Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΤΟ ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΑΡ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛ


ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ 58: ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΤΗΣ 
ΜΕΤΑ-ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ "ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ"



Οι κίνηση των 58 στο Ακροπόλ:
Ο κωμικοτραγικός θίασος βρήκε το θέατρό του!



Η κίνηση των 58 είναι αποκύημα της νοσηρότητας που διέπει όλους εκείνους που λυμαίνονται τον δημόσιο βίο και είναι αδύνατον να αποδεχθούν ότι η ιστορία τους σπρώχνει στο σκουπιδοντενεκέ της, εκεί όπου ανήκουν!

Έτσι προχώρησαν στην δημιουργία αυτού του κωμικοτραγικού δωσίλογου θιάσου, του καμωμένου από όλα τα μπάζα της ύστερης μεταπολίτευσης με πρώτον απ΄όλους τον αρχιερέα της προδοσίας, της διαπλοκής και της διαφθοράς, τον Σημίτη! 

Αρκετά γλαφυρά περιγράφει την γλειώδη κίνηση των 58 το Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και Πανεπιστημιακός Μενέλαος Γκίβαλος ο οποίος μίλησε με τον Γιώργο Σαχίνη στο Ράδιο 9,84.


-

«Σήμερα η κατάσταση είναι διαφορετική. Πρέπει να βρούμε την κυρίαρχη αντίσταση ενάντια στο χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο και τις επιχειρήσεις, της παγκόσμιας δικτατορίας, προκειμένου να προχωρήσουμε» είπε.

Συνέχισε, λέγοντας ότι από την εποχή Κώστα Σημίτη το κίνημα πήρε το δρόμο του νεοφιλελευθερισμού και ότι σήμερα παίζει το ρόλο του στηρίγματος σε μία κυβέρνηση με άγριο Μνημονικό χαραχτήρα.

Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κόμματα με υλικά φθαρμένων και διεφθαρμένων προσώπων συγκροτούν προσπάθεια μέσα σε δοκιμαστικό σωλήνα να επιβιώσει ο κατακερματισμός και η φτωχοποίηση της κοινωνίας.
Τα “ορφανά” του Σημίτη επιχειρούν να επανέλθουν στο προσκήνιο λειτουργώντας ως “βακτηρία’ στην ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου