Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΠΟΥ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΡΑΥΡΩΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣΣτις 24 και 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, η Ευρωμεσογειακή Σύνοδο Κορυφής 2016 των Οικονομικών και Κοινωνικών Συμβουλίων και παρεμφερών οργανισμών.

Η προώθηση της Μεσογειακής Ενωσης – στην οποία έχουμε αναφερθεί πολλές φορές προχωράει με σταθερά βήματα.

Αυτή η ετήσια συνάντηση έχει ρυθμιστεί ώστε να επιτρέπει στους συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη να έρθουν μαζί σε συζήτηση πάνω σε θέματα που κυμαίνονται από συνδικαλιστικές οργανώσεις, οικονομικές και κοινωνικές επιτροπές, ομάδες κοινωνικών συμφερόντων και άλλες μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ), που είναι μέλη της Μεσογειακής Ενωσης.

Η φετινή σύνοδος κορυφής του τρέχοντος έτους  αντιμετώπισε θέματα, όπως:

Προώθηση της νόμιμης μετανάστευσης σε όλη την Ευρώπη

Οργανωμένη κοινωνία πολιτών και την αλλαγή του κλίματος κατά την άποψη της COP22

Η συζήτηση όπως καταλαβαίνετε αφορούσε την νομιμοποίηση όλων αυτών των λαθρολαμόγιων που εισβάλλουν στην χώρα μας με τις ευλογίες της ανθελληνικής και ψευτοαριστερής κυβέρνησης της συμφοράς – αλλά και η πολυπόθητη ολοκλήρωση της Ατζέντα 21 που συνάδει πλήρως με το αίτιο της λαθρομετανάστευσης.

Και βέβαια, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε επίτηδες σε ελληνικό έδαφος για ευνόητους λόγους.

Αυτό που θέλουν, είναι ο μίσος τουλάχιστον πληθυσμός της Ευρώπης να μην είναι πλέον Χριστιανικός πληθυσμός.

Ο κεντρικός στόχος και σκοπός ήταν και είναι, όταν θα έρθει η ώρα του Χαράγματος η αντίσταση να είναι μηδενική.

Ο κεντρικός σκοπός όλου αυτού του μεταναστευτικού κύματος (του στόκ πληθυσμού) είναι να υπάρχουν άνθρωποι εξαθλιωμένοι και πρόθυμοι να δεχτούν το Χάραγμα στο χέρι η στο μέτωπο ώστε να εξασφαλίσουν τα προς το ζην και ότι δεν θα τους συλλάβουν ως παράνομους.

Αυτό είναι το σχέδιο τους ….. και τα εγχώρια αριστερά λαμόγια ήταν πάντα πρόθυμοι να τα συζητήσουν στην σύνοδο κορυφής η οποία πραγματοποιήθηκε στο Mare Nostrum Hotel στην Βραυρώνα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου