Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Η ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΕ ΑΓΙΑΣΜΕΝΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΚΥΡΙΑΚΗ:«ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΜΟΝΟ Η  ΜΕΤΑΝΟΙΑ! » 

2 ΒΙΝΤΕΟ



Ἡ κυρα - Κίτσα (Κυριακή) Αθανασιάδου εἶναι μία ἁγιασμένη Γερόντισσα πού ζεῖ στήν Πτολεμαΐδα. Εἶναι πνευματικό τέκνο τῆς Ἁγίας Σοφίας τῆς ἐν Κλεισούρᾳ. Την σέβονται μοναχοί και κληρικοί.

Τά ὅσα βλέπετε στό βίντεο, τά ἔχει πεῖ πρίν ξεσπάσει ὁ κορωναϊός. Ἡ Παναγία τῆς ἀποκάλυψε πώς οὔτε οἱ μάσκες πού θά ἑτοιμάσουν, οὔτε τά ἐμβόλια πού θά βγάλουν θά προστατέψουν τόν κόσμο... 

Μόνο ἡ μετάνοια, ἡ ὁποία ὅμως δυστυχῶς δέν ὑπάρχει μέχρι στιγμῆς!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑΣΜΕΝΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ










2 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στενοχωρέθηκα με ένα γεγονός σημερινό! Κάποιο πρόσωπο διαμαρτυρήθηκε πού αποκαλύφτηκαν κάποια πράγματα πού γνώριζε γιά τα γεγονότα πού ζούμε τώρα. Χωρίς την άδειά του γνωστοποιήθηκαν στο κοινό.
    Ήθελα να ήξερα όταν οποιοδήποτε πρόσωπο έχει μιά επίσκεψη ουράνια και οι αποκαλύψεις πού του γνωστοποιούνται κι αφορούν την κοινωνία πρέπει αυτό να μένει σε κλειστό κύκλο;
    Εμείς οι απλοί και ταλαιπωρημένοι άνθρωποι δηλαδή δέν έχουμε δικαίωμα στην γνώση; Κι άκουσα και κριτική διότι με τόση αμετανοησία ποιός τους φταίει; Δέν χρειάζεται να μαθαίνουν όλοι όσα αποκαλύπτονται στους ανθρώπους του Θεού!
    Τι να κάνουμε φίλοι μου, λυπάμαι πού δέν μού μίλησαν ποτέ οι άγιοι, σχεδόν καθημερινά μπροστά τους βρίσκομαι και τους ζωντανεύω με χρώματα, τους μλάω, τους παρακαλάω αλλά.....
    Σας αποκαλύπτουμε γιά πρώτη φορά ότι η βασική αιτία πού έκλεισε το μπλόκ μας ήταν ακριβώς αυτό. Το πρόσεξε τι θα πείς.... Καί εμείς οικειοθελώς; κατά λάθος; το ρίξαμε στα βράχια....και τέλος.
    Είμαι υπέρ του να μαθαίνει ο κόσμος ότι αποκαλύπτεται, έστω και το κεντρικό και ουσιαστικό κομμάτι, έστω και δοσμένο ευγενικά. Γιατί αυτή η σιωπή; Έχει νόημα τώρα να μήν πληροφορείται ο κόσμος τί και γιατί του ξημερώνει; Κι όταν κάποιος ξέρει τόσα; Κι όταν όλο αυτό το σχέδιο του Θεού θα χρειαστεί ανακαινισμένες ψυχές, αγίες ζωές. Σχέδιό Του είναι μέσω της δικής μας ιεραποστολής, κυρίως του Ελληνικού λαού να γίνει ο Ευαγγελισμός του Θείου Μυστηρίου στην οικουμένη σύμπασα! Όλα όσα τώρα συμβαίνουν γιά να δοκιμαστούμε στο χωνευτήρι της μετανοίας γίνονται. Να γίνει και η υπομονή μας και η ψυχή μας καθαρός χρυσός, αγιασμένα στόματα πού θα διδάξουν Χριστό κι Ορθοδοξία σε όλους τους λαούς καί τα έθνη απανταχού της Γής!!!
    Γι αυτό μάς έβαλε αυτήν την δοκιμασία σάν μιά πρόγευση να δούμε πόσο Τον αγαπάμε, πόσο ενδιαφέρον έχουμε να γίνουμε το μικρό ποίμνιό Του ή να ακολουθήσουμε το δρόμο του ο σώζων εαυτόν σωθήτω διότι προτεραιότητα έχει η υγεία μας, το υπέρτατο αγαθό όπως μας λένε. Δηλαδή δέν είναι η σωτηρία της ψυχής πλέον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή