Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

ΦΛΕΓΕΤΑΙ Η ΔΥΣΗ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΛΙΑ "ΕΜΦΥΛΙΟΣ"... Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

ΧΟΥΝΤΑ ΜΑΚΡΟΝ! ΕΒΓΑΛΕ TEΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΠΟΛΥΒΟΛΑ 7,62 mm ΚΑΙ 15.000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΕΣ ΓΙΑ Ν΄ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΕΠΕΛΑΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ... 

6 ΒΙΝΤΕΟ

ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ 

Εμφύλιος στη Γαλλία. Μετωπική σύγκρουση...
Για να αντιμετωπίσει την άφιξη των αγροτών στο Παρίσι αύριο, ο Υπ. Εσωτερικών Gérald Darmanin ανακοινώνει την ανάπτυξη 15.000 αστυνομικών και χωροφυλάκων, τεθωρακισμένων οχημάτων και ελικοπτέρων. 

Ήδη αστυνομικές κατέκλυσαν αυτοκινητόδρομους..H κυβέρνηση αναπτύσσει τα τεθωρακισμένα οχήματα «Centaur» και το πολυβόλο 7,62 χλστ.

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει μια αγροτική εξέγερση κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού που ανακοινώθηκε στο Rungis.
Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, είναι βέβαιο ότι η αγορά Rungis θα είναι το σκηνικό μιας επικής μάχης μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων και των αγροτών που είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τα καρότα τους. 

Η ανακοίνωση ενός «μπλοκαρίσματος του Rungis» έφερε την κυβέρνηση σε αναταραχή, αναγκάζοντας τις αρχές να αποσύρουν όλα τα εμπόδια.

Το Centaur, με το τηλεχειριζόμενο πολυβόλο του 7,62 mm και τον αυτόματο εκτοξευτήρα χειροβομβίδων 30 φυσιγγίων, είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τους χειρότερους εχθρούς της κυβέρνησης: τους Γάλλους αγρότες.

Μπλόκα αγροτών και στο Βέλγιο εδώ στον αυτοκινητόδρομο E411 της Namur στο κεντρικό οδικό άξονα προς Λουξεμβούργο και κοντά στις Βρυξέλλες...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου