Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΘΟΣ ΕΠΙ ΛΙΘΟΥ!!!

 ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΣΧΑ, ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ…Ο ΣΕΙΣΜΟΣ!!! ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΕΙ!!


Η πρόσοψη του ναού του Αγ. Νικολάου

Όλη η χώρα χορεύει σε ρυθμούς πολλών Ρίχτερ λίγο πριν το σκληρότερο lockdown!!!

Τελικά, τις πόρτες των εκκλησιών, των σπιτιών,των μαγαζιών θα τις ανοίξει ……ο Σεισμός;; Όλη η χώρα χορεύει σε ρυθμούς πολλών Ρίχτερ λίγο πριν το σκληρότερο lockdown!!! Για 2η συνεχόμενο Τριώδιο και Σαρακοστή οι ναοί σφραγίστηκαν.Νέο απαγορευμένο Πάσχα. 

Η πρόσοψη του ναού του Αγ. Νικολάου με το ενδεικτικό τοπωνύμιο Κουτσοχερου στη Λάρισα σωριάστηκε. Άρατε πύλας … και οι λίθοι κεκράξωνται…

Η χώρα σείεται από συνεχή Ρίχτερ απανωτοί σεισμοί.Σεισμός μεγέθους 6,3 με επίκεντρο στα 15 χλμ. από Ελασσόνα σημειώθηκε στις 12:16 μ.μ. σύμφωνα με το U.S. Geological Survey αλλά και το Γερμανικό σεισμολογικό ινστιτούτο.

Πλήρης Αμετανοησία.. 2ο Πάσχα απαγορευμένο..Και οι ναοί σωριάζονται σαν πούπουλα….. Τα μάνταλα βροντοβολούν στις σφραγισμένες πόρτες του lockdown…..Μέχρι και η φύση εναντιώνεται στο lockdown…

Αγώνας δρόμου να προλάβουν την παραδοσιακή γιορτή της Τσικνοπέμπτης που σχετίζεται με την προπασχάλια περίοδο. Να μην γιορτάσει ο ραγιάς να χάσει την αίσθηση του χρόνου ο έγκλειστος.. 

Γιατί οι γιορτές είναι οι σηματοδότες του χρόνου...Αποχριστιανοποίηση πλήρης. Απαγόρευση της Τσικνοπέμπτης, …φοβούνται ως και την τσίκνα μην θυμίσει Χριστό στο ραγιά.. φοβούνται ως και τούτη την άνοιξη που ευωδιάζει μπαρούτι μοσχολίβανο του έθνους....

Όσο για το ρωμαίικο κρυφά ψηφιακά σχολειά για τα παιδιά…για την ακρίβεια κρυπτοσχολεία όπως το κρυπτονόμισμα που ετοιμάζουν.


Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6 Ρίχτερ σε απόσταση 24 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της Λάρισας και 21 χιλιομέτρων από την Ελασσόνα με εστιακό βάθος 10χλμ σύμφωνα με το ελληνικό Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ήταν στα δέκα χιλιόμετρα, ενώ ακολούθησαν αρχικά τρεις μετασεισμοί εντάσεως 4,6 Ρίχτερ (στις 12.19), 4,2 Ρίχτερ (στις 12.26) και 4,9 Ρίχτερ (στις 12.34).

 Ενώ στις σεισμός μεγέθους 5.1 με επίκεντρο 19 km Δυτικά της Λάρισας που έγινε και πάλι αισθητός ως και στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε περίπου μια ώρα αργότερα από τον πρώτο. Σύμφωνα με πρόκειται για σεισμό της τάξης των 5.3 που σημειώθηκε 7χλμ ΝΔ του Τυρνάβου.Συνεχείς μετασεισμικές δονήσεις πάνω από 4.00.

Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας ενώ γενικότερα έγινε αισθητός σε σχεδόν όλη την Ελλάδα, από την Καλαμάτα και την Αττική έως τη Θεσσαλονίκη και τα Γιάννενα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι πολίτες της Λάρισας, Ελασσόνας και των Τρικάλων βγήκαν στους δρόμους.

Image


Περίπου στις 8.30 το βράδυ νέος μεγάλος σεισμός 5.5 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ 125 km ΝΔ της Θεσσαλονίκης.

Ο υγειονομικός μεσσιανισμός πλάνεψε το λαό και πηγαίνει για 2η συνεχόμενη χρονιά σε μετωπική με το Χριστό. ”Καθάρισαν” ως και τη Καθαρή Δευτέρα…..Ο στόχος ξεκάθαρος το Πάσχα καταργώντας βασικές συνταγματικές επιταγές κι ανθρώπινα δικαιώματα,το κράτος δικαίου καταβαραθρώθηκε. Απαγόρευση άσκησης λατρείας, παραβίαση συλλήβδην θρησκευτικών ελευθεριών και θρησκευτικής συνείδησης ….Σείεται όλη η χώρα επίκειται και μεγαλύτερος;;;; Ενεργοποιούνται το ένα μετά το άλλο τα ρήγματα τι γίνεται υπάρχει υπεύθυνη πληροφόρηση;; Εσείς που μετράτε κύματα ιού χάσατε το λογαριασμό προφανώς στο μέτρημα των κυμάτων του σεισμού.. Διαρκής επίθεση κατά κύματα…

Αναζητούν τα ρήγματα ένα είναι το μέγιστο Ρήγμα αυτής της κοινωνίας με το Χριστό…..χάσμα δυσθεώρητο….Η ενεργοποίηση αυτού του ρήγματος θα είναι καταστροφική…..

Ο ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΕΠΙ ΤΗΝ ΓΗΝ, ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΑΥΤΗΝ ΤΡΕΜΕΙΝ…



Σεισμική δόνηση το βράδυ αισθητή ως και στην Πάτρα. Νέα δόνηση το βράδυ κοντά στη Λάρισα 5.2 Ρίχτερ 30 km δυτικά της Λάρισας.

πάντων χρημάτων μέτρον Xριστός. Ο Χριστός είναι ο αδιάψευστος Ταρκοφσκικός ”Καθρέφτης” του είναι μας...αυτός και Κριτής και κριτήριο…..Το μέτρο του Χριστού είναι ο σταυρός…..η και πάλι ταρκοφσκική ”Θυσία”. 

Ο Χριστός είναι ο αξονικός τομογράφος της ψυχής είναι το ουράνιο σκάνερ των πράξεών μας.. Μήπως ήρθε η ώρα να κρυφτούμε από τον ουρανό να καλυφθούμε από τον ουρανό καθώς σείεται ο τόπος:;;;

‘Hρθε η ώρα ως φιγούρες του Μαγκρίτ να καλύψουμε τα πρόσωπα μας από αισχύνη έναντι της Αλήθειας;; Σε μια Πολιτεία που δεν έχει ακρογωνιαίο λίθο το Χριστό κανείς δεν μπορεί να της εγγυηθεί ότι θα έχει συνέχεια. 

”Εαν μὴ Κύριος οἰκοδομήσῃ οἶκον, εἰς μάτην ἐκοπίασαν οἱ οἰκοδομοῦντες· ἐὰν μὴ Κύριος φυλάξῃ πόλιν, εἰς μάτην ἠγρύπνησεν ὁ φυλάσσων” 

Πήρατε αυθαίρετα τα κλειδιά της πόλης με ανταρσία.. Παριστάνετε άνευ Κυρίου τον φύλακα, γι αυτό φύλακες αυτονομημένοι από το Θεό που αγάπη εστί μετέτρεψαν την οικουμένη σε φυλακή…….

Και όμως…..Το οργισμένο αρνίο κάποιοι το πέρασαν για το απολωλός.. Μπέρδεψαν τ΄αρνιά …..και τα πασχάλια.. Πλήρης σύγχιση….των εκδορέων…


 

7 σχόλια:

  1. Πάνω από την κοσμική εξουσία είναι η εξουσία του Θεού .Επετρεψε να κλείσουν λόγω αμετανόησιας μας, θα ανοίξουν με την μετάνοια μας .Και θα αποφύγουμε τα επερχόμενα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνώριζε καλώς ότι ο μη υποτασσόμενος ενί, υποτάσσεται πολλοίς. Και εν τέλει ανυπότακτος μένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ακουστεί τρελό αλλά δεν το λέω ούτε για να κοροϊδεύσω και μιλάω με γνώση γιατί γνωρίζω το τι αμαρτίες έχει το χωριό, δεν λέω ότι είμαι αναμάρτητος γιομάτος είμαι και εγώ, αλλά θα πω πως έχουν τα πράγματα.
    Το τηλεοπτικό Διαφανί ειναι το Δαμασι και ποιο συγκεκριμένα το χωριό της μπιζνας του Μελέτη, του Κωσταντή και του Θεμελη(που οι Αλβανοί τους αναβάθμισαν και με άλλα καλούδια) και το χωριό του έρωτα της Πηνελόπης και του Μελέτη και όποιος κατάλαβε,κατάλαβε.
    Επίσης δεν θα ξεχάσουμε να αναφέρουμε και τον Τύρναβο που είναι το χωριό που παντρεμένοι και παντρεμένες έχουν δει όλα τα κρεβάτια του χωριού, εξάλλου είναι ένα χωριό της Ελλάδος που έχει το μεγαλύτερο διονυσιακό μυστήριο με ότι συνεπάγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ:

      Ανάλογα λοιπόν πόσο είναι επιβαρυμένος κάθε τόπος και κάθε Χώρα,
      από την μεγάλη αμαρτία και την από Εμέ αποστασία,
      θα πληρώσει το μερίδιό του, εις Εμέ τον Θεό του.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΗΞΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΑΛΣΟΝ.
      ΑΡΑΓΕ ΣΗΜΕΡΑ , ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΙ;

      Διαγραφή