Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΠΕΡΙ ΠΡΕΣΚΟΤ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ...


Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΙΔΙΑ...



"Στα 1920 ο Άβερελ Χάρριμαν, ο Πρέσκοτ Μπους, ο Φριτζ Τίσεν και ο Φρίντριχ Φλικ δημιούργησαν αρκετές εταιρίες για να βοηθήσουν οικονομικά τον Χίτλερ να παράγει τα όπλα που χρειαζόταν για τον Β΄Π.Π. Μία από τις εταιρίες αυτές ήταν η Vereinigte Stahlwerke. 


Υπάρχει η άποψη πως ο Χίτλερ ήταν απόγονος των Ρότσιλντς. Δεν είναι τυχαίο που η σχέση Χίτλερ – Ρότσιλντ είναι κρυφή. Είναι κοινή πρακτική στις οικογένειες αυτές να αποκτούν παιδιά μυστικά και να τα δίνουν για υιοθεσία σε άλλες οικογένειες. 
Το παιδί τότε παίρνει ένα άλλο όνομα, κρύβεται η γενεαλογία του, παρουσιάζονται οι μη βιολογικοί γονείς ως γνήσιοι και πραγματοποιούνται οι αποκρυφιστικές τελετουργίες.

 Πολλά από τα παιδιά των Illuminati είναι υιοθετημένα, όπως για παράδειγμα ο πρώην πρόεδρος των Η.Π.Α. Μπιλ Κλίντον και η Μαίριλιν Μονρόε (Τζιν Μπέηκερ). 

Η δύναμη πίσω από τον Αδόλφο Χίτλερ ήταν ο Οίκος των Ρότσιλντς ο οποίος ήταν ο ίδιος ένας Ρότσιλντ. Υποστηρίχθηκε επίσης από τη Βρετανική Βασιλική Οικογένεια, τον Οίκο των Ουΐντσορ, που στην πραγματικότητα ήταν ο γερμανικός οίκος του Σαξ – Κόμπουργκ – Γκόθα. 

Ο πατέρας του Αδόλφου, Αλόις Χίτλερ, ήταν ο παράνομος γιος της Μαρία Άννα Σικλγκρούμπερ. Γενικώς, θεωρούσαν πως ο πατέρας του Αλόις Χίτλερ ήταν ο Γιόχαν Γκέοργκ Χίντλερ. Υπάρχουν ορισμένοι που αμφιβάλλουν έντονα πως ο Γιόχαν Γκέοργκ Χίντλερ ήταν πατέρας του Αλόις. Ένα αυστριακό έγγραφο αποδείκνυε πως η Μαρία Άννα Σικλγκρούμπερ ζούσε στη Βιέννη την εποχή που συνέλαβε. Την εποχή αυτή εργαζόταν ως υπηρέτρια στο σπίτι του Βαρόνου Ρότσιλντ. Μόλις η οικογένεια ανακάλυψε την εγκυμοσύνη την έστειλε στο σπίτι της όπου και γεννήθηκε ο Αλόις. 

Τα παραπάνω ανακάλυψε ο Αυστριακός Καγκελάριος Ντόλφους που λόγω της θέσης του μπορούσε να ερευνήσει τα προσωπικά αρχεία του Χίτλερ που είχε γεννηθεί σε Αυστριακό έδαφος.

Τα συλλεχθέντα στοιχεία από τον Αυστριακό Καγκελάριο οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο άγνωστος παππούς του Αδόλφου μπορεί να κατοικούσε στον Οίκο των Ρότσιλντ στη Βιέννη όπου και ήταν υπηρέτρια η γιαγιά του (Αδόλφου). Άλλωστε μετά τον θάνατό της ο Χίτλερ έμεινε ορφανός και σχεδόν αμέσως μετά την κηδεία ταξίδεψε στη Βιέννη όπου κι έμεινε για 10 μήνες. 

Το μόνο που μπορεί να δώσει νόημα σ’ αυτό είναι πως εγκαταστάθηκε στον Οίκο των Ρότσιλντ, γνώρισε τα ξαδέλφια του και η οικογένεια φρόντισε για την άνοδό του. 

Οι μεγάλες οικογένειες, όπως οι Ρότσιλντ, έχουν μυστικά προγράμματα γεννήσεων και τα παιδιά αυτά, όπως ο Μπιλ Κλίντον που κατά πάσα πιθανότητα είναι ένας Ροκφέλλερ, φαίνονται να είναι κοινά παιδιά που γεννήθηκαν σ’ ένα κοινό περιβάλλον. Παρόλα αυτά είναι ιδιαίτερα επιτυχημένα στους τομείς που διαλέγουν. Είναι πιθανόν ο Χίτλερ να είχε ανεπίσημα παιδιά για να διατηρήσει το αίμα του και ίσως να υπάρχουν άνθρωποι σήμερα που να είναι απόγονοί του."

(Από το βιβλίο «ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» σελ. 60-62)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου