Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΜΙΑ "ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΚΗ" ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ!

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ  «ΑΦΥΠΝΙΣΗ» ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ «ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ» ΚΑΙ Ο «ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ; 



ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Η προκατάληψη του συγγραφέα και οι τραβηγμένες απ΄τα μαλλιά αρχαιολατρικές θέσεις του απέναντι στην Ορθόδοξη Πίστη και Παράδοση που περιέχονται στο κείμενο είναι απίστευτης εμπάθειας και ενώ επιθυμεί να πιάσει τον πολιτικό και κοινωνικό σφυγμό των Ελλήνων του σήμερα το μόνο που επιτυγχάνει είναι να δίνει επιχειρήματα στους Τραπεζίτες παρουσιάζοντας την Χριστιανική Πίστη του Λαού σαν ραγιαδισμό  ενώ αυτή ξεσήκωσε 
τον Ελληνισμό και το 21 και το 40!


Ο μόνος λόγος που το αναδημοσιεύουμε είναι για να σχολιάσουμε  με παρενθέσεις, σε όσα σημεία διαφωνούμε κάθετα με τις απόψεις που εκφράζει κυρίως περί της Ορθόδοξης Πίστης και περί της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας η οποία κατά την άποψη του σύγχρονου Πατέρα της Εκκλησίας και μεγάλου σύγχρονου Ιστορικού π. Ιωάννη Ρωμανίδη είναι πέρα ως πέρα Ελληνική Αυτοκρατορία.

 Είναι αυτό αφύπνιση ή πόλεμος κατά της Ορθόδοξης Πίστης;
Αν τα έλεγε αυτά στο γέρο του Μωριά ή στον Καραϊσκάκη, ο σβέρκος του δεν θάστεκε καλά στους ώμους του...
Άλλωστε αφύπνιση με επιχειρήματα του ραβίνου βιογράφου των Rothschilds, μιλάει από μόνη της για την υπνωτική της χαμέρπεια... Για τον "Δαυλό" που αποτελεί κυρίως την βιβλιογραφία του άρθρου, δεν χρειάζονται συστάσεις, αρκεί η ομολογία του μακαριστού Φουράκη

Το Ελληνικό Έθνος αν χρειάζεται κάτι για να ελευθερωθεί, αυτό είναι η επιστροφή του στο Σταυρικό φρόνημα της Θυσίας που είχαν οι ήρωες του 21 και του 40! 

Αφύπνιση για αναγκαίες ανατροπές και για επαναπροσδιορισμό του ελληνικού έθνους

Γράφει ο Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Με τον επαναπροσδιορισμο του Εθνους οι Ελληνες, αδιαφορου θρησκειας (;) θα βαλλουν τα πραγματα στην θεση τους, θα ανακοψουν την εκδικηση της Ιστοριας, θα ανακτησουν την εννοια της κοινωνιας και θα σχηματισουν μεγαλα εθνικα οραματα

Οι νομοι της Ιστοριας, όπως και οι νομοι της Φυσης είναι αδυσωπητοι. Οι ακομη Ελληνες στην συνειδηση, εχουν σημερα τεσσερες επιλογες:

Να ανατρεψουν εκ θεμελιων την σημερινη κατοχικη και δηθεν αριστεροδεξια κυβερνηση που κυριαρχει στην χωρα τους.

Να πιστεψουν τελισίδικα ότι ανηκουν αποκλειστικα στην Ρωμιοσυνη(όπως ο Ρήγας;) και να συνεχιζουν να προσκυνουν την καστα των ανδρων της απατης και στους σιωνιστες πιστωτες τους, τερματιζοντες ετσι μια ιστορια χιλιαδων ετων.

Να αυτοκτονησουν και

Να αποδημησουν απανταχου της Γης, αφηνοντας την χωρα τους σαν ηλιθιοι που είναι, στους ψευδώνυμα από τον Σορος και τις μη κυβερνητικες οργανωσεις του, «προσφυγες».
Η πρωτη επιλογη προϋποθέτει τον επαναπροσδιορισμο του Ελληνικου Εθνους με ταυτοχρονη αναλυση των αιτιων Αφελληνοποιησης του  χωρου της ανατολικης Μεσογειου και ειδικοτερα της Μικρας Ασιας, του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και της Ελλαδος (1).

Τι είναι το Εθνος ;

Κατά τους Εθνολογους, το Εθνος μπορει να ορισθεί σαν «μια πλατια ομαδα ανθρωπων που συνδεονται μεταξυ τους με κοινη γλωσσα, κοινες παραδοσεις, κοινο πολιτισμο και κοινους ποθους και η οποια εχει υποκειμενικο αισθημα ενοτητας ‘η συνειδηση κοινης  καταγωγης». Η θρησκεια δεν χρειαζεται να είναι κοινη(!!!). Δηλαδη ο καθενας εχει το δικαιωμα να πιστευη ‘η μη, ότι και οπου επιθυμει.

Εως την εποχη της κοσμοκρατοριας των Ρωμαιων, το Ελληνικο πνευμα με την προβολη της αρετης, της ανδρειας, της αρμονιας και της ισορροπιας, σαν παγιες αξιες της ζωης, κατειχε τα σκηπτρα στην πορεια της τοτε γνωστης ανθρωποτητας.

Από την εποχη της κοσμοκρατοριας των Ρωμαιων η τοτε γνωστη ανθρωποτητα αλλαζει πορεια και γινεται εχθρικη κατά της Ελληνικης προοπτικης(;;;) με ταυτοχρονη καθιερωση νεων προτυπων, που συνηθως απεφευγαν να απαντουν στα υπαρξιακα προβληματα των ανθρωπων, μεταφεροντας την λυση αυτων σε μια ζωη εξω από την φυσικη ζωη, καλλιεργωντας την υποταγη στην μοιρα, που σαν παντεποπτης εξουσιαστης, κατευθυνε την λειτουργια του τοτε γνωστου κοσμου.

Ο ραββινος Marcus Eli Ravage, o οποιος τιματο υπο την ευνοια των εβραιων τραπεζιτων Rothschilds σαν ο μονος εγκεκριμενος βιογραφος τους, μας δινει ισως αθελα του,( τί άθελά του, οι σιωνιστές είναι οι κύριοι προπαγανδιστές του ψέμματος του Καρλομάγνου) με τα δυο αρθρα που δημοσιευσεν στο «The Century Magazine» των ΗΠΑ σε αγγλικη γλωσσα, τον Ιανουαριο και Φεβρουαριο 1928, ενδιαφερουσες πληροφοριες που αφορουν την αλλαγη πορειας της τοτε γνωστης ανθρωποτητας που εγινε εχθρικη κατά της ελληνικης προοπτικης (2, 3).

«……Ειχατε μια ευγενικη, αισθησιακη κουλτουρα, ανηπηρεαστη από   τις οποιες ενοχλησεις μιας κοινωνικης συνειδησεως ‘η από                       οποιεσδηποτε συναισθηματικες αμφισβητησεις περι ανθρωπινης ισοτητας. Ποιος ξερει ποιο μεγαλο και δοξασμενο πεπρωμα θα ηταν δικο σας αν σας αφηναμε ησυχους. Αλλα δεν σας αφησαμε ησυχους. Σας πηραμε από το χερι και γκρεμισαμε το ομορφο και ευγενικο οικοδομημα που ειχατε εγειρει, και αλλαξαμε ολοκληρη την πορεια της ιστοριας σας…..Το καταφεραμε αποκλειστικα και μονο με την ακαταμαχητη δυναμη του πνευματος μας, των ιδεων μας, της προπαγανδας μας….
Οι ακολουθοι του Ιησου της Ναζαρετ, κυριως σκλαβοι και φτωχες γυναικες, μεσα στο πενθος και την απαγοητευση τους, στραφηκαν μακρια από τον κοσμο και μετασχηματισθηκαν σε μια αδελφοτητα αποτελουμενη από ειρηνιστες μη-αντιδρωντες, μοιραζοντας την μνημη του εσταυρωμενου ηγετη τους και διαβιωντας μαζι κατά τροπο κομμουνιστικο.

Δεν ηταν παρα μια νεα αιρεση στην Ιουδαια, διχως δυναμη και σημασια, ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια. Μονο μετα την καταστροφη της Ιερουσαλημ από τους Ρωμαιους, η νεα αυτή πιστη απεκτησε σημασια. Τοτε, ενας πατριωτης Εβραιος ονομαζομενος Παυλος ‘η Σαουλ συνελαβε την ιδεα να ταπεινωση την Ρωμαϊκή ισχυ καταστρεφοντας το ηθικο των στρατιωτων της με δογματα αγαπης και μη-αντιστασης, κηρυγματα από την μικρη αιρεση των Εβραιων Χριστιανων (Εβιονιμ). Εγινε ο Αποστολος των Εθνικων, αυτος που μεχρι τοτε ηταν από τους πλεον δραστηριους διωκτες αυτης της ομαδας. Και τοσο καλα εκτελεσε ο Παυλος την αποστολη του, ώστε  μεσα σε τεσσερες αιωνες η μεγαλη αυτοκρατορια που ειχε κυριεψει  την Παλαιστινη μαζι με τον μισο κοσμο, μετατραπηκε σε σωρο από ερειπια. Και ο νομος που βγηκε από την Σιων εγινε η επισημη θρησκεια της Ρωμης…….».(Σιωνιστής δεν είναι, τί θα έλεγε; Δηλαδή η Αυτοκρατορία που έστησε ο Μέγας Κωνσταντίνος και κράτησε 1150 χρόνια είναι ερείπια;)  

Τα στοιχεια που περιεχουν τα δυο αυτά ακρως ενδιαφεροντα αρθρα του ραββινου Μarcus Eli Ravage (2, 3) σχετικα με την ελευση του διαμορφωμενου Ιουδαϊκου δογματος στον δυτικο κοσμο, δηλαδη της «Χριστιανοσυνης» – όπως την ονομαζει – σε συσχετιση με τα 1100 χρονια που ακολουθησαν μαρτυριου κατοχης του ελληνικου λαου από την ιδια την «Χριστιανοσυνη» υπο την κηδεμονια της ανατολικης ρωμαϊκης αυτοκρατοριας, που συνεχεισθηκεν αμειωτα για αλλα 500 χρονια από την ιδια «Χριστιανοσυνη» υπο την οθωμανικη κηδεμονια και συνεχιζεται εδώ και 195 χρονια από την ιδια Χριστιανοσυνη» μετα τον απελευθερωτικο αγωνα μας του 1821 (που όμως έγινε "για του Χριστού την Πίστη την Αγία") κατά της τουρκικης κηδεμονιας, πρεπει να γινουν γνωστα σε κάθε συγχρονο Ελληνα και Ρωμιο εντος και εκτος της Ελλαδος (4, 5) για να ξυπνησουν αυτοι από τον μακαριο και θανατοφορο υπνο τους.

Οι υπηκουοι της ανατολικης ρωμαϊκης αυτοκρατοριας, Ελληνες της κυριως Ελλαδος, των νησιων, και των παραλιων της Μικρας Ασιας και  οι εξελληνισθεντες γηγενεις λαοι, εχοντας πολιτιστικο υποβαθρο επηρεασμενο από την ελληνικη αντιληψη, περι διοικησεως και ελευθεριας, αντιδρουν κατά της κηδεμονιας υποχρεωνοντας τους Ρωμαιους σε αναζητηση τροπων για την υποταγη τους. Η Νεα Ρωμη θεσπιζει και επιβαλλει νομους και κωδικες που ευνοουν την Χριστιανοσυνη σε βαρος κάθε προγενεστερης εθνικης θρησκειας. Ετσι ο κρατικος μηχανισμος της Νεας Ρωμης και η Χριστιανοσυνη συμπλεουν και εφαρμοζεται κάθε μορφη σωματικης και ψυχολογικης βιας για να τιμωρηθη κάθε αντιθετη αποψη.(Ο Μέγας Κωνσταντίνος με το διάταγμα της ανεξιθρησκείας τα έκανε όλα αυτά!!!)

Επειδη τοσο η Νεα Ρωμη οσο και η Χριστιανοσυνη φοβοταν τους Ελληνες(;;;) και την σκεψη τους απεφασισαν να τους εξοντωσουν, κατανοωντας ότι η ελληνικη παιδεια με   τους κανονες της σοφιας, της αρμονιας  και του καλλους, δεν επετρεπε ευκολα την κυριαρχια μιας γελειας δεσποτικης και ελεω θεου (εστω και εάν αυτος ηταν αυτοκρατορας) εξουσιας. Ο κινδυνος να βρεθη η Νεα Ρωμη και η Χριστιανοσυνη κατω από την εξουσια των Ελληνων ητα υπαρκτος. Οι επιγονοι του Μεγαλου Αλεξανδρου (οι οποίοι κατά Παπαρηγόπουλο είχαν επιβάλλει την αυστηρότερη δικτατορία κατά των Αθηναίων) το ειχαν καταφερει αυτό παρα πολύ καλα, λιγα χρονια πριν, στην Αιγυπτο, στην Συρια, στην Παλαιστινη, στην Μικρα Ασια. Ειδικα οι Εβραιοι και η αιρεση αυτων με το ονομα Χριστιανοσυνη δεν ξεχνουν μεχρι σημερα τον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη που το 175 π.Χ. εισεβαλε  στην Ιερουσαλημ νικωντας τους υπερασπιστας της και εξελλήνισεν τους Ιουδαιους οι οποιο βαθμηδον αποποιηθηκαν τα εθιμα και τις παραδοσεις τους και συχνα την γλωσσα τους και την θρησκεια τους.

Γυρω στο 170 π.Χ. οι μισοι τουλαχιστον Ιουδαιοι ειχαν εξελληνισθει, πραγμα που ενοχλησεν το μωσαϊκο ιερατειο των Μακκαβαιων με αρχηγο τους τον ιερεα «Ματταθια» που προβαλε σθεναρα αντισταση κατά των Ελληνων. Στην μεγαλυτερη επετειο των Ιουδαιων, την «Ανουχατ» εορταζεται παγκοσμια από το 160 π.Χ. μεχρι σημερα την 13ην Μαρτιου κάθε χρονο η σφαγη μιας ελληνικης φρουρας στην Ιερουσαλημ υπο την διοικηση του Ελληνα αξιωματικου Νικαναρου,  ως «Ημερα του Νικαναρου», που δειχνει το συνδρομο «μισελληνισμου» των Εβραιων, που αργοτερα οδηγησεν και στην ιδρυση της Χριστιανοσυνης και στην συστηματικη καταστροφη του Ελληνικου Πολιτισμου.

Το ορθοδοξο πνευμα της καστας των ανδρων της απατης που φορουν μαυρες φουστες (απίστευτη και χονδροειδής απαξίωση), παραμενει ακλονητο και θυσιαζει στον βωμο της εξουσιας του παρακρατους της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας κάθε προσπαθεια προσεγγισης προς την ελληνικη φιλοσφικη θεωρηση, καθοτι η  βουλη του δογματος, στερει από τις ιδεες την δυνατοτητα να ανθισουν και να καρπισουν ελευθερα. Η φιλοσοφια κατεξοχην δημιουργημα της ελευθερης ελληνικης σκεψης, στερεψε μεσα στο ορθοδοξο πνευμα. Ο αφελληνισμος από πνευματικος πηρε μεγαλες διαστασεις και εγινε και βιολογικος.

Τοσο η Νεα Ρωμη οσο και η Χριστιανοσυνη και αργοτερα οι Οθωμανοι και σημερα οι Τουρκοι ηταν και είναι ανικανοι να κατανοησουν τον πολυτιμο θησαυρο που ειχαν στο σπιτι τους. Ολοι τους φανηκαν αγνωμονες, αποστρεφομενοι τους Ελληνες, χωρις να σταματουν να τους κατηγορουν ως ειδωλολατρες  ‘η ως αντιχριστους, που εχουν χασει την ψυχη τους. Ακομη και προχθες ο Αββας της Ορθοδοξιας στο κρατιο της Ρωμιοσυνης ισχυρισθηκε ότι «οποιος τα βαζει με την Ορθοδοξια χανεται…».

Σχετικα με το παραμυθι(;;;) τους ότι διεσωσαν την ελληνικη γλωσσα, κανουν ότι δεν γνωριζουν ότι αυτη που την μιλουσε ο λαος και ως  ζωντανη επιβαλλοταν χωρις την βοηθεια τους από μονη της, λογω της αξιας και της δυναμικη της. (Και οι καλόγεροι που αντέγραφαν μέχρι και Αριστοφάνη, αν δεν υπήρχαν, τί κείμενα θα είχαμε σήμερα;) Η αξια του ελληνικου λογου εγκειται στο ότι δεν σταματησε ποτε να γινεται η γενεσιουργος δυναμη που βοηθουσε τις επιστημες και τα γραμματα να αναπτυχθουν και εκτος της επικρατειας της ανατολικης  ρωμαϊκης αυτοκρατοριας. όπου αυτη μιλιοταν.

Οι μηχανισμοι  αμυνας των χριστιανικων πληθυσμων της ανατολικης ρωμαϊκης αυτοκρατοριας ειχαν φθασει σε τετοιο χαμηλο επιπεδο ώστε 400 οικογενειες Οθωμανων Τουρκων (Σελτζουκων) καταφεραν να αποκτησουν ποτε με την βια και ποτε λογω ανικανοτητας των Χριστιανων, την εξουσια και να επιβαλλουν την γλωσσα, την θρησκεια και τον πολιτισμο τους. Οι Χριστιανοι λογω καταπτωσης κάθε αξιας, (και παράδοσης στα παπικά πρότυπα) επεσαν σαν ωριμα φρουτα στην νεα Οθωμανικη κατασταση, παραδιδοντας την αξιοπρεπεια τους, την ζωη τους και μια ιστορια χιλιαδων ετων, σ’ένα άλλο εξουσιαστη.

Μηπως δεν κανουν τα ιδια και οι σημερινοι Ρωμιοι; Το αιτιο της αλλωσης του φρονηματος των λαων της Μικρας Ασιας  είναι κρυμενο στην ιδεολογια των εβραιωγενων θρησκειων και  των επιτιθεμενων τουρανων-Τουρκων. Η Ορθοδοξια υποταγμενη   στην μοιρα της, συνδιαλεχτηκε πολύ γρηγορα με τον νέο Οθωμανο ηγετη.(¨Οχι για να σώσει το λαό; Και ο Γρηγόριος ο 5ος γιατί κρεμάστηκε;)  Η μοιρολατρικη θεωρηση είναι κανονας της ζωης που εντεχνα περνα  το ορθοδοξο χριστιανικο ιερατειο στους Ρωμιους και κυριως στους λιγοτερο μορφωμενους, παραγοντας μυθους και θρυλους για το τι προκειται να γινη. Οι μεταφυσικες παραδοξολογιες, καθοριζουν το μελλον του Ρωμιου (6).

Την καστα των ανδρων της απατης που φορουν μαυρες φουστες (άντε πάλι η χοντράδα!) την ενδιεφερε μονο να σωσει τα προνομοια και την εξουσια της στους εναπομειναντες χριστιανους. Ετσι με το περασμα του χρονου, ελληνικες συνειδησεις χανονται σιγα-σιγα και αμετακλητα, διοτι Ελληνες θεωρονται μονο οσοι εξακολουθουσαν να είναι χριστιανοι. Οσοι αλλαζαν την πιστη τους, αλλαζαν μαζι το ονομα τους αλλα και την εθνικοτητα τους, αφου κακως αυτοματως θεωρουνταν Τουρκοι.

Η αποδοχη της θρησκειας του ισλαμισμου δεν περιοριζεται μονο στους λαους της Μικρας Ασιας αλλα επεκτεινεται και στο ευρωπαϊκο μερος της επικρατειας των Οθωμανων, δηλαδη και στην Ρουμελη. Οσοι αποδεχονται ‘η αναγκαζονται να αποδεχτουν τον Ισλαμισμο σαν θρησκεια τους μετατρεπονται σε Τουρκους. Σε πολλες περιοχες της Ελλαδος, εμφανιζονται πληθυσμοι μουσουλμανικοι, και δημιουργουνται «Τουρκοι» ενώ οι περισσοιτεροι μιλουν ελληνικα ‘η ελληνικα ιδιωματα της περιοχης που ζουν. Τετοιους πληθυσμους συνανταμε στην Ευβοια, στην δυτικη Μακεδονια και Θρακη, στην Κρητη, αλλα ακομη στην Κυπρο και στον Ποντο.

Οι εξισλαμισθεντες Ελληνες, εγκλωβισμενοι στην επιλογη των προγονων τους, θεωρουνται από τους εβραιοποιηθεντες(;;;) Ελληνες χριστιανους, δηλαδη από τους Ρωμιους, εξωμοτες (δηλαδή δεν είναι; Μήπως ο Κολοκοτρώνης είχε άδικο που έλεγε:"φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους":) και απομονωνται πληρως, υποχρεουμενοι σε επαφη μονο με τους Τουρκους. Η κατασταση αυτή παραγει μισος (αυτό ηθελε το ορθοδοξο χριστιανικο ιερατειο για ευνοητους λογους) και μετετρεπε πολύ συχνα τους εξισλαμισθεντες Ελληνες σε χειρίστης μορφης διωκτες των εβραιοποιηθεντων Ελληνων χριστιανων.

 Οι Τουρκοι εγιναν ένα εθνος, στην δημιουργια του οποιου συμβαλανε οι Ελληνες τα μεγιστα, προσφαιροντας το αιμα της ελληνικης φυλης και του ελληνικου λαου, ποτε με τους βιαιους εξισλαμισμους ποτε με τους Γενιτσαρους, ποτε με την εθελουσια εξοδο των εκατομμυριων χριστιανων από την Μικρα Ασια.

Ετσι οι Τουρκοι σημερα εμφανιζονται σαν εθνος (ενώ  αποτελούνται από 58 εθνοτητες), αλλοθρησκο ως προς τους Ελληνας χριστιανους ναι, αλλοφυλλο όμως όχι. Σε στιγμες αδυναμιας και αβασταχτης πιεσης, εκατομμυρια ελληνικες ψυχες πουλησαν την χριστιανικη θρησκεια που τους επιβληθηκε και αυτή από τους Ρωμαιους της ανατολικης ρωμαϊκης αυτοκρατοριας(άντε πάλι το παραμύθι) . Ο παραλογισμος κορυφωνεται στην ανταλλαγη των πληθυσμων στις αρχες του 20ου μ.Χ. αιωνα οπου με μονο στοιχειο την θρησκεια καθοριζεται η εθνικοτητα, δηλαδη το ποιος είναι Ελληνας (χριστιανος) και ποιος είναι Τουρκος (Μουσουλμανος).

Σημερα συγχρονοι μελετητες εθνολογοι ανεβαζουν τους ελληνογενεις της Τουρκιας σε πανω από  20 εκατομμυρια ατομα. (Δεν ξέρω αν σας ενημερώσανε αλλά αυτοί είναι κρυπτο χριστιανοί!) Η βιολογικη υποσταση των Ελληνων αυτων δεν πουληθηκε γιατι η καταγωγη τους είναι ελληνικη. Το εβραιογενες χριστιανικο ιερατειο  δεν μπηκε μπροστα σε αναζητηση της ανατροπης αλλα υποταχθηκε και συμπαρεσυρε  και τον λαο με την επικληση της μοιρας και την καθιερωση αυτης σαν το μονο οδηγο για τους υποδουλους Ελληνες.  Το γνωστο  «σφαξε με αγα μου για ν’ αγιασω» (αυτό αποτελεί ειρωνεία και περίπαιγμα που χρησιμοποιούμε για να πούμε ότι δεν γίνεται έτσι κανείς άγιος) χαρακτηριζει την εγκαταλειψη από κάθε δικαιωμα διεκδικησης της ζωης. Το μονο που τους απομενει να προσδοκουν είναι η μετα θανατον ζωη (και είναι ελάχιστο αυτό, ένα τίποτε, μια ασήμαντη αιωνιότητα!).

Το μηνυμα του εβραιογενους ιερατειου της Χριστιανοσυνης ‘η καλυτερα της καστας των ανδρων της απατης που φορουν μαυρες φουστες (έχει καταντήσει αηδία αυτό το χοντρό επινόημα!) ή του παρακρατους της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας, είναι  μεχρι τις ημερες μας ξεκαθαρο: «Φροντιστε να μην ερχεστε σε αντιθεση με την εξουσια διοτι είναι ματαιο.( π.χ. ο Πατροκοσμάς, ο Παπαφλέσας, ο Διάκος, ο Σαμουήλ στο Κούγκι, ο Γαβριήλ στο Αρκάδι, ο Γρηγόριος ο 5ος!). Στην άλλη ζωη όμως να ειστε σιγουροι, ότι θα απόλαυσετε τα παντα»

Με την μεθοδο αυτή ο Ρωμιος ορθοδοξος χριστιανος μεταβαλλεται  σε αβουλο οργανο. Σπρωχνεται και στιβιαζεται κάθε Κυριακη στα χριστιανικα αχουρια (Είσαι και βλάσφημος πράγμα που δείχνει τη "δύναμη" των επιχειρημάτων σου !!!) και γλυφει το χερι και μαχαιρι του  σφαγεα του για να παει το γρηγορωτερο στα πρασινα χωραφια της αλλης ζωης. Δεν ενδιαφερει τον Ρωμιο η προοδος και αυτουποβιβαζεται από ελευθερη μοναδα, που δικαιουται να αγωνιζεται και να προσδοκα το μελλον της, σε πραγμα καταλληλο να εξυπηρετει μονο την εκαστοτε εξουσια. Ετσι δεν αντιδρα δυναμικα, όπως θα οφειλεν, στην σημερινη αριστεροδεξια κατοχικη κυβερνηση. Ο Ελληνας μετατραπηκε σε καθιζημα της τελευταιας κοινωνικης υποσταθμης, δηλαδη σε Ρωμηο (Σαν τον Ρήγα Φεραίο ένα πράγμα!!!)

Η Ελλαδα με την Ορθοδοξια ως μονη επικρατουσα θρησκεια εντος των τειχών της και με ένα Συνταγμα «εις το ονομα της Αγιας και Ομοουσιου και Αδιαιρετου Τριαδος» δεν θα μπορεσει να απελευθερωθη από την μεχρι σημερα στειρα πολιτικη της και να κατανοηση την πολιτιστικη δυναμη και την ισχυ της. Με τον επαναπροσδιορισμο του Εθνους ( σε τί; σε δωδεκαθεϊστικόν) οι Ελληνες αδιαφορου θρησκειας θα βαλλουν τα πραγματα στην θεση τους, θα ανακοψουν την εκδικηση της Ιστοριας, θα ανακτησουν την εννοια της κοινωνιας και θα σχηματισουν μεγαλα εθνικα οραματα. Πρωτα όμως και μαλιστα πολύ γρηγορα πρεπει να γκρεμισθουν εκ θεμελιων ολοι οι μηχανισμοι της φθορας για να μπη η ελληνικη δημιουργια σε κινηση και να κινητοποιηθη ο εθνικος μηχανισμος αφυπνισης ενός πληθυσμου τουλαχιστον 50 εκατομμυριων Ελληνων (αθεων, χριστιανων και μουσουλμανων) ανα την υφηλιο.(Για να κάνω έναν πρόχειρο υπολογισμό: 98% Χριστιανοί σε Ελλάδα και εξωτερικό και 100% κρυπτοχριστιανοί οι φανερά μουσουλμάνοι, έχουμε και λέμε: 49,5 εκατομμύρια Χριστιανοί και 500.000 άθεοι)

Ενώ η Ελλαδα προδομενη σημερα σιγοπεθαινει ο Ελληνικος Λογος, η «ακριβης αυτή αντικατοπτριση της λειτουργιας του Συμπαντος στη λειτουργια του  Νου» θα συνεχισει να ζη εστω στοιχειωδως στον πλανητη μας ειτε υπο μορφην τυπικης επιστημονικης Λογικης ειτε, σημερα, και υπο μορφην ηλεκτρονικης λογικης. Και τα δυο είναι γνησια παιδια του Ελληνικου Λογου. Ο Ελληνικος Πολιτισμος και η Ελληνικη Φιλοσοφια, ηταν παντα οι ζωσες αξιες της ανθρωποτητας και το μηνυμα αυτό διαδοθηκε παντου με την Ελληνικη Γλωσσα, με τον Ελληνικο Λογο. Επι 2000 χρονια τα καθιζηματα της τελευταιας κοινωνικης υποσταθμης, οι Εβραιοχριστιανοι, περασαν στην σκεψη μας και μας εκαναν Ρωμηους (σαν τον Ρήγα) για να θεωρουμε, ότι ο Ελληνισμος πληρωσε για τα αμαρτηματα του, για τα λαθη του, επειδη αφησε τις ιδεες του να ανθισουν, επειδη εκανε διαλογο το κλειδι για την απελευθερωση από την προκαταληψη και το δογματισμο.(Ποιός Χριστιανός έχει εκφράσει ποτέ τέτοιες αρκολυμπες;)

Κατά τον Δ. Λαμπρου (7) αν φυγουμε πιο περα από τα αχρηστα ελληνικα κομματα, από το κρατιδιο αρλουμπα της Ρωμιοσυνης, από την ασθενουσα ελληνικη οικονομια και περιελθουμε την Οικουμενη όχι πετωντας σαν τους αετους του Δια, αλλα με έναν ηλεκτρονικο υπολογιστη, εξαπολυοντας την ηλεκτρονικη γλωσσα από το ιδιο σημειο που ο Ζευς εξαπελυσε τους αετους του, θα ξαναδουμε τον  Ελληνικο Πολιτισμο και τον Ελληνικο Λογο, να επιστρεφουν παλι «Πυθοι εν ηγαθεη γυαλοις υπο Παρνασοιο».

Η νεα Ελλαδα του αυριον, απαλλαγμενη τελεσίδικα από τα μπασταρδα και τις πορνες της οικογενειοκρατίας, με την νεαν πολιτικη της, πρεπει να επανελθη στα οραματα, όπως αυτά τα χαραξε η παλιγγενεσια του 1821. Χωρις μεγαλες ιδεες χριστιανικης προελευσης (Χωρίς δηλαδή τον Μακρυγιάννη τον Κολοκοτρώνη τον Καραϊσκάκη, τον Νικηταρά, τον Ρήγα Φεραίο, τον Σολωμό και άλλους τέτοιους ποταπούς Ρωμιούς!!!), που τρομοκρατησαν τους άλλοξοπιστησαντες Ελληνες της Μικρας Ασιας και τους ξεκοψαν από τον κορμο του Ελληνισμου, φοβουμενοι την εκδικηση των χριστιανων Ρωμιων, η νεα Ελλαδα μπορει να ελευθερωση την σημερινη Τουρκια (από τον Ερντογάν ή από τους κρυπτοχριστιανούς;) . Με την νεα πολιτικη πρεπει να κανουμε σαφες και κατανοητο, ότι εμεις οι Ελλαδιτες αυτό που αποζηταμε είναι να δουμε τους αλλοξοπιστησαντες Ελληνες ελευθερους, να αποφασιζουν οι ιδιοι για τις τυχες τους και τις επιλογες τους. Λογω των προαιωνιων δεσμων κατι τετοιο με την καταλληλη στρατηγικη είναι εφικτο. Μια ημερα χρειασθηκε για να διαλυθη η μεγαλη Σοβιετικη Ενωση……Μια νυχτα χρειαζεται για να διαλυθη η Τουρκια…..(Σ΄αυτό συμφωνούμε! Επιτέλους!)

Όταν ένα πολιτικο «σκηνικο» γκρεμιζεται, παυει το πολιτικο  σεναριο να λειτουργη και οι «διαλογοι» μεταξυ των «πρωταγωνιστων», δηλαδη στην περιπτωση μας μεταξυ Ελλαδος και Τουρκιας παυουν να εχουν σημασια. Το «εδαφος» της Μεσης Ανατολης, του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και της Ανατολικης Μεσογειου  εχει γινει πολύ «σαθρο», για   να περπατα πανω του η «βαρια» και «δυσκινητη» Τουρκια. Τα ρισκα είναι πλεον πολύ μεγαλα.

Με την σημερινη τουρκικη πολιτικη στην  Θρακη και στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου πριονιζεται η Συνθηκη της Λωζανης, δηλαδη η σπονδυλικη στηλη της συγχρονης Τουρκιας χαριν της οποιας η χωρα αυτή ξεκιναει από το Αρχιπελαγος του Αιγαιου κα φτανει ποιο περα από την λιμνη Βαν. Μονον με την Συνθηκη της Λωζανης  μπορει να επιβιωση η σημερινη Τουρκια και αυτό μπορει να συμβη μονον για οσο διαστημα η Τουρκια παραμενει ένα εσωστρφες Ποταμοπλοιο», που πλεει στα «αβαθη» νερα του Βοσπορου. Αν το Ποταμοπλοιο αυτό βγη στα «ανοιχτα» όπως σημερα κινδυνευει να βυθιστη….

Η Τουρκια της φωτισμενης κεμαλικης στρατοκρατιας(;;;), δηλαδη η εσωστρεφης Τουρκια που στις μερες μας ξεσηκωθηκε, γνωριζει πολύ καλα πως είναι ευνοημενη της μοιρασιας  του 20 μ.Χ. αιωνα οπου εχει αδικησει μετα βιας και τοτε με τις γερμανικες πλατες, δηλαδη με τις πλατες της μεγαλυτερης πορνης της ιστοριας, τους παντες μη Τουρκους το γενος  και ότι κινδυνευει από ένα καταιγισμο από καταδικες για γενοκτονιες που μπορουν να νομιμοποιησουν  εκ νεου εθνικες διεκδικησεις αυτων που τις εχουν υποστει…..(8).

Αυτή είναι η μοναδικη Επιλογη που εχει να διαλεξη για να επιζηση η Ελλας. Οι άλλες τρεις θα οδηγησουν στον αφανισμον της ελληνικης κοινωνιας. Ηδη το ανθος της ελληνικης νεολαιας απεφασισεν για την τεταρτη Επιλογη και φευγει από την ελληνικη επικρατεια για αναζητηση μιας καλυτερης από την σημερινη τυχης. Η αναγκαιοτητα των ημερων μας επιτασσει ενα οδυσσειακο επιτελικο σχεδιο από τους Ευρυμαχους Ελληνες για την ολοκληρωτικη και χωρις ιχνη οικτου εξοντωση των Αντι-νοων, των Αγε-λαων και της Αμφι-νομης και δηθεν τυφλης θεας (της μονοφθαλμης πορνης που αλληθωριζει) ως αεναο μεσον επιβιωσης του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας.

Τα γραπτα και ηλεκτρονικα ΜΜΕ είναι οι Αντι-νοοι που θολωνουν τις καταστασεις και την πραγματικοτητα για να μην σκεφθονται καθαρα και με την λογικη του Αριστοτελη οι Ελληνες. Οι ρουφιανοι αυτοι και συνεργατες του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου αποτελουν τον μεγαλυτερο εχθρο για την καθυποταξη και δουλεια των Ελληνων. Η Αμφι-νομη και δηθεν τυφλη θεα (η μονοφθαλμη πορνη του σταυλου της Δημοκρατιας και της δικαστικης εξουσιας) είναι αυτή που διαστρεβλωνει τον Νομο και την ταξη των πραγματων. Οι Αγε-λαοι της αριστεροδεξιας κατοχικης σημερινης κυβερνησης και ολων των κυβερνησεων της Μεταπολιτευσης είναι αυτοι που συνειδητα αγουν τον ελληνικο λαο και που τον παρασυρουν και τον μετατρεπων σε κατευθυνομενη αγελη προβατων με την βοηθεια των Αντι-νοων.

Οι Ευρυ-μαχοι, οι με ευρος και με κάθε μεσο μαχομενοι δεν μπορει παρα να προερθουν από τις ταξεις των  Ενοπλων Δυναμεων της πατριδας μας. Οι ρουφιανες των Αγε-λαων, των επιγονων των δωσιλογων της γερμανικης κατοχης και σημερα των Μνημονιων, με το σωσιβιο τους που φερει το ονομα  «Χρυση Αυγη» ως αλλοθι για να σωθουν από την οργη των Ευρυ-μαχων, δεν θα περασσουν. 

Τα καθαρματα αυτά πρεπει να τρεμουν την ωρα που θα λογοδοτησουν στον ελληνικο λαο για τα εγκληματα τους. Τα ιδια που ισχυουν για τους Αγε-λαους ισχυουν και για την εγκληματικη συμμορια των ετσι ονομασθεντων προοδευτικων και αριστερων πολιτικων δυναμεων. Χαρη στα ζωα δεν θα επιβιωσουν τα κτηνη….

.Το αλλοθι των ναζιστων της αριστεροδεξιας κυβερνησης που κυβερνουν σημερα τον ελληνικο λαο είναι το αλλοθι της σημερινης σιωνιστικοσταλινικης Γερμανιας. Χαρη στους από τους ιδιους δημιουργημενους ηλιθιους  χρυσαυγιτες ολοι οι ως ανω κυκλοφορουν ακομη αναμεσα στον κοσμο. Στους ηλιθιους χρυσαυγιτες, στους Ψευτοναζί, εχουν επενδυσει  οι πραγματικοι Ναζι της αριστεροδεξιας κατοχικης κυβερνησης την επιβιωση τους…. Ματαια όμως!!!

Τουλάχιστον σ΄αυτά συμφωνούμε!

Βιβλιογραφία

Ψαρας Ε. «Ο Αφελληνισμος των Ελληνων. 2000 χρονια διωγμοι και προκαταληψεις κατά του Ελληνισμου», Εκδοσεις Διον, Θεσσαλονικη 2001
Marcus Eli Ravage «Μια αληθινη υποθεση εναντιον των Εβραιων», The Century Magazine, Januar 1928, USA
Marcus Eli Ravage «Απεσταλμενος στους Εθνικους», The Century Magazine, Februar 1928, USA
Ατταβαριος Ε. «Αφορισμοι και απειλες κατά του Ελληνικου Πολιτισμου», Δαυλος αρ. 192, Δεκεμβριος 1997, σ. 11873-11876
Χατζηθεοδωρου Γ. «Το παπλωμα των Ιερων Καυγαδων», Δαυλος αρ. 308, Δεκεμβριος 2007, σ. 21603-21608
Χατζηθεοδωρου Γ. «Θεοκρατικη Μεταφυσικη : Η δολοφονια του Ορθου Λογου», Δαυλος αρ. 306, Οκτωβριος 2007, σ. 21379-21385
Λαμπρου Δ. «¨Η σημερινη «ηλεκτρονικη γλωσσα» και ο νεος Ελληνικος Πολιτισμος», Δαυλος αρ. 268, Απριλιος 2004, σ. 17552-17553
Τραϊανού Π. «Ερντογαν…ο ανθρωπος που κοιμηθηκε αυτοκρατορας και ξυπνησε ποντικος», 

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 02102 32513
E-Mal: chaziteo@t-online.de
03.10.2016



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου