Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο "ΠΟΙΗΤΗΣ" ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ.ΠΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ";


ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΒΑΡΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ


Ο υπουργός Προ.Πο. Δένδιας μιλώντας χθές στην εκπομπή του  Χατζηνικολάου «Στον Ενικό», έκανε λόγο για ενοποίηση των δυνάμεων της τρομοκρατίας και του ποινικού εγκλήματος...

Είπε:
«Έχει δημιουργηθεί μια ώσμωση ανάμεσα στην τρομοκρατία και το βαρύ έγκλημα και αυτά όλα απειλούν την προσπάθεια οικονομικής ανάκαμψης της χώρας...

...Πιστέψαμε γύρω στο 2002 ότι είχαμε ξεμπερδέψει με το φαινόμενο της τρομοκρατίας . Αυτό δεν ήταν αλήθεια. Η λάθος αυτή εντύπωση επέτρεψε στο ελληνικό κράτος να χαλαρώσει τις άμυνες του, τη προσπάθεια με τα αποτελέσματα που σήμερα βλέπουμε»


Τί θέλει να πεί ο "ποιητής"; Ότι πρέπει να ενταθεί η αστυνομοκρατία, να γίνει ασφυκτική πρώτα για τους πολίτες και τελευταία (και άν) για τους "ύποπτους¨για τρομοκρατία...

Με λίγα λόγια θα μας σώσει από την τρομοκρατία με αστυνομοτρομοκρατία...

Το απαράδεκτο για δημοκρατία (αλλά τί δημοκρατία, εδώ η χούντα ωχριά) δείγμα γραφής δώθηκε πρίν πέντε μέρες όταν παραπέμφθηκαν για να δικαστούν μαθητές επειδή συμμετείχαν σε κατάληψη!!!


Σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί στην Αυγή, η διευθύντρια Λυκείου στο Κερατσίνι, κλήθηκε λίγες μέρες μετά το πέρας των μαθητικών καταλήψεων του Οκτωβρίου, να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα, όπου της ζητήθηκε να καταθέσει ονόματα μαθητών που συμμετείχαν στην κατάληψη. Η ίδια έδωσε τα ονόματα μαθητών δικαιολογώντας ότι το έκανε για να αποφύγει το ενδεχόμενο αστυνομικής παρέμβασης στο σχολείο(!!!).

Σχεδόν πέντε μήνες μετά ήρθε η σειρά των μαθητών. Μετά τις καταθέσεις που έδωσαν, όπως καταγγέλλεται από γονείς και εκπαιδευτικούς, οι γονείς ενημερώθηκαν ότι τα παιδιά έχουν μπλέξει αφού κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις. Οι μαθητές στη συνέχεια ενημερώθηκαν πως δεν θα μπορούν να καταθέσουν μηχανογραφικό και να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξαιτίας εκκρεμοδικίας.

Παράλληλα καταγγέλεται ότι υπάρχει οδηγία της ΓΑΔΑ προς τα τοπικά αστυνομικά τμήματα να «καταγράψουν τις σχολικές μονάδες», τα «αιτήματα» και τις «απόψεις» των διευθυντών».

Τα απαράδεκτα αυτά συμβάντα σχολίασε με το καταπληκτικό σκίτσο του ο Γιάννης Ιωάννου:Τα συμπτώματα είναι πολύ ανησυχητικά και ο αφανής πολιτικός κόσμος, όλοι όσοι αγαπάμε την δημοκρατία πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Η νέα τάξη πραγμάτων προχωράει με άλματα στην κατάργηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της στοιχειώδους ελευθερίας κι εμείς ψιθυρίζουμε αναρωτώμενοι μήπως συμβαίνει κάτι. Μην περιμένετε τίποτε από τον υπάρχοντα πολιτικό θίασο, είναι μέρος του προβλήματος, συνένοχος και αλληλοκαλυπτόμενος. Ό,τι κάνουμε θα το κάνουμε μόνοι μας, εμείς, ο αφανής πολιτικός κόσμος! Επιτέλους, ας βρεθούμε ήσυχα στις πλατείες να ξαναβρούμε τα πρόσωπά μας, να συζητήσουμε και να βρούμε λύσεις. Να συγκροτήσουμε επιτέλους ένα νέο ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ.

ΗΓΓΙΚΕΝ ΓΑΡ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΣΤΙ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου