Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ


ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΣΟ ΒΑΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ


H κυβέρνηση έχει ρίξει τους Έλληνες σε μια παράλογη φορολογία με ασαφείς διατάξεις ώστε να καταφέρει να τους φορολογεί χωρίς εκείνοι να το αντιλαμβάνονται.

ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΩΝ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟ

Μιλάμε για την περιβόητη προκαταβολή φόρου ύψους 55%(!)  αυτό το παρανοϊκό  χαράτσι το οποίο τελικά θα το πληρώσουν και οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι εφ΄όσον έχουν ένα πρόσθετο έστω και πενιχρό εισόδημα!!!

Εάν αυτό ισχύσει Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΦΤΕΙ!!!

Όπως φάινεται με την βοήθεια των λεγόμενων ΜΜΕ που εμείς τα λέμε σαμπουάν μυαλών, η δωσίλογη κυβέρνηση εξασκεί μια επικοινωνιακή φορολογική πολιτική, εκμεταλευόμενη την άγνοια του κόσμου. 

Για να κρατήσει δε το λαό απληροφόρητο, μετέθεσε την κατάθεση της φορολογικής δήλωσης για της 30 Ιουνίου, δηλαδή  αρκετά μετά τις ευρωεκλογές, ώστε όλοι να "κοιμούνται" κατά την διάρκεια της ψήφου. 

Ακόμη όμως και μετα τις ευρωεκλογές δεν θα μπορέσει να κρατηθεί υπό το βάρος της λαϊκής οργής!!!

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ 


1 σχόλιο:

  1. Ο πολιτικός που μαζί με τον Γ. Παπανδρέου μετέτρεψαν τους Έλληνες από ελεύθερους πολίτες σε δουλοπάροικους, ο πολιτικός εκείνος που δεν αποκηρύσσει τον καπιταλισμό ως υλιστικό σύστημα και δεν αγωνίζεται σήμερα ενάντια στην επί της γης επικράτηση του εωσφορικού διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος, είναι μέγιστη υποκρισία και φαρισαϊσμός σήμερα στο Άγιο Όρος να επικαλείται την επικράτηση επί της γης της Βασιλείας του Θεού. Του τεργιάζει το "Ουέ υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές". Η όλη σκηνοθεσία γίνεται για επικοινωνιακούς λόγους και αποσκοπεί σε ψηφοθυρία και μόνο. Λυπηρό που σ΄αυτήν μετέχουν οι Αγιορείτες Πατέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή