Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Η ΜΕΓΑΙΡΑ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ...


ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ GRIECHENLAND Η ΑΥΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΟΤΗΣ Η ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΓΕΡΜΑΝΙΑ"Α.Ε

   
Η διαχειρίστρια της χώρας που δεν είναι κράτος αλλά  ανώνυμη εταιρία αυτό το γυναικοειδές, που δεν γνωρίζει τι σημαίνει ηθική και για να το αποδείξει στούς πάτρωνές της σιωνιστές τραπεζίτες, έδωσε πολλές φορές εξετάσεις ανηθικότητας, η Μέρκελ.
Αντί άλλου κειμένου παραθέτουμε το άρθρο που έραψε ο 


Γιάννης Πρεβενιός


Χάι! Μέρκελ! Οι μελλοθάνατοι … θα αντιδράσουν ... προσεχώς!!!

Η αποικία της Γερμανίας υποδέχεται την Αυτοκράτειρα της. Η Μέρκελ έρχεται προφανώς για να επιθεωρήσει την "Μπανανία" αλλά και να ενισχύσει τους εγχώριους Γερμανοτσολιάδες στην απελπισμένη προσπάθεια τους να μας πείσουν ότι όλα βαίνουν καλώς.Φυσικά προετοίμασαν το έδαφος με την "στημένη" έξοδο στις αγορές όπου έχουμε το παράδοξο αυτοί που αρνήθηκαν να μας δανείσουν (και μας έφεραν το ΔΝΤ) όταν το χρέος μας ήταν 120% του Α Ε Π να μας δανείζουν τώρα που έχει εκτοξευθεί στο 170%. Βέβαια δεν μας λένε ότι ο νέος δανεισμός γίνεται με το Αγγλικό δίκαιο που σημαίνει ότι οι δανειστές μπορούν να κατάσχουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία! Έρχεται λοιπόν η Καγκελάριος και θα ακούσουμε τα καλά της λόγια για την οδυνηρή αλλά πετυχημένη προσπάθεια μας αλλά δεν θα μας πει τίποτα για τον Χριστοφοράκο τον οποίο "φιλοξενεί" στην χώρα της και ο οποίος όπως είναι γνωστό κρατάει τον δικομματισμό από "τα αχαμνά" λόγω του ότι μίζαρε (και έχει τις αποδείξεις) πρόσωπα και κόμματα! Επίσης δεν θα μας πει κουβέντα για τις πολεμικές αποζημιώσεις, το κατοχικό δάνειο, τα κλεμμένα αρχαία αλλά και τους χιλιάδες νεκρούς συμπατριώτες μας από τα ανθρωπόμορφα τέρατα της φυλής της την Κατοχή. Μη σας ξεγελάσουν και μη σας παραπλανήσουν τα χαμόγελα και τα λόγια της εν λόγω κυρίας αφού οι πράξεις και τα έργα της κρύβουν τον νέο Χίτλερ της Ευρώπης σε γυναικεία μορφή και χρέος όλων μας είναι να αντιδράσουμε σύντομα στέλνοντας στον αγύριστο (και κάποιους στην φυλακή) από τους τωρινούς Τσολάκογλου που την υπηρετούν!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου