Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤ. ΤΡΑΜΠ:  «ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠ΄ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ-ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΑΥΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.! »

2 ΒΙΝΤΕΟ
 


Αυτά τα ολίγα με νόημα λόγια που είπε ο Τράμπ, δεν τόλμησε να τα πει κανένας Αμερικανός Πρόεδρος στο παρελθόν, αλλά δυστυχώς και κανένας Έλληνας πολιτικός γιατί απλά αυτοί είναι μόνο Ελληνόφωνοι, δεν έχουν εθνικό φρόνημα, απλά δεν αισθάνονται Έλληνες!

Ο Τράμπ δεν έκανε μονο ομολογία πίστεως, εκμηδένισε την ανόητη φράση του Τζόν Λένον όταν μεσουρανούσαν οι Beatles:«Είμαστε πιό διάσημοι από τον Ιησού Χριστό»!!!

Είπε ο Τράμπ:«Μου είπε κάποιος -Είσαι μακράν το πιό διάσημο πρόσωπο στον κόσμο και του είπα όχι δεν είμαι, με ρώτησε:-Ποιός είναι πιο διάσημος από σένα; Και του είπα:Ο Ιησούς Χριστός»!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ 





Να λοιπόν γιατί όλα τα ΜΜΕ τον κατηγορούν γιά ότι κι αν κάνει και υποστηρίζουν τον 

ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΣΙΩΝΙΣΤΉ ΜΠΆΙΝΤΕΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ







6 σχόλια:

  1. Σε αυτό το άρθρο κάτι δεν μου κολλάει.
    Μαμωνάς και Τριαδικος Θεός δεν πάνε μαζί
    Χρησιμοποιεί το όνομα του Ιησού Χριστού για ψηφοφόρους ενώ ο Μπαιντεν είναι μασωνος (δηλωμένος)
    Ποια ομολογία Πίστεως?????????
    Λίγο σοβαρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ; ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ
      https://oimos-athina.blogspot.com/2011/03/blog-post_7308.html

      ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

      ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

      ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ (ΜΜΕ) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ

      Διαγραφή
  2. Ακριβώς έτσι, πολύ σωστά το τοποθετείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο που δεν λάβατε υπόψιν ότι οι άνθρωποι της ορθόδοξης εκκλησίας πλέον δεν ομολογούν τον Κύριο τους,ούτε πρακτικά,ούτε καν ως απλή αναφορά προς Αυτον, ούτε καν για να τηρηθούν τα προσχήματα.
    Οπότε πριν μιλήσετε για σοβαρότητα, σοβαρά σκεφθείτε για το τι λαμβάνει χώρα γύρω σας, αλλά η αλήθεια θέλει τρελά και κότσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς σε εμένα απευθύνεστε κύριε Μυλωνά
      Σχολίασα απλά το άρθρο τίποτα περισσότερο αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και μόνο
      Όσο για την τελευταία παράγραφο δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείται 🙂 μπορείτε να γίνετε πιο σαφής γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρερμηνευτουν τα λόγια σας?
      Σας ευχαριστώ

      Διαγραφή
  4. Στο παραπάνω βίντεο ο Trump δεν δηλώνει πίστη στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό! Το μόνο που κάνει είναι να παραδέχεται ότι ο Ιησούς Χριστός είναι η πιο γνωστή/δημοφιλής προσωπικότητα στον κόσμο αυτή τη χρονική στιγμή!!! Πουθενά μέσα στο βίντεο δεν λέει "I believe in Jesus Christ"!... Άντε να δεχθούμε αυτό που λέει ότι χρειαζόμαστε τη βοήθειά Του, αλλά κι αυτό ακόμη το λέει γελώντας. Επίσης κάπου είχα διαβάσει, δεν θυμάμαι ακριβώς που, ότι το γνωστό σλόγκαν που αναγράφεται και πάνω στο αμερικανικό δολάριο, "IN GOD WE TRUST", δεν αναφέρεται στον Τριαδικό Θεό των ορθοδόξων Χριστιανών, αλλά στον Αντίχριστο. Αλλιώς θα έγραφαν "IN JESUS CHRIST WE TRUST", καθώς όπως είπεν ο Κύριος, μόνο μέσω Εκείνου θα εισέλθουμε στη Βασιλεία των Ουρανών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή