Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΣΑΡΤΙΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

 O ΡΩΣΟΦΩΝΟΣ ΛΑΟΣ  ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ  ΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"!  ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ!!!

BINTEO
Πριν από λίγο ανακηρύχθηκε η "Ανεξάρτητη Δημοκρατία του Ντόνετσκ", από ρωσόφωνους της πόλης και αντιπροσώπους από πόλεις και χωριά της περιφέρειας. Ο ρωσικός Στρατός είναι με το "δάχτυλο στην σκανδάλη" αναμένοντας τις εξελίξεις. Μάλλιστα το ρωσόφωνο "Εθνικό Συμβούλιο" αποφάσισε να προχωρήσει σε Δημοψήφισμα το αργότερο μέχρι τις 11 Μαϊου. Ζήτησε επίσης από τον Β.Πούτιν την αποστολή ειρηνευτικών στρατευμάτων!"Η Δημοκρατία του Ντόνετσκ θα αφορά οτιδήποτε βρίσκεται εντός της περιφέρειας.Η απόφαση αυτή θα μπει σε ισχύ αμέσως μετά το Δημοψήφισμα" είπαν οι ρωσόφωνες αρχές της πόλης.

"Οτιδήποτε εντός της περιφέρειας θεωερείται αδιαίρο και απαραβίαστο". "Κάνουμε επίσημο αίτημα στον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν να στείλει στρατεύματα για την ασφάλεια της περιοχής".

Το RT έδωσε βίντεο στην δημοσιότητα από την συναντηση των αντιπροσώπων της ρωσικής πλειοψηφίας.Η συγκέντρωση έγινε στο gosobladministratsii δημοτικό κτίριο του Ντόνετσκ

Υπενθυμίζουμε ότι και σήμερα στις μεγάλες πόλεις της νοτιοανατολικής Ουκρανίας συνεχίζονται οι διαδηλώσεις με το αίτημα τουλάχιστον της ομοσπονδιοποίησης. Στο Ντόνετσκ και στο Χάρκοβο το πλήθος έχει υψώσει μπαριέρες γύρω από κυβερνητικά κτηρια, και κτήρια της SBU της ουκρανικής υπηρεσίας πληροφοριών

Σημειώνεται ότι το πρωί το ουκρανικό υπουργείο εσωτερικών ανακοίνωσε ότι άγνωστοι εισέβαλαν στ κτήριο που στεγάζεται η Ασφάλεια του Λούγκανσγκ, και κατάσχεσαν οπλισμό.

Πλέον η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και ο ρωσικός Στρατός θα πρέπει να προστατέψει τους ρωσικούς πληθυσμούς, άλλωστε έλαβε επίσημη έκκληση βοήθειας. Όλα δημιουργήθηκαν από την αδιαλλαξία της νεοναζιστικής κυβέρνησης του Κιέβου, η οποία όμως τροφοδοτήθηκε από την Δύση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου