Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΙ Ο NIGEL FARAGE ΤΑ ΕΨΑΛΕ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ...


NIGEL FARAGE:"Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ"!


Ο ηγέτης του βρετανικού κόμματος της Ανεξαρτησίας Nigel Farage χαρακτηρίζει την πολιτική της Ε.Ε. στο θέμα της Ουκρανίας ως μια από τις «μεγαλύτερες αποτυχίες της εξωτερικής πολιτικής» που εφαρμόζουν οι Βρυξέλλες.

Η καταστροφική αυτή πολιτική, όπως επισημαίνει ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα Telegraph, μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον εξοπλισμό των ανταρτών της Συρίας προκειμένου να ανατραπεί ο Σύρος Πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ.


«Ο χειρισμός στην υπόθεση της Ουκρανίας είναι μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της εξωτερικής πολιτικής της Ε.Ε. τα τελευταία χρόνια, μαζί με τα σχέδια για να εξοπλιστούν οι αντάρτες της Συρίας», επισημαίνει ο Farage.

Βεβαίως αναφέρεται και στα σημερινά σχέδια, όπου Ευρωπαϊκές χώρες τάσσονται στο πλευρό των ΗΠΑ και «τρέχουν» να δώσουν όπλα ή να εκπαιδεύσουν τους Σύρους αντάρτες, οι οποίοι δεν διαφέρουν σε τίποτα με τους τζιχαντιστές που σφάζουν και σκορπούν τον τρόμο στη Συρία και στο Ιράκ.

Εμμέσως ο ηγέτης του Κόμματος της Ανεξαρτησίας «καρφώνει» την Ε.Ε. ότι συνδράμει τις ΗΠΑ σε ένα ύπουλο σχέδιο που με πρόσχημα της αντιμετώπιση του ISIS θέλει να στείλει χερσαίες δυνάμεις στη Συρία για να ανατρέψει τον Άσαντ. Ότι δεν κατάφερε δηλαδή πριν περίπου ένα χρόνο.

Ο Farage καλεί τη Δύση να σταματήσει αμέσως τον πόλεμο στην Ουκρανία και να ενώσει τις δυνάμεις της με τη Ρωσία στην καταπολέμηση της ισλαμικής τρομοκρατίας, την οποία θεωρεί ως τη Νο1 απειλή αυτή τη στιγμή.

«Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συμμερίζεται τις ανησυχίες της Δύσης για την αντιμετώπιση της απειλής του ισλαμικού εξτρεμισμού», επισημαίνει ο Nigel Farage και καλεί τους Ευρωπαίους να συμμαχήσουν μαζί του για να αντιμετωπίσουν το Ισλαμικό Κράτος.

Τα σχέδια των ΗΠΑ και των υποτακτικών τους στην Ευρώπη ωστόσο φαίνεται πώς είναι άλλα. Να επέμβουν στρατιωτικά στη Συρία. Και εκεί δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή από τη Ρωσία…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου