Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Η ΑΘΕΟΛΟΓΗΤΗ "ΘΕΟΛΟΓΙΑ" ΤΩΝ "ΠΥΡΙΝΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ "ΚΥΑΝΩΝ"! ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...

ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ



Γράφει ο Αλέξης Παππάς

Ο θυμόσοφος λαός, μπορεί να ψηφίζει τον Μητσοτάκη ή τον Τσίπρα ή όποιον άλλον αλλά το πάλε ποτέ έλεγε και σοφίες. Μια από αυτές ήταν «το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει».

Αυτό το ζήσαμε την εποχή της "πανδημίας" από τους γνωστούς κύριους καθηγητάδες, τους μαϊντανούς των καναλιών, που για λίγη κοσμική τηλεοπτική δόξα αποποιήθηκαν του όρκου του Ιπποκράτη.  Πόση κατάντια.

Αλλά ας δούμε ένα άλλο παράδειγμα στο καθαρά διδακτικό κομμάτι, για να εξηγηθεί (σε ένα βαθμό τουλάχιστον) το σημερινό χάλι της παιδείας.

Τον αρθρογράφο Πύρινο Λόγιο δεν τον γνωρίζω.  Από όσο ρώτησα, με βεβαίωσαν ότι σίγουρα είναι πανεπιστημιακός καθηγητής Ιστορίας.  Και ως εδώ ρησπέκτ.  Περισσότερα δεν μπόρεσα να μάθω, συγχωρείστε με.

Όταν όμως βλέπω το άρθρο του "Επιτέλους! Τι συμβαίνει με την Γερόντισσα Γαβριηλία; Αγία της Ορθοδοξίας ή «Αγία» του Οικουμενισμού;"  (και εδώ) αρχίζω και προβληματίζομαι.

Για το συγκεκριμένο θέμα έχουν αναφερθεί αξιόλογοι θεολόγοι, ανάμεσά τους και η γνωστή του Δρ. Θεολογίας Ευαγγελία Παπανικολάου, κατά πως μας λέει.  

Οπότε αναρωτιέμαι για ποιό λόγο η εισπήδησή του σε χωράφια άγνωστα σε αυτόν;  Διαπιστώνοντας την έλλειψη σωστής ορολογίας του σε καθαρά θεολογικά θέματα, καταλαβαίνω ότι είναι (συγγνώμη που το λέω έτσι) άσχετος με τα θεολογικά και εκτίθεται.  

Είναι ανοίκειο να αναφέρει τους Αγίους σαν προσωπικότητες κύρους. Το κύρος το χρησιμοποιούμε κοσμικά για να υποκαταστήσουμε το Κύρος του Κυρίου, του Μόνου που έχει Κύρος.

Για τους αγίους χρησιμοποιούμε εκφράσεις όπως «θεοφώτιστος», ώστε να δείξουμε από που έλκουν αξιοπιστία.  Δεν θα αναφέρω άλλα, απλά σχολίασα στο άρθρο του:

«Είναι κρίμα για έναν αρθρογράφο της ποιότητας του, να αρθρογραφεί για θέματα, που εμφανώς δεν τα γνωρίζει. Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο θέμα της γερόντισσας αλλά γενικά στα θέματα Πίστεως. 

Ένα παράδειγμα : δεν μιλάμε για θρησκεία, όταν αναφερόμαστε στην Ορθοδοξία. Όλοι οι πατέρες μιλάνε για Πίστη, ενώ όλα τα υπόλοιπα λέγονται θρησκείες. Είναι σημειολογικό, γιατί δείχνει την διαφοροποίηση από όλους τους άλλους, ακόμα και σαν ομολογία Πίστης. Σας ευχαριστώ.»

Ξέχασα να ρωτήσω σχετικά πως τεκμηριώνει την κατηγορία που έγραψε «Σημειωτέον, ο Πατριάρχης Αθηναγόρας, ήταν ο πρώτος "επίσημα" Μασόνος, μέλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος».  

Δεν το αμφισβητώ αλλά νομίζω πρέπον όταν διατυπώνονται τέτοια να τεκμηριώνονται, όταν έχει αναφέρει τόσες άλλες παραπομπές και πιστεύω ότι σαν πανεπιστημιακός το ξέρει. 

 Όμως άσκοπο θα ήταν, αφού δεν θεώρησε άξιο να απαντήσει.  Ίσως το πανεπιστημιακό κύρος τονώνει την υπεροψία του.

Χωρίς να λάβει υπ όψη την προειδοποίηση συνεχίζει ακάθεκτος σε νέο θεολογικό άρθρο «Το Αστέρι της Βηθλεέμ, ο Χριστός κι οι Διεθνιστές» (και εδώ) προσφέροντάς το μάλιστα και σε μορφή pdf για να το κτατήσουμε στο αρχείο μας.  

Αυτό το τελευταίο, πως να το πάρω, σαν ειρωνεία στους θεοφώτιστους Αγίους, που μας είπαν ότι το αστέρι της Βηθλεέμ ήταν Άγγελος Κυρίου;  

Μόλις στο προηγούμενο άρθρο κοπτόταν για το "κύρος" των Αγίων και δω το κονιορτοποιεί προς χάρη της δήθεν επιστήμης, που χορταίνει το εγώ του. 

Αναγκάζομαι να του γράψω δεύτερο σχόλιο :

«Είχα επισημάνει και στο προηγούμενο άρθρο του αρθρογράφου5/ ) ότι αρθρογραφεί σε θέματα που δεν γνωρίζει.

Πώς είναι δυνατόν σε θέματα πίστης να επικαλείται τον ορθολογισμό των επιστημόνων και να αγνοεί παντελώς τι   απεκάλυψαν οι άγιοι πατέρες. Κύριε Πύρινε Λόγιε, μάθε ότι το άστρο της Βηθλεέμ ήταν Αγγελος Κυρίου. Όταν αρθρογραφείς για Ορθοδοξία, πρώτα κοιτάς τους πατέρες και καθόλου τους επιστήμονες».

Δυστυχώς (γι αυτόν και τους αναγνώστες) δεν λαμβάνει υπ όψη την προειδοποίηση και συνεχίζει ακάθεκτος σε τρίτο συνεχόμενο θεολογικό άρθρο. Αναρωτιέμαι αν τελείωσαν τα ιστορικά θέματα και συνεχίζει την εισπήδησή του στα θεολογικά. 

Γράφει λοιπόν «Τι ήθελε να μας πεί ο Θεός μέσω του γεγονότος της Βαπτίσεως του Σωτήρα»;(και εδώ). Για τέτοια θέματα πάντα θεωρούσα ότι θα έπρεπε να αρκούμαστε σε όσα έγραψαν οι θεοφώτιστοι Άγιοι, ούτε καν οι άξιοι απλοί θεολόγοι.

 Αλλά όταν έχουν μιλήσει θεολογικότατα τόσοι και τόσοι, πως ένας πανεπιστημιακός σύρεται σε τόσους αιρετισμούς. 

Αναγκάζομαι να ξανασχολιάσω :

«Προσπάθησα να προστατεύσω τον αρθρογράφο ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΙΟ στο προ-προηγούμενο άρθρο του για να μην εκτίθεται σε τομείς που δεν ξέρει. 

Δυστυχώς δεν διάβασε τις συστάσεις και με ανάγκασε να επαναλάβω τα ίδια, λίγο πιο συγκεκριμένα στο προηγούμενο άρθρο του».

«Η παροιμία λέει το δις εξαμαρτειν, οπότε αναγκάζομαι τρίτη

φορά να τον βάλω μπροστά στις ευθύνες του.

α-γράφει: «τόσο ο Μάρκος, όσο και ο Λουκάς που δεν είδαν ποτέ τον Κύριο»;. 


Διάβασε ποτέ το Ευαγγέλιο του Λουκά, όπου περιγράφει την εμφάνιση του Κυρίου στο δρόμο προς Εμμαούς, στον αδελφόθεο Κλεώπα και στον Λουκά, που δεν τον κατάλαβαν. 

Άρα ο Λουκάς τον ήξερε! Κι αν δεν αναφέρει ο Λουκάς ότι ήταν ο ίδιος, ας διαβάσει πατέρες ερμηνευτές των Γραφών, που το πιστοποιούν. Άρα αγνοεί την πηγή.

β-γράφει: «ο Ιωσήφ είχε δώσει όλον του τον εαυτό στην διαπαιδαγώγηση του νεαρού Ιησού, φροντίζοντας να του διδάσκει  τις Γραφές και τον Ιερό Νόμο του Μωύσή»(;). 

Πόθεν προκύπτει αυτό; Η Θεοτόκος αφέθηκε στην Άνω παιδεία στο Ναό του Σολομώντα, ο Χριστός θα είχε άνθρωπο δάσκαλο; Όσο δίκαιος και να ήταν ο Ιωσήφ (πράγματι ήταν), γιατί δεν πήγαινε  εκείνος στο Ναό να διδάξει; 

Διότι ο Ιησούς είχε Ουράνιο Πατέρα να Τον διδάσκει ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιούσε την γνώση από την Θεϊκή Του υπόσταση.

γ-γράφει: "Αυτή είναι άποψη δική μου και δεν θα τη βρείτε πουθενά, σε καμμιά Γραφή ούτε σε κάποιο ιερό κείμενο".

Θεολογικές απόψεις που βασίζονται στο εγώ μας, πρέπει να αποφεύγονται. Έτσι κάνουν κάποιοι νεόκοποι προφήτες.

δ-γράφει: «η μητέρα Του οπωσδήποτε θα τον είχε πληροφορήσει για πάντα τα γεγονότα που αφορούσαν την βρεφική και παιδική Του ηλικία, πώς συνελήφθη ως τέκνο, πώς γεννήθηκε και τι θαυμαστά συνέβησαν κατά τη γέννηση Του, γιατί είχαν φύγει στην Αίγυπτο, πώς γύρισαν πίσω στην Ναζαρέτ». 

Πολύ περίεργο. Πώς νόμιζα ότι αυτά τα ήξερε από πριν καν γεννηθεί σαν άνθρωπος, πριν καν στείλει το μήνυμα του Ευαγγελισμού με τον Αρχάγγελο Γαβριήλ, πριν καν ακόμα οι προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης τα προφητεύσουν, πριν καν δημιουργηθεί ο κόσμος αλλά τότε που κατέστρωσε το Σχέδιο Του;

ε-γράφει: «πρέπει να γνώριζε για το Σχέδιο του Θεού Πατέρα Του, που ήταν να συμβεί μια πρώτη και τελευταία Παρουσία της Αγίας Τριάδας μπροστά σε πλήθος κόσμου». Στο προηγούμενο γράφω από πότε ήξερε το Σχέδιο του Θεού, τώρα αναρωτιέμαι σε ποιά φάση Του το γνώρισε ο Θεός Πατήρ.

στ-γράφει: «Δεν είχε αμαρτίες ως άνθρωπος, δεν είχε πειρασμικά οράματα (όπως αφηγείται ο - φανερά επηρεασμένος από τον δυτικό Παπισμό - Νίκος Καζαντζάκης στο έργο του «Ο Τελευταίος Πειρασμός»)»

Αναρωτιέμαι τί θέση έχουν οι εκτός πίστης άνθρωποι σε ένα θεολογικό άρθρο. Όσο για το αν είχε πειρασμούς, μάλλον αγνοεί το κεφάλαιο του Ευαγγελίου με τους πειρασμούς Του από τον ίδιο τον διάβολο!!! 

Αλλά θαύμα, παρακάτω το αναφέρει αλλά νωρίτερα το αγνοούσε. Δεν συνεχίζω, για το καλό του τα γράφω, καθότι αξιόλογος αρθρογράφος αλλά ο καθένας στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες.

Είναι τόσα πολλά άλλα επιλήψιμα, που μπορούν να σχολιαστούν αλλά αυτό το τιτανοτεράστιο αιρετικό ότι ο Χριστός χρειαζόταν κοσμική μόρφωση, όταν η Ορθοδοξία διδάσκει την ανάγκη Θείας Φώτισης και την απαλλαγή από την κοσμική διαβολική μόρφωση, που προωθεί ο εξαποδίτης, πώς μπορεί να το εξηγήσει;

Το ερώτημα είναι ποιός του δίνει το δικαίωμα να προωθεί αιρετικές θέσεις (αιρετικότατες) όταν ο ίδιος δείχνει άτεγκτος τιμωρός σε άλλους, για το ίδιο παράπτωμα, όπως εδώ : «GEWKWN: Νεοπαγανιστής, Ψεύτης ή απλώς…αφελής»

Οπότε του απευθύνω το ίδιο ερώτημα :

«Πύρινε Λόγιε : Νεοπαγανιστής, Ψεύτης ή απλώς ...άσχετος;» αν και καθηγητής.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο αρχείο της Τρικλόποδιάς δεν υπάρχει αυτό το άρθρο. Μια Τρικλοποδιά, που κρύβει πολλά περίεργα, όπως κάποιους δήθεν σοβαρούς αρθρογράφους, που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους αλλά όταν πάνε εκεί γίνονται γατάκια και χάβουν τα άχαφτα.  

Κριτική κατά βούληση, μόνο σε όσους τους παίρνει. Κάπως έτσι εξηγείται όταν από αντίπαλοι (δείτε στο τέλος του άρθρου) χαριεντίζονται θυμίζοντας κυρίες της ελίτ, που αλληλοκανακεύονται :

- Αχ, καλή μου, πως σου ταιριάζει η τουαλέττα, συλφίδα σε κάνει...

- Ευχαριστώ γλυκειά μου αλλά εσύ είσαι μια Αφροδίτη με το ξέκ@λο συνολάκι σου...

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ


Αλέξης Παππάς




5 σχόλια:

  1. «Μπορεί Όμως, Με Το Σχέδιο Του Θεού, Να Έρθει, Να Έρθει Ώστε Οι Άνθρωποι Να Αποκτήσουν Μία Επίγνωση, Να Ιδούνε Το Χάος Ολόφωτο, Ολοζώντανο Μπροστά Τους, Να Πούνε:

    Έεε! Πέφτουμε Στο Χάος, Χανόμαστε.

    Όλοι Πίσω, Όλοι Πίσω, Γυρίστε Πίσω, Πλανηθήκαμε. Και Να Έρθουνε Πάλι Στο Δρόμο Του Θεού Και Να Λάμψει Η Ορθόδοξος Πίστις. Αυτό Εμείς Επιδιώκομε Και Έτσι Θέλομε Τα Πράγματα Σιγά Σιγά Να Γίνουνε Με Τη Χάρη Του Θεού.

    Ο Θεός Εργάζεται Μυστικά.

    Δεν Θέλει Να Επηρεάσει Του Ανθρώπου Την Ελευθερία. Τα Φέρνει Έτσι Και Σιγά-Σιγά, Σιγά Σιγά Πάει Ο Άνθρωπος Εκεί Που Πρέπει»

    https://www.youtube.com/watch?v=cHOodLqx6rA&ab_channel=%E1%BC%98%CE%BD%E1%BC%80%CF%81%CF%87%E1%BF%87

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μόνο ν' ακούς τη φωνή ενός από τους σύγχρονους πυλώνες της Ορθοδοξίας ξεκουράζεσαι, παρηγοριέσαι, φωτίζεσαι, επιστρέφεις στα νάματα της Ορθοδοξίας!!!

      Διαγραφή
  2. ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ , ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΜΦΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ .
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΚΟΠΟΥ .
    ΕΓΩΙΣΜΟΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ .
    ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΕΡΕΙΣΜΑΤΑ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΠΑΊΡΑΚΙ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΡΕΠΩΣ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ,ΑΠΟ ΚΟΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΣ ΜΕΧΡΙ ΑΓΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΛΠ ΦΟΡΕΙΣ ,ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΕΙ.
    ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΣΥΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ .
    ΣΥΓΚΛΙΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΑΤΕΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
    ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΧΗΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΟΣΟ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΩΜΑΙ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΥΜΒΑΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ, ΕΝΩ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΑ ΟΠΩΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΑΥΤΟΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΔΩΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥΛΟΓΗ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΕΩΝ ΠΟΥ Ο ΡΩΜΑΝΟΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΑΙΡΕΤΙΖΟΥΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΔΑΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΟΥΝ... ΕΓΩΪΣΜΟΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΕΥΘΕΩΣ , ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ;
    ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ;
    ΠΟΥ ΕΦΑΠΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΖΩΗ;
    ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥ ΗΜΙΜΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΗΧΗΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΛΕΟΨΗΦΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ 85% ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΝΑΩΝ,ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ,ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΤΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΟΦΑΔΩΝ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ.
    ΕΙΠΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΓΩ ,ΤΑ ΣΟΥΠΑ ΜΟΥΠΕΣ ,ΤΑ ΕΓΩ ,ΤΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΖΟΧΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΘΕΤΩΝΤΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΤΕ.
    ΣΥΜΕΩΝ Ο ΑΓΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή