Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ...

Ο ΜΟΡΦΟΥ ΞΕΦΩΝΙΣΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: « ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΥΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ: ΤΟ ΓΑΜΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ!!»

 ΒΙΝΤΕΟ


Ο Μόρφου ξεφώνισε τον Μητσοτάκη: « έγινε κυβέρνηση για δεύτερη φορά για να περάσει δύο νομοσχέδια: το γάμο ομοφυλοφίλων και την κάρτα!!» .

Ο Ιερώνυμος στη σημερινή του συνάντηση με Κασσελάκη δήλωσε ότι περιμένει πρώτα ένα κείμενο, το νόμο για να τοποθετηθεί .. κατόπιν εορτής... 

Δηλαδή περιμένει τετελεσμένα εκ μέρους Πολιτείας .. οπότε δεν θα έχει και νόημα και η όποια θέση του. Διευκολύνουν χρονοτριβούν ολιγωρούν κωλυσιεργούν σε μείζον ζήτημα..

Μετά από αυτό το νομοσχέδιο η ανομία θα είναι νόμος ..η ανομία ενός εγκλήματος. Η έννομη τάξη θα έχει καταλυθεί από το ίδιο το κράτος και υπ΄ευθύνη του. 

Το κράτος ως προαγωγός, μαστροπός επίσημος πλέον θα πασάρει ορφανά ή εγκαταλελειμμένα παιδιά σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια για να ικανοποιήσει την νοσηρή φαντασίωση τους ότι είναι κατά φαντασίαν γονείς..και να κάνει τα γούστα τους;

Μεταξύ άλλων o Mόρφου υποστήριξε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ξεκάθαρα έγινε κυβέρνηση για δεύτερη φορά για να περάσει δύο νομοσχέδια». Το ένα όπως είπε είναι ο γάμος των ομοφυλοφίλων και το άλλο η ηλεκτρονική ταυτότητα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Βουλή «φέρεται να ψηφίζει κατά πλειοψηφία τα δύο νομοσχέδια». Aναφέρθηκε και στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, για την δήλωσή του ότι δεν τον ενοχλεί η συμβίωση των ομοφυλοφίλων.

 Κατά τον Μητροπολίτη Μόρφου, ο Ιερώνυμος θα μπορούσε να φτιάξει την δήλωση του, αν έλεγε «είμαι γέρος και δεν τα είπα καλά». Αλλά, το άφησε να αιωρείται, όπως ισχυρίστηκε ο Μόρφου Νεόφυτος.



Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ”Εθνάρχη” Κωνσταντίνο Καραμανλή, υποστηρίζοντας πως «ευτυχώς που άφησε τη Μεγαλόνησο στο έλεος του Θεού» λέγοντας ότι «το 1974 η Κύπρος κείται μακράν και έτσι ”δόξα σοι ο Θεός” περάσαμε 50 χρόνια σκλαβιάς με τους Τούρκους δίπλα μας, γιατί έχουμε τους Αγίους».

Οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου έγιναν κατά την KΗ’ Πνευματικὴ Σύναξη Διαλόγου που πραγματοποιήθηκε στὶς 27 Δεκεμβρίου, 2023 στὸν ἱερὸ ναὸ Παναγίας Χρυσελεούσης στὴν κοινότητα Ἀκακίου τῆς μητροπολιτικῆς περιφέρειας Μόρφου. Στο Ἀνάβοντας τὸν ἀναπτήρα τῶν ἁγίων , πνευματικός πυρομανής ο Μόρφου τους ανάβει τους φωτιές…

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ δεν είναι η ομοφυλοφιλία ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ είναι να νομοθετείς τα ΣΟΔΟΜΑ επικαλούμενος το όνομα του Τριαδικού Θεού όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. Σε παραλήρημα και Σαιξπηρική τρικυμία εν κρανίω δεν είναι ο Μόρφου είναι αυτοί που νομοθετούν….




2 σχόλια:

  1. Γάμοι ομόφυλων και τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.

    ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD
    Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
    Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

    https://www.triklopodia.gr/ηλίας-καλλιώρας-γάμοι-ομόφυλων-και-τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PE ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ,ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.
    ΟΠΩΣ Ο ΑΛΕΞ Ο ΚΙΒΩΤΙΑΚΗΣ Ο ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ .
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΑΛΛΥΜΕΝΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ.
    ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ή ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ .
    ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΠΑΔΙΤΣΕΣ ;
    ΕΔΩ Ο BARTHOLOMIU ΕΒΓΑΛΕ ΦΩΤΟ ΜΕ ΧΕΙΡΑΨΕΙΑ ΣΤΟ ΣΒΗΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή