Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ


ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΙ ΑΠΑΤΕΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΤΡΑΠΕΖΑ





Το πρώην κορυφαίο στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας η Κάρεν Χούντες, μιλάει στον Γκρέγκ Χάντερ και αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Παγκόσμιας Τράπεζας... 

Ο Όμιλος της Παγκόσμιας Τράπεζας που είναι το κύριο εργαλείο της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ),  αποτελείται  από πέντε συνδεδεμένους οργανισμούς:

Το Διεθνή Οργανισμό Ανάπτυξης 
Τη Διεθνή  Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης 
To IFC-International Finance Corporation . 
Το Διεθνές Κέντρο Διακανονισμού Διαφορών που σχετίζονται με Επενδύσεις 
Τον Οργανισμό Πολυμερούς Ασφάλισης Επενδύσεων 


Η δράση του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας καλύπτει έξι μείζονες γεωγραφικές περιοχές:


Την (Υποσαχάρια) Αφρική

Την Ανατολική Ασία και τον Ειρηνικό

Τη Νότια Ασία

Την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία

Τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική

Τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική.
Δηλαδή δραστηριοποιείται σε όλες τις περιοχές που η Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία (ΠΤΕ) εκμεταλεύεται τον πλούτο τους και μεταχειρίζεται τους λαούς τους ως υποζύγια! 


Δείτε το παρακάτω βίντεο. Μιλάει η κορυφαία δικηγόρος και τραπεζίτις Κάρεν Χούντες,  πρώην στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας και καρφώνει τις απίστευτες απάτες, την δημιουργία πολέμων και τα εγκλήματα σε βάρος των λαών,ακόμα και τον πρόσφατο πόλεμο που στήνεται στην Συρία.

Δείτε το ολόκληρο, είναι καταλυτικό.






2 σχόλια:

  1. Από την κορυφαία δικηγόρο και τραπεζίτη Κάρεν Χούντες,πρώην στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας,

    Καμιά καταγγελία για το πως λειτουργεί το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, που οι εμπορικές-ιδιωτικές τράπεζες και τα funds τύπου Soros δανείζονται με ελάχιστο επιτόκιο από τις κεντρικές τράπεζες -(οι οποίες βρίσκουν αυτό το χρήμα δημιουργώντας το με απλές λογιστικές εγγραφές εκ του μηδενός)- και στην συνέχεια το δανείζουν με πολύ μεγαλύτερο επιτόκιο στα κράτη;.

    Καμιά καταγγελία για την παράλογη εκχώρηση του εκδοτικού προνομίου από τα κράτη στις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες;.

    Καμιά καταγγελία για τα κράτη που δεν επιτρέπεται να έχουν άμεση πρόσβαση στις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες -( ναι αυτές με την δημιουργία του χρήματος με λογιστικές εγγραφές εκ του μηδενός)- για δανεισμό με φθηνό επιτόκιο, δικαίωμα που παραλόγως το έχουν οι τράπεζες και τα funds, όπως ο Soros ;;;.

    Για τέτοιες καταγγελίες δεν υπάρχει διάθεση;;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Noμίζω ότι καταγγέλει ευθέως την απάτη της Federal Reserve και τον τρόπο με τον οποίο ελέγχει το χρήμα της Αμερικής, λέει ότι δολοφονήθηκαν ο Λίνκολν και Κένεντυ που θέλησαν να ελέγξουν τους τραπεζίτες. ΛΈΕΙ ΌΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή