Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ!
REINER FUELLMICH:   «ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ»

ΒΙΝΤΕΟ 


 Ο Reiner Fuellmich είναι ένας Γερμανός δικηγόρος που προσπαθεί με την ομάδα του να αποδομήσει το αφήγημα της “πανδημίας” με κεντρικούς πυλώνες τα ελαττωματικά PCR και την ανύπαρκτη ασυμπτωματική μετάδοση.

Έχει οργανώσει επίσης με τους συνεργάτες του μια “Επιτροπή Κορονοϊού” όπου παίρνουν συνεντεύξεις από επιστήμονες διαφόρων επιστημονικών πεδίων.

Ο Fuellmich, ακολουθώντας τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει αυτός και η ομάδα του, οδηγείται στο συμπέρασμα ότι μια μικρή ομάδα ανθρώπων χρησιμοποιεί την κρίση της "πανδημίας" για να κλέψει τις ελευθερίες και τα δικαιώματα των απλών ανθρώπων.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!





5 σχόλια:

  1. Ας μην εθελοτυφλούμε: Οι "άνθρωποι" αυτοί ξεκίνησαν ήδη τον Γ'ΠΠ με αυτόν τον υβριδικό τρόπο. Μιλάμε για τις ηγεσίες των χωρών που παίρνουν εντολές από τις σκοτεινές αδελφότητες για να ξεκάνουν τον κοσμάκη, στην αρχή με το βαμβάκι και το εμβόλιο και στη συνέχεια με οικονομικές καταστροφές, πείνα, δίψα, λεηλασίες, σεισμούς, καταποντισμούς κλπ.

    Όταν λοιπόν βρίσκεσαι σε πόλεμο, δεν προσπαθείς διακαώς να δικαιολογηθείς στον αντίπαλο, γιατί τα όπλα σου σκοτώνουν τόσο αποτελεσματικά. Σου λέει για να δικαιολογηθεί, ότι θα έπρεπε και να τον ευχαριστείς που σε απάλλαξε από το μάταιο τούτο κόσμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πατέρας μας Εφραίμ της Αριζόνας όπως είπαμε εμφανίστηκε στους μοναχούς της Ι.Μ. Αγίου Αντωνίου της Αριζόνα και είπε κοντολογής ότι όποιος κάνει τούτο το εμβόλιο το πολύ σε 8 μήνες θα είναι μακαρίτης.

    Κορόιδα είναι να κάτσουν να παρακολουθούν τον κόσμο που θα χάνεται κατά εκατομμύρια; Θα την έχουν κάνει με ελαφρά (ή με πιο βαριά) πηδηματάκια για να μη δικαστούν είτε από λαϊκά δικαστήρια, είτε από την υπάρχουσα (με τα όποια χάλια της) δικαιοσύνη. Λίγη υπομονή ακόμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλεις να πεις πως το φετινό καλοκαίρι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες εκπλήρωσης της προφητείας του Νεκτάριου Βιτάλη και κατ' επέκταση της Γερόντισσας της Αττικής (που μας τίμησε με την επανεμφάνισή της στο προσκήνιο της επικαιρότητας, κλείνοντάς μας το μάτι για το ότι ήρθαν τα χρόνια κι οι καιροί), να βαρέσουν το κανόνι, στη συνέχεια να κάψουν οι ίδιοι το μαγαζί τους διαφεύγοντας από τις υπόγειες σήραγγες της ΜΟΜΑ και ΔΙΑΚΤΗΜΑ, ή και με εναέρια μέσα διαφυγής παραδίδοντάς μας στο χάος των ΑΝΤΙΦΑ και των ... "καταπιεσμένων" ένοπλων ισλαμολάθρο, ώστε να μη λογοδοτήσουν για τις ευθύνες τους ενώπιον λαϊκών, ή άλλων δικαστηρίων ως ηθικών αυτουργών για τον αφανισμό εκατομμυρίων Ελλήνων;

      Διαγραφή
    2. ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΠΟΥ και να πανε η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ θα τους βρει..δεν γλυτωνουν ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ
      που τολμησαν ως ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΛΛΟΙ απο αυτους και αργοτερα θα
      δικαστουν .βλεπεις ομως τωρα ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ και αυτοι που τους ψηφιζουν τοσα χρονια.ναι ερχεται ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ
      ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑ ΛΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΡΗΝΟΙ..

      Διαγραφή
  3. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα της γυναίκας 'λέει να κάνει το σώμα της ότι θέλει. Αμέ..ακόμα και να γίνει Μήδεια.
    Δηλ στο .....δεν ισχύει να κάνει ότι θέλει το σώμα της? Ααα είναι αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα. Ααα όλα κι όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή