειάζονται μια περιοχή στάσης που βρίσκεται ακριβώς κοντά στην έδρα της εξουσίας. Αυτό που έχει κάνει ο δήμαρχος Bowser εδώ και μισό χρόνο είναι ότι έκοψε μια μεγάλη λεωφόρο της περιοχής – 16th Street NW στην Ουάσιγκτον, DC, – με ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών και την έδρα του AFLCIO και άλλα μεγάλα συνδικάτα – από ένα τετράγωνο βόρεια του Λευκού Οίκου στην άλλη πλευρά του Lafayette Park… επεκτείνει σε μήκος τριών γηπέδων ποδοσφαίρου.

«Παραμένει μια κλειστή περιοχή για συναθροίσεις θωρακισμένη με τσιμεντένια οδοφράγματα», δήλωσε ο Waller.

Ο ίδιος είπε ότι ο Τραμπ πρέπει να ομοσπονδιοποιήσει την αστυνομία της D.C. για να ενισχύσει την ασφάλεια γύρω από τον Λευκό Οίκο.

«Το πρώτο καθήκον του Τραμπ ως προέδρου είναι να προστατεύσει την προεδρία ως θεσμικό όργανο και καθώς έχουν οργανωθεί βίαιες ομάδες λέγοντας ότι πρόκειται να πολιορκήσουν τον Λευκό Οίκο – να τον κάψουν», είπε ο Waller «ο πρόεδρος πρέπει να αντιμετωπίσει αυτό πολύ σοβαρά. “

Ο Michael Anton, πρώην αξιωματούχος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ, μίλησε για την ενοχλητική κομματική ρητορική από το στρατόπεδο του Biden, που περιλαμβάνει τη δυνατότητα του στρατού να «αποσύρει τον Τραμπ από το αξίωμα», και επίσης συζήτησε τα αποτελέσματα του αμφιλεγόμενου πολεμικού παιχνιδιού του Transition Integrity Project.

Ο Kyle Shideler, διευθυντής και ανώτερος αναλυτής για την εσωτερική ασφάλεια και την αντιτρομοκρατία στο Κέντρο Πολιτικής Ασφαλείας, δήλωσε ότι το πολεμικό παιχνίδι «πρότεινε ένα σενάριο στο οποίο το στρατόπεδο του Biden αρνήθηκε να προσχωρήσει παρά το γεγονός ότι έχασε σαφώς στο εκλεκτορικό college, καλούσε για μαζικές διαδηλώσεις στο δρόμο και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης. “

Ο Shideler έγραψε για το διαδικτυακό σεμινάριο:

Αυτή η έκθεση, η οποία στη συνέχεια διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης, ακολούθησε κοινή επιστολή από δύο πρώην στρατιωτικούς ηγέτες προς τους Αρχηγούς, προτρέποντας τον στρατό να προετοιμαστεί για την απομάκρυνση του Προέδρου από το αξίωμα. Ο πρόεδρος των γενικών αρχηγών στρατηγός Mark Milley αργότερα ισχυρίστηκε δημοσίως ότι ο στρατός δεν θα παίξει κανένα ρόλο στις εκλογές.

Οι τρεις επιτροπές που συμμετείχαν στο διαδικτυακό σεμινάριο μίλησαν επίσης για τον ρόλο που διαδραμάτισαν οι Antifa και παρόμοιες ομάδες αναρχικών και μαρξιστών και όλοι συμφώνησαν ότι αυτές οι ομάδες προκαλούν τριβές στο κόμμα των Δημοκρατικών μεταξύ της άκρας αριστεράς και των ”ρεφορμιστών”.

Ο Anton είπε ότι τα πιο ριζοσπαστικά αριστερά στοιχεία του κόμματος είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσουν να στελεχώσουν μια κυβέρνηση Biden σε ρόλους σε όλη την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου