Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΟ «GREAT RESET» ;


ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΗΔΕΝ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΑΪΟ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.




Κάτι περίεργο συμβαίνει σε πολλές χώρες που ενώ δεν είχαν καθόλου ή απειροελάχιστους θανάτους από κορωνοιό έχουν πολλούς θανάτους μετά τον εμβολιασμό τους για τον κορωνοιό, σε σημείο που διερωτάται κανείς ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός αυτών των εμβολιασμών.

Ένα τρανό παράδειγμα είναι η Μογγολία

Στην Μογγολία ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί με μηδέν θανάτους Covid-19 και ελάχιστες μολύνσεις. 

Το γιατί ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί με αυτά τα δεδομένα, ρωτήστε τους “Ειδικούς” και την κυβέρνηση της Μογγολίας… (εδώ το λίνκ των στατιστικών)




Η έναρξη των εμβολιασμών στην Μογγολία έγινε στις 23 Φεβρουαρίου, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα (8 Μαρτίου) άρχισε ένα “κρεσέντο” θανάτων. Παρακάτω παρατίθεται το διάγραμμα των μολύνσεων ανά εκατομμύριο πληθυσμού το οποίο όπως φαίνεται “συμβαδίζει” πιστά τους θανάτους με αρχή, επίσης, την έναρξη των εμβολιασμών.


Η κυβέρνηση της Μογγολίας έχει θέσει ως στόχο τον εμβολιασμό τουλάχιστον 60% των 2 εκατομμυρίων ανθρώπων της χώρας μέχρι τον Ιούλιο.

Οι ειδικοί της χώρας απλώς «υποπτεύονται» ότι η εστία μόλυνσης μπορεί να οφείλεται στα μεταλλαγμένα στελέχη του ιού.«Η χώρα δεν αντιμετώπισε ποτέ μια τέτοια πρόκληση στο παρελθόν», είπε ο Davaadorj. Αφού οι θάνατοι από τον ιό ήταν μηδενικοί, ποιος ο λόγος των εμβολιασμών;Εδώ προκύπτει και ένα άλλο ερώτημα όμως.

Αυτός ο λαός ενδεχομένως πριν τον εμβολιασμό του να είχε ανοσία στον κορωνοιό. Αυτό δεν πέρασε από το μυαλό των ειδικών; Δεν θα έπρεπε να ψάξουν το ενδεχόμενο και ίσως να βρούνε και την πηγή της ανοσίας αυτής; Μια τέτοια έρευνα δεν θα βοηθούσε την επιστήμη να βρει νέα φάρμακα για τον εν λόγο ιό;

Ένα άλλο παράδειγμα είναι οι Σεϊχέλες

Οι Σεϊχέλες, που ενώ είναι η πιο εμβολιασμένη χώρα στον κόσμο, βλέπουν αύξηση των κρουσμάτων του κορονωϊού.(πάλι περίεργα πράγματα). Η νησιωτική χώρα έκλεισε τα σχολεία και τις αθλητικές εκδηλώσεις αυτή την εβδομάδα λόγω της επιδημίας. Ποιας επιδημίας;

Το μπέρδεμα στην υπόθεση είναι ότι η επιδημία στις Σεϊχέλες αφορά κυρίως άτομα που έχουν εμβολιαστεί. Άρα σε αυτή την χώρα δεν πρέπει να μιλάμε για επιδημία covid19 αλλά για την επιδημία των «σωτήριων» εμβολίων!


Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των κρουσμάτων στην χώρα αφορά άτομα που είχαν ήδη εμβολιαστεί.

Οι Σεϊχέλες, οι οποίες έχουν εμβολιάσει πλήρως τον πληθυσμό τους κατά του Covid-19, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα, έκλεισαν τα σχολεία και ακύρωσαν τις αθλητικές δραστηριότητες για δύο εβδομάδες, καθώς οι λοιμώξεις αυξάνονται.

Τα μέτρα, τα οποία περιλαμβάνουν απαγορεύσεις για την ανάμειξη των νοικοκυριών και το πρόωρο κλείσιμο των μπαρ, συνεχίζονται ακόμη και όταν η χώρα έχει εμβολιάσει πλήρως τον ενήλικο πληθυσμό της με δύο δόσεις εμβολίων κατά του κορωνοιού. 

Οι περιορισμοί, είναι παρόμοιοι με εκείνους που επιβλήθηκαν για τελευταία φορά στα τέλη του 2020.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου