Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΥ ΥΠΕΞ


Ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ!!!



Αυτές είναι οι διαδηλώσεις στην Κριμαία και ο νοών νοείτω


Ο  πραξικοπηματίας ψευτοπρόεδρος της Ουκρανίας Αλεξάντερ Τουρχίνοφ πιό γελοίος κι από τον άγγλο υπ.εξ., απείλησε με "τιμωρία" όσους  προβούν σε αποσχιστικές ενέργειες, δηλώνοντας ταυτόχρονα πως  "Η εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας απειλείται στην Κριμαία".

Ο Τουρχίνοφ κάλεσε τις ένοπλες δυναμεις της Ουκρανίας σε "εγρήγορση"!!! Άκου θράσος φίλε μου! Ποιες ένοπλες δυνάμεις καλείς; Το 60% των αξιωματικών προέρχονται από τις ρωσόφωνες περιοχές και τα στελέχη του υπουργείου Άμυνας της Οκυρανίας πρόσκεινται όλα στον Β.Γιανουκόβιτς.

Μην ξεχνάμε την ανακοίνωση του πολιτικού προσωπικού του υπουργείου Άμυνας που καλούσε τον Β.Γιανούκοβιτς να καταστείλει με ... πιο βίαιο τρόπο την εξέγερση.


Το συνολικό προσωπικό των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων ανέρχεται στους 156.000 άνδρες από τους οποίους οι μισοί ανήκουν στον Στρατό.

Στην Κριμαία ρωσόφωνοι διαδηλωτές πραγματοποιούν διαδηλώσεις αμφισβητώντας τη νομιμοποίηση της νέας κυβέρνησης του Κιέβου και εξέλεξαν νέο δήμαρχο στην Σεβαστούπολης το Ρώσο επιχειρηματία Αλεξέι Χάλοφ.  



Οι διαδηλώσεις που γίνονται στην Κριμαία με εκατοντάδες ρώσικες σημαίες (φωτο), έχουν σαν αίτημα την προσάρτησή της στην Ρωσία. 



Πάρτε μια γεύση από το βίντεο ...


Η Ρωσία είναι ήδη εκεί, με ειδικές δυνάμεις του στρατού αλλά και με άλλα μέσα, όπως την απόφαση της ρωσικής κυβέρνησης σύμφωνα με την οποία, όσοι Ουκρανοί πολίτες θέλουν μπορούν να αιτηθούν την απόκτηση ρωσικής υπηκοότητας.

Η ήττα της νέας τάξης επίκειται δρυμεία...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου