Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤHΝ HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ...

 
3 ΣΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ, ΖΗΤΑΝΕ ΤΑBLΕΤ ΚΑΙ ΚΟΝΣΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ
 
 
 


Οι εποχές που τα παιδιά ζητούσαν από τον Αγιο Βασίλη, απλά και… συμβατικά δώρα, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Τα σημερινά παιδιά μετά βίας μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους για παιχνίδι με… τρενάκια, μπάλες και στρατιωτάκια. Τώρα πλέον ζητούν tablets και παιχνιδομηχανές.

Σύμφωνα με έρευνα της FreeDeliveryLand.co.uk, στην οποία συμμετείχαν γονείς με παιδιά ηλικίας μεταξύ 5 και 11 ετών, το 78% των ερωτηθέντων, ανέφερε πως τα παιδιά έχουν ζητήσει το δικό τους tablet ή κονσόλα παιχνιδιού για δώρο Χριστουγέννων.


Το πρόβλημα, φυσικά, πέφτει στις πλάτες (ή μάλλον στις τσέπες) των γονιών. Οι αντιδράσεις τους, πάντως, από τις απαντήσεις των παιδιών τους, ποικίλλουν. Το 46% λέει, ότι τα gadgets είναι πολύ ακριβά. Μόλις το 29% πιστεύει ότι τα παιδιά είναι πολύ μικρά και το 18% προτιμά, να πάρει πιο παραδοσιακά δώρα για τα παιδιά.

Βέβαια οι αντιστάσεις των γονιών, σε αυτές τις περιπτώσεις, κάμπτονται. Λίγο το πνεύμα των Χριστουγέννων, λίγο η γκρίνια των παιδιών, τελικώς τους κάνουν το χατήρι.
Το 31% αυτών, παραδέχθηκε πως δεν αντέχουν να βλέπουν τα παιδιά τους λυπημένα και έτσι, τελικά, θα ενδώσουν.

Το 21% είπε, ότι τα παιδιά χρησιμοποιούν υπολογιστές και στα σχολεία, οπότε δεν πειράζει να έχουν και τον δικό τους στο σπίτι.

Προηγούμενη έρευνα πάντως της FreeDeliveryLand.co.uk έδειξε αυξητική τάση στις συσκευές tablet, με προτίμηση φυσικά στις πιο οικονομικέςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου