Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

DIDIER RAOULT: «ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ»! 

2 ΒΙΝΤΕΟ


Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Ντιντιέ Ραούλ: Τελικά τι θα προτείνουμε; Όλος ο κόσμος να μείνει κλεισμένος σ΄όλη του τη ζωή γιατί έξω κυκλοφορούν ιοί; Είστε όλοι τρελοί. Το λάθος είναι η διαρκής δραματοποίηση…

Προχθές Τρίτη στην αρχή της βραδιάς ο δημοσιογράφος David Pujadas πήρε συνέντευξη από τον διάσημο Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Didier Raoult Διευθυντή του (IHU) Méditerranée Infection στη Μασσαλία που μεταδόθηκε από το κανάλι LCI. 

« Δεν θέλω να φοβίσω τ΄άτομα, δεν μανιπουλάρω το φόβο για να φοβίσω τον κόσμο (…) Θεωρώ ότι αυτή η χώρα ζει ένα δραματικό λάθος που είναι η διαρκής δραματοποίηση (…) »

«Τελικά τι θα προτείνουμε; Όλος ο κόσμος να μείνει κλεισμένος σ΄όλη του τη ζωή γιατί έξω κυκλοφορούν ιοί; Είστε όλοι τρελοί. Το χάσατε όλοι.. » τόνισε ο Didier Raoult.


« Έχουμε άτομα που παρουσίασαν μια μόλυνση το Μάιο έπειτα τον Αύγουστο με μια άλλη παραλλαγή του ιού που δεν είχε καμία σχέση με αυτήν, και οι οποίοι, ενδιάμεσα, είχαν ανοσία, αντισώματα.. » 

«Γιατί πιστεύετε πως έχω απήχηση; Γιατί λέω πάντα αυτό που συμβαίνει τη στιγμή που συμβαίνει. Δεν κάνω προβλέψεις.. »


 Ενεργοποιήστε την αυτόματη μετάφραση κάνοντας κλικ: 

Στο πρώτο κάτω δεξιά εικονίδιο (Υποτίτλοι) 
Μετά στο δεύτερο (ρυθμίσεις) 
Επιλέγετε Υπότιτλοι (κλικ) και στην συνέχεια 
Αυτόματη μετάφραση (κλικ), Ελληνικά (κλικ).


«Αυτό που δεν είχα δει ποτέ και το οποίο, επομένως, δεν πρόβλεψα, είναι ότι ένας πληθυσμός που είχε δει να περνάει μια επιδημία θα μπορούσε να έχει μια άλλη επιδημία τους επόμενους τρεις μήνες (…)

Δεν υπάρχει μια εκθετική έκρηξη (των νοσούντων), υπάρχει μια εκθετική αύξηση των κρουσμάτων, δεν υπάρχει εκθετική έκρηξη και με βάση τις νοσηλείες»

«40 με 70% των Γάλλων έχουν αναπτύξει ανοσία» 

 τόνισε ο καθηγητής..

O Didier Raoult μας λέει ότι οι άνθρωποι που πεθαίνουν συχνά είχαν χαμηλό προσδόκιμο ζωής, το πολύ ένα έως δύο χρόνια..


ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου