Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΑΝΙΚΑΝΗ Η ΔΥΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ!


ΚΟΥΦΙΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΥΟ 
ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΑΔΕΙΑΝΑ
ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ... 




Με την εξέγερση των ρωσόφωνων στην ανατολική Ουκρανία κατά του νεοναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου να εξαπλώνεται, οι ΗΠΑ και ΕΕ δηλώνουν ότι «ετοιμάζονται» να επιβάλουν πιθανότατα κι εντός της ημέρας νέες κυρώσεις σε βάρος της Μόσχας. 

 Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και… κάτι μέρες «ετοιμάζονται» οι δυτικοί για να «βλάψουν» τη Ρωσία με τις «θανατηφόρες» κυρώσεις τους, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπόθεση πάλι θα καταλήξει σε φιάσκο για τους δυτικούς και την στιγμή που θα έχουν πάλι ηττηθεί στο «πεδίο της μάχης».

Ήδη οι Ρώσοι μεγιστάνες έχουν μεταφέρει τα κεφάλαιά τους στη Ρωσία και πλέον τα κατευθύνουν προς την Ασία, επομένως είναι λογικό να.. ψάχνουν και να μη βρίσκουν εδώ και μέρες, τρόπο να τους «πλήξουν» οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι.

Έτσι, και δεδομένου ότι οι ίδιοι οι δυτικοί δήλωσαν τις προηγούμενες μέρες, ότι οι οποιεσδήποτε νέες "κυρώσεις" κατά της Ρωσίας δεν θα περιλαμβάνουν το ρωσικό φυσικό αέριο (και δεν θα μπορούσαν ποτέ άλλωστε, γιατί κάτι τέτοιο βλάπτει άμεσα τους ίδιους και όχι τη Ρωσία), το "οπλοστάσιο" της Δύσης κατά της Ρωσίας είναι πλέον εντελώς άδειο.

Εξάλλου, ταυτόχρονα οι Ρώσοι είναι έτοιμοι να επιβάλουν και οι ίδιοι περιορισμούς κατά της Δύσης και οι οποίες πρακτικά θα είναι σαφώς πιο αποτελεσματικές.

Οι Βρυξέλλες εμφανίζονται διστακτικές για την τρίτη φάση των κυρώσεων σε βάρος της ρωσικής κυβέρνησης την ώρα που δημοσίευμα των «New York Times» υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση της Ουάσινγκτον είναι αποφασισμένη να... "στριμώξει" την ρωσική κυβέρνηση ακόμα κι αν πορευτεί μόνη της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου