Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ


ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ", ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΣΕΣ...ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ!Ήταν ένα μικρό "Ποτάμι"

Ήταν ένα μικρό "Ποτάμι"


Πού ήταν α-,α-, α-ανίδρυτο


Πού ήταν α-,α-, α-ανίδρυτο


Οέ 
Οέ Οέ Οέ


Κι ήρθε ένα θεοδωράκι, όχι το γνωστό το συνθετικό από μητσοτακική αριστερά και κίσσιγκερ, το άλλο το μικρό, το Μega, το πρωτ-αγκωνιστή, αυτό που διέθετε πλούσιο εκτόπισμα, αφού είχε εκτοπίσει όλους τους "συναδέλφους" του χρησιμοποιώντας τον αγκώνα του που ήταν και ο...πρώτος!
Αυτό λοιπόν το θεοδωράκι, αφού πήρε το, χρίσμα και το δαχτυλίδι  το πολύτιμο ( precious) από το γκόλουμ, το φόρεσε κι άρχισε να ψάχνει τίτλο για το υπό ίδρυση...ίδρυμα ανιάτων ψήφων!

Μή ψάχνεις άδικα
, θα το πείς το "Ποτάμι" για να αποκτήσεις ρεύμα...του είπε το γκόλουμ που είχε δεί πρόσφατα την ταινία "Το κύμα"
"Ναί αλλά τα ποτάμια πάνε πάντα προς τα κάτω, δεν ξέρω κανένα ποτάμι να ανεβαίνει..."είπε δειλά το θεοδωράκι.
"Συζήτηση θα κάνουμε τώρα;" 
είπε το γκόλουμ " θα το πείς το "Ποτάμι", πάει και τελείωσε" και με ελαφρά άλματα αποχώρησε δημοκρατικότατα...

Το θεοδωράκι μετά από αυτά δεν είχε περιθώρια για άλλες καθυστερήσεις μάζεψε τους συναδέλφους του και τους ανήγγειλε ότι επρόκειτο να πρωταγκωνιστήσει και στον πολιτικό στίβο και να εκτοπίσει όλα τα παλιά κόμματα χρησιμοποιώντας 
τον αγκώνα του που ήταν και ο...πρώτος, και την μαγική λέξη που του είχε πει το γκόλουμ "Το Ποτάμι" με την οποία θα παρέσυρε ό,τι παλιό, μέσα στο ρεύμα του...

Μέσα σε λίγες μέρες το ρεύμα του ποταμιού ήταν γεμάτο με τις επιπλέουσες... ελπίδες για ανάκαμψη του κινήματος και της χώρας.

Μερικοί βέβαια είπαν "σκ@ατ@ ελπίδες έχουμε" αλλά αυτοί ήταν πάντα απαισιόδοξοι και έτσι ούτε το θεοδωράκι ούτε το γκόλουμ τους έδωσαν την παραμικρή σημασία...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου