Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΑΣ ΙΤΑΛΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟΛΜΟΥΝ!


ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΜΠΟΥΟΝΑΝΟ:"ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ"!

ΒΙΝΤΕΟ
«Αν σπάσουν τα αρχ… του Πούτιν τότε θα περάσουμε το χειμώνα μέσα στο κρύο» είπε Ιταλός ευρωβουλευτής αναφερόμενος στο τι θα συμβεί λόγω της στάσης της ΕΕ απέναντι στην Ρωσία σε περίπτωση που συνεχίσει την δουλική υποταγή στις εντολές της Ουάσιγκτον και δεν φροντίσει για τα ευρωπαϊκά συμφέροντα, και το καλό των λαών που την απαρτίζουν.


Αναφέρθηκε και στο μαλαισιανο Boeing και στις μέχρι τώρα ενδείξεις που δείχνουν να το έριξαν οι Ουκρανοί, σε μια αιματηρή προβοκάτσια. Άμέσως μετά ξεκίνησε οργανωμένη προπαγάνδα από τα ελεγχόμενα δυτικά ΜΜΕ χωρίς στοιχέια για το παραμικρό γνωρίζοντας ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος της Κοινής Γνώμης πείθεται από επαναλαμβανόμενες ατάκες και όχι αποδεικτικά στοιχέια.

«Οι ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Ρωσίας; Είναι μία ηλιθιότητα, πεταμένα λεφτά», με αυτή τη δήλωση και φορώντας μία λευκή μπλούζα με το σύνθημα «Όχι κυρώσεις κατά της Ρωσίας», ο Ιταλός ευρωβουλευτής, Τζανλούκα Μπουονάνο, αποφάσισε από τα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου να διαμαρτυρηθεί για τα μέτρα που επιβάλλονται κατά της Μόσχας σε έναν ενορχηστρωμένο σχεδιασμό από Ουάσιγκτον-Βερολίνο που εκδίωξαν τον νόμιμο πρόεδρο της χώρας Β.Γιανουκόβιτς με συντονισμένες ενέργειες πρακτόρων τους, για να αποσπάσουν την Ουκρανία από την ρωσική επιρροή και να απειλήσουν άμεσα την εθνική της ασφάλεια.

Μάλιστα, για να καταστήσει πιο σαφή τη θέση του, ο Ιταλός ευρωβουλευτής αποφάσισε να μεταφέρει στους συναδέλφους του με πιο παραστατικό τρόπο την αντίθεσή του, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του…

«Είμαι υπέρ της Ρωσίας και κατά των κυρώσεων κατά του Πούτιν. Έκανα έρευνα για να μάθω και για το αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών (που κατέπεσε στο Ντόνετσκ) γιατί αρχικά έλεγαν ότι ένας ρωσικός πύραυλος το κατέρριψε και τώρα λένε ότι έπεσε από ουκρανικά πυρά.

Κατά τη γνώμη μου η Ευρώπη κάνει ανόητες επιλογές κατά της Ρωσίας και πληρώνουν τις συνέπειες εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρωπαίοι μόνο γιατί πρέπει να υπερασπιστείτε την Αμερική και τα συμφέροντά της.

Πιστεύω ότι με τη Ρωσία πρέπει να συνεργαστούμε γιατί διαφορετικά αυτή η Ευρώπη ήδη είναι άνευρη απέναντι στους μετανάστες, γιατί δεν είναι ικανή να βρει μία λύση, απέναντι στους ισλαμιστές, γιατί δεν είναι ικανή να βρει μία λύση.

Αυτό που κάνει (η Ε.Ε.) στη Ρωσία είναι ντροπιαστικό. Εδώ δεν υπάρχουν ευρωσκεπτικιστές, αλλά ευρω-ηλίθιοι! Αυτοί που δε νοιάζονται για το ενδιαφέρον του ευρωπαϊκού λαού και των επιχειρήσεων. Στην Ιταλία υπάρχουν πολλοί επιχειρηματίες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες εξαιτίας των ανόητων επιλογών σας. Και εγώ με αυτή τη μπλούζα θέλω να πω ότι είμαι υπέρ της Ρωσίας», είπε μεταξύ άλλων ο Μπουονάνο.

Αργότερα, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κάλεσε την Ευρώπη να προμηθευτεί με σλίπινγκ-μπαγκ γιατί «αν σπάσουν τα αρχ… του Πούτιν τότε θα περάσουμε το χειμώνα μέσα στο κρύο».

Μάλιστα, επισήμανε πως αν μπορούσε θα έδινε τη δυνατότητα στη Ρωσία «να κυβερνήσει την Ευρώπη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου