Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΤΩΝ 300...


"Η ΝΕΑ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (Ε)ΠΑ(ΘΕ)ΣΟΚ ΟΤΑΝ Η ΒΙΝΤΕΟΤΑΙΝΙΑ ΣΑΝ ΣΦΑΙΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ Κ...ΚΕ(ΦΑΛΙ) ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΔΗΜ(ΩΔΗ)ΑΡ(ΡΩΣΤΙΑ) ΕΙΣ ΑΠΑΣΑΝ ΤΗΝ  ΤΗΛΕΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΝ"




Θα ήταν για γέλια αλλά δυστυχώς είναι για κλάματα, όλη αυτή η φασαρία που κάνει το καθεστώς για την βιντεοσκόπηση της συνομιλίας του φασίστα με τον ακροδεξιό, που διέγραψε ο νεοδημοκράτης πρωθυπουργός, από τον οποίο ζητάει ο παλαιοκράτης σοσιαληστής αντιπρόεδρος να καθαρίσει το κράτος από τους δεξιούς, ενώ σύσσωμη η "αντιπολίτευση" φωνάζει στον απατημένο αδειοπουκάμισο πρωθυπουργό:" Ένοχος, ένοχος!!!"

Αλήθεια είναι ότι ο νεοδικτατορίσκος έπαρχος της Δουνουτουλάνδης, είναι ένοχος! Γιατί πήρε τη σκυτάλη από αυτόν τον ακατονόμαστο ΓΑΠ ή GAP (κενό) ή Γιωργάκη ή Τζέφρυ Μινέϊκο ή Παπανδρέου ή Τσάντ, που με την μώβ (σιωνιστική) γραβάτα ένα πρωϊνό, πήγε στο ακριτικό Καστελόριζο με μια κάμερα και από κεί (για ασφάλεια) μας ανακοίνωσε πώς μας έκανε ιθαγενείς της Δουνουτουλάνδης μιας απέραντης αποικίας χρέους. 

Και είναι ένοχος, ο Σαμαρίσκος διότι ενώ εξελέγη λέγοντας ότι θα ξιφομαχήσει με τους δανειστές, κάνοντας μεγάλες και σπειροειδείς κωλοτούμπες όχι μόνο αναγνώρισε το σύνολο του χρέους αλλά μας βύθισε σε βαθύτερα μνημονιακά μπουντρούμια, διπλασιάζοντας τις αυτοκτονίες και τριπλασιάζοντας τους ανέργους.

Και τώρα ενώ ο ελληνικός λαός καίγεται, όλος αυτός ο κωμικοτραγικός θίασος της βολής τους, έρχεται να παίξει τη εν τω τίτλω αναγραφόμενη ψευτοδραματική φαρσοκωμωδία, κατηγορώντας έναν δολοφόνο, για άγριο...βλέμμα!

Τώρα που ενώ έλεγαν τέρμα τα μέτρα, πέρασαν ένα άγριο μνημόνιο με την διαδικασία του κατεπείγοντος και ο κόσμος άρχισε να ξαναβγαίνει στους δρόμους, αυτοί όλοι μηδενός εξαιρουμένου, σηκώνουν τη φωνή για ένα...βίντεο!

Αμ το ξέρουμε πώς όλα είναι σκηνοθετημένα, άλλωστε γιατί ο Κασιδιάρης δεν τα έβγαλε αμέσως στη φόρα, αλλά διαλέγει τώρα που η λαϊκή οργή κοντεύει να ξεχειλίσει;
Γιατί ο ρόλος του είναι να εκτονώνει και να ξεθυμαίνει τη λαϊκή οργή, όπως το ΚΚΕ με το ΠΑΜΕ, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ με τους κομπιουτεράδες της κάτω πλατείας του Συντάγματος, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης με τις Σπίθες του που είχαν διοργανωτή το δεξί χέρι του Μητσοτάκη...


Ο ελληνικός λαός βαρέθηκε πια να τρώει τα απορρίματα του ψεύδους σας!
Δεν χάβουμε πλέον ούτε Μπαλτάκους ούτε μπαλταδάκια (του Βορίδη) ούτε ακροδεξιούς και ακροαριστερούς καυγάδες χρηματοδοτημένους από τον Σόρος...

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΟΥΜΕ:

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο  ΒΟΛΕΥΤΙΚΟΣ ΘΙΑΣΟΣ!!!

ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΑΠ΄ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου