Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΗΔΗ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΞΕΣΠΑΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ.....

 ΓΕΡΟΝΤΑΣ Κ.: «ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2020 ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ»


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Ο  Γέροντας Κ. επικοινώνησε μαζί μας και ζήτησε να αναδημοσιεύσουμε τις ρήσεις του για την πτώση αλλά κυρίως για τον εμφύλιο στην Αμερική. Ήδη ξέσπασε εμφύλιος για τον φράκτη στο Τέξας.

Επειδή εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε στον γέροντα νοιώθουμε ότι μαζί με εκείνον δικαιώνεται και το ιστολόγιό μας αλλά κυρίως ότι ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ... 

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ 23 Δεκ 2020 : Παιδιά μου ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, μπορεί να γίνει και μια ανάφλεξη μέσα στον λαό…ΝΑΙ ΕΝΝΟΩ ΕΝΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ…αν ξεσπάσει αυτός ο εμφύλιος δεν θα είναι μέσα στα πολιτικά πλαίσια του εμφυλίου, αλλά θα επεκταθεί και μεταξύ λευκών-μαύρων, χριστιανών-μουσουλμάνων, και μεταξύ άλλων καταστάσεων…ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, από τον θυμό αυτών των ανθρώπων που θα ξεσπάσει με τέτοια οργή και θα είναι θρησκευτικής, πολιτικής, και ρατσιστικής φύσεως, θα είναι όλα μαζί, και αυτός ο θυμός θα προκαλέσει την φύση και θα έρθει η καταστροφή από το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα  

ΒΛΕΠΕ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!


Από το 2013 Ο  Γέροντας  προειδοποιούσε ότι η Αμερική θα καταστραφεί,’’ H οργή του λαού που είναι στην Αμερική θα ενεργοποιήσει την Θεία Δύναμη η οποία θα επιβάλει την τάξη, και η τάξη θα επιβληθεί με τον μεγάλο σεισμό και την καταστροφή, η απληστία που έχει πέσει σε αυτό το κράτος που λέγεται Αμερική θα σβήσει ‘’ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ’’…      


Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ 8 Ιούν 2020 -Η πτώση μιας μεγάλης Αυτοκρατορίας, της Αμερικανικής, η πτώσης της θα ξεκινήσει με ένα γενικό ξεσηκωμό και θα συμπληρωθεί με τον μεγάλο σεισμό στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα.  


Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ Ιούν 2021 : Θα ξεσπάσει ένας  εμφύλιος στην Αμερική, θα είναι ένας ξεσηκωμός… ο εμφύλιος είναι αναπόφευκτος η τώρα η μετά…θα αποκαλυφθούν πολλά, πάρα πολλά άσχημα πράγματα, Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, ο στρατός θα αρχίσει να μαζεύει ανθρώπους του κογκρέσου και της κυβέρνησης …’’  

 ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΡΑΜΠ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ


Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ 29 Ιαν 2021 : ‘’ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, μπορεί να γίνει και μια ανάφλεξη μέσα στον λαό…. ΝΑΙ ΕΝΝΟΩ ΕΝΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ……. .αν ξεσπάσει αυτός ο εμφύλιος δεν θα είναι μέσα στα πολιτικά πλαίσια του εμφυλίου, αλλά θα επεκταθεί και μεταξύ λευκών-μαύρων, χριστιανών-μουσουλμάνων, και μεταξύ άλλων καταστάσεων.  


–Ο  Γέροντας : ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, από τον θυμό αυτών των ανθρώπων που θα ξεσπάσει με τέτοια οργή και θα είναι θρησκευτικής, πολιτικής, και ρατσιστικής φύσεως, θα είναι όλα μαζί, και αυτός ο θυμός θα προκαλέσει την φύση και θα έρθει η καταστροφή από το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα  


Υπάρχουν πολλοί δικαίως θυμωμένοι άνθρωποι στην Αμερική με μια οργή που βράζει για εκείνους που έχουν καταστρέψει την χώρα για δικό τους κέρδος. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΠΛΑ !!!  


Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ότι η  παγκόσμια οικονομική κατάρρευση θα προκύψει μαζί με την καταστροφή του δολαρίου των  ΗΠΑ. Από τις 22/8/2023 άρχισε η καταστροφή του Δολαρίου και του Ευρώ μετα από την απόφαση των BRICS, την 1η Ιανουαρίου του 2024  οι «BRICS»  Θα ελέγχουν πλέον το 80% του παγκοσμίου πετρελαίου, και δεν θα συναλλάσσονται πλέον με Δολάριο η Ευρώ…..  


Η Αμερική οδεύει γρήγορα προς το τέλος της, από ένα τσουνάμι χρεοκοπίας, κοινωνικού χάους, τεχνιτών και φυσικών καταστροφών και ενός παγκόσμιου πολέμου.          


Παιδιά μου, Αυτές οι (παγκόσμιες)  εξελίξεις θα είναι τεράστιες, δεν θα έχουν προηγούμενο, θα έχουν αρχή αλλά το τέλος θα αργήσει, το τέλος θα είναι μεν οδυνηρό για πολλούς αλλά θα είναι γαλήνιο για τους υπόλοιπους που έχουν υποφέρει από τους πολλούς, έτσι θα γίνουν όλα





7 σχόλια:

  1. Όσο είχαμε μαζί μας τους Αγίους πλέον Παϊσιο και Πορφύριο ποτέ δεν είχαμε ακούσει ανώνυμες κουβέντες πατέρων. Ξέραμε, είπε ο πατήρ Παϊσιος αυτό ή εκείνο. Πάντα. Τώρα πώς αναπαύεστε με τέτοια στην ουσία ανεύθυνα εσείς το ξέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανωνυμία δέν σημαίνει ανευθυνότητα. Σημαινει επίγνωση ότι ο Κύριος χρησιμοποιεί τους γεροντες και τις γερόντισες σαν μέσον. Ξερουν ότι δεν είναι ούτε ο Αγ. Πορφύριος ούτε ο Αγ. Παΐσιος.
      Εμείς τους γνωρίζουμε και σεβόμαστε την επιθυμία τους να παραμείνουν ανώγυμοι.

      Διαγραφή
    2. Σε πήρε και τηλέφωνο για να κατοχυρώσει τη προφυτεια; Τί σόι γέροντας είναι αυτός; Πολλες ειδήσεις από συστημικα κανάλια βλέπει..."καλό μου παιδί"

      Διαγραφή
    3. Δεν πρόκειται περί ανωνυμίας, γνωρίζω προσωπικά το γέροντα, ήμουν αυτόπτης μάρτυς σε ένα θεϊκό μύνημα. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα.

      Διαγραφή
    4. Αυτό κατάλαβες; Μου θύμισε απλά αυτά που ειχε πει εδώ και χρόνια. Δεν έχει ανάγκη να κατοχυρώσει τίποτε, ούτε κερδίζει κάτι, απλά να μας δείξει ότι ο Κύριος είναι κοντά μας. Στην συνομιλια μας μου είπε και κάποια που μου ειπε να μη τα κοινοποιήσω και εκείνη την ώρα άνοιξα το μήνυμα της γερόντισσας της Στερεάς και έλεγε τα ιδια ακριβως για ένα επίμαχο θέμα.
      Αυτά πρόκειται για δημοσιευτούν αύριο αλλά εκεινος δεν ηξερε τιποτε και συμφωνούσε χωρις να γνωριζει την γεροντισσα και αυτά που εκείνη μου εστειλε.
      Μην είστε συνεχώς καχύποπτοι. Δέν θα προδώσουμε το Ορθόδοξο Πνεύμα, αγωνιζόμαστε για την Αλήθεια του Χριστού.

      Διαγραφή
    5. Με σένα δεν είμαι καχύποπτος, με τους "γέροντες" που σε προσεγγιζουν είμαι. Γνωρίζουμε όλοι και θυμόμαστε τις προφητείες του Αγίου Παΐσιου και έχουμε εις γνώσιν και τη μοίρα της Βαβυλώνας της Μεγάλης όπως αναφέρεται στην Αποκαλυψη. Αυτά μας αρκούν. Μόνο ολιγοψυχοι που αισθάνονται ότι μαρτυρούν περιμένουν επιβεβαίωση από την ημερήσια ή εβδομαδιαία εφημερίδα της προφυτειας..του τύπου "πες μου γέροντα πότε το κακο θα τελειώσει για να αντέξω" Αυτοί και αύριο να τους πεις ότι όλα θα αλλάξουν μπορεί να μην αντέξουν... Αυτή η εποχή θέλει τρελούς, μαζόχες, να τους ζητάς ένα και να κάνουν 2 και παπάδες Παπαφλέσσες και Αυγουστινους Καντιωτηδες όχι προφυτουλιδες...

      Διαγραφή
  2. Ρωμανέ εγώ εμπιστεύομαι την κρίση σου. Αν και είναι γνωστό ότι δεν τα έχω και πολύ καλά με διάφορα τέτοια ζητήματα αφού έκρινες ότι πρέπει να εμπιστευθείς τον συγκεκριμένο γέροντα και να δημοσιοποιήσεις το θέμα η κρίση σου μου αρκεί. Άλλωστε προτιμώ έναν αγωνιστή που κάνει λάθη παρά έναν «αλάθητο» που δεν αγωνίζεται . Ο χρόνος θα μας δείξει αν έκρινες σωστά η λάθος ... Πάντως δεν βλέπω στο κείμενο να λέγεται κάτι το παράλογο η κάποια πλάνη. Όντως οι ΗΠΑ πάνε για λουκέτο και αυτό είναι μεν μακροχρόνιο σχέδιο της Ελίτ αλλά το είχανε πει και πολλοί Ορθόδοξοι γεροντάδες ότι θα συμβεί κάποια στιγμή. Ζούμε σε εποχές μεγάλων εξελίξεων το λοιπόν. Δόξα τον Θεό που ζω να δω και αυτά που βλέπω. Άλλοι δεν προλάβανε να τα δούνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή