Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

ΣΤΕΛΝΟΥΝ 3 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ STEALTH ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ 7 ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ!!!Συγγνώμη δεν ξέραμε ότι ήταν "αόρατο", είχαν πει οι Σέρβοι το 1999 όταν κετέρριψαν ένα τέτοιο stealth στρατηγικό βομβαρδιστικό ("κλειδωμένο"από ρωσικό δορυφόρο)  


Oι ΗΠΑ εφόσον δεν μπορούν να χτυπήσουν την ίδια την Ρωσία προχωρούν τελικά σε "κυρώσεις" κατά επτά αξιωματούχων που ανήκουν στο κύκλο του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν καθώς και σε 17 εταιρίες που συνδέονται άμεσα με τον πρόεδρο της Ρωσίας.


Επίσης σε μια κίνηση καθαρού εντυπωσιασμού προχώρησαν οι ΗΠΑ καθώς μεταφέρονται και στο εξής θα μετασταθμεύουν σε ευρωπαϊκά αεροδρόμιο, πιθανότατα της Βρετανίας τρία στρατηγικά stealth βομβαρδιστικά B-2Α .

"Ψυχροπολεμική" ήταν η ανακοίνωση που συνόδευσε την είδηση από την πλευρά του αμερικανικού Πενταγώνου:

"Επειδή οι Ρώσοι αρνούνται να απαντήσουν στις τηλεφωνικές κλήσεις του Αμερικανού υπουργού Άμυνας Τ. Hagel ή του Προέδρου Μ. Ομπάμα, (δηλαδή επειδή μας έχουν χεσ....ους) δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να στείλουμε ένα μήνυμα σε μια γλώσσα που κατανοούν", (δηλαδή μια καθαρά θεατρική κίνηση) είπε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Αμυνας.
Αντίστοιχη θεατρική είναι και η κίνηση του ΝΑΤΟ να στείλει 4 Rafale στη Πολωνία και 4 Τyphoon στη Λιθουανία.
Όλα αυτά τα αεροσκάφη μαζί είναι για γέλια μπροστά στα ρωσικά αεροσκάφη και ιδίως του;ανντιεροπορικούς τους πυραύλους. 

Η απάντηση της Ρωσίας στις κινήσεις αυτές αναμένεται με ενδιαφέρον και σίγουρα θα είναι αποστομωτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου