Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΡΩΝΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ



ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΜΗΛΟΣ: "ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΚΑΛΙΑ"




Αφού ψήφισε όλα τα Μνημόνια και ευθύνεται άμεσα(όπως όλοι που τα ψήφισαν) για την κατάντια και την ανέχεια του λαού, αφού ψήφισε  την κατακόρυφη αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης γεγονός που έχει οδηγήσει στο θάνατο χιλιάδες συμπολίτες μας...

...τώρα έρχεται ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Μιχάλης Ταμήλος και με εμετικό τρόπο φτύνει στους τάφους των θυμάτων του, λέγοντας ότι "οι πολίτες δεν διαθέτουν υπευθυνότητα", επειδή δεν φροντίζουν να είναι σωστά ενημερωμένοι για την χρήση του μαγκαλιού"!!!





Η αλληλουχία των δηλώσεών του είναι εξ ίσου εμετική όσο και προκλητική, επιβεβαιώνοντας πικρά τον αείμνηστο Ευάγγελο Λεμπέση που το Σεπτέμβρη του 1941 δημοσίευσε στην "Εφημερίδα των Νομικών" το πολύκροτο δοκίμιό του με τίτλο:
"Η τεραστία κονωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βιω"
στο οποίο αναφέρει " ... ο βλάκας απο έλλειψη ανώτερων πνευματικών μέσων οδηγείται στην απάτη. Όπως είναι γνωστο απάτη είναι η αποσιώπηση της αλήθειας ή η παρουσίαση ψευδών πραγμάτων ως αληθινών"

(Εκδόσεις Σπηλιώτη β΄ έκδοση 2003, σελίδα 33, μεταγλώτισση Θωμά Γκόρπα) 

Ακούστε τί λέει ο ανεκδιήγητος Ταμήλος και δείτε τον να φωτογραφίζεται στις παραπάνω επισημάνσεις του Λεμπέση: 

"Είναι άδικο ότι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία να τα ρίχνουμε στην κυβέρνηση. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ η κυβέρνηση στην Αθήνα να λύσει το πρόβλημα μιας οικογένειας που μένει στην επαρχία.

Οι βουλευτές δεν πλησιάζουν τον πρωθυπουργό για αυτό και ο κόσμος εκλέγει την τοπική αυτοδιοίκηση.

Οι πολίτες δεν μπορούν να ενημερωθούν σωστά για το γεγονός ότι το να ανάβεις μαγκάλια στο σπίτι σου είναι επικίνδυνο; Η ατομική υπευθυνότητα είναι πολύ σημαντική υπόθεση."(!!!)

Τί να πεί κανείς; Η βλακεία είναι (σχεδόν) ανίκητη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου