Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΝΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ!

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!

2 ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΕΝΩ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ!



Η πορεία των συνταξιούχων που ξεκίνησε στις 10:00 από την πλατεία Κοτζιά έφτασε κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου και βρέθηκε αντιμέτωπη με αστυνομικούς των ΜΑΤ, οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών.


Ειδικότερα, η ένταση προκλήθηκε μπροστά από την Ηρώδου Αττικού όπου κατέληξε η πορεία, όταν αντιπροσωπεία των συνταξιούχων προσπάθησε να περάσει προς το Μέγαρο Μαξίμου για να έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό. 

Ωστόσο, αυτό δεν κατέστη εφικτό καθώς η αστυνομία είχε τοποθετήσει εξαρχής δύο κλούβες στη διασταύρωση με τη Βασιλίσσης Σοφίας και τους έκοψαν το δρόμο με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την αγανάκτηση των συνταξιούχων..

 Αμέσως ξέσπασαν επεισόδια: Οι συνταξιούχοι επιχείρησαν να περάσουν προσπαθώντας ταυτόχρονα να ρίξουν, ωθώντας, τη μία κλούβα η οποία ήταν παρατεταγμένη και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών κατά των ηλικιωμένων διαδηλωτών.




Ανάμεσα στους διαδηλωτές που ήταν στα επεισόδια ήταν και ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης. Μετά την ένταση ανακοινώθηκε ότι η αντιπροσωπεία τους μπορεί τελικά να περάσει προς το Μαξίμου, αλλά οι συνταξιούχοι λένε πως θα το κάνουν μόνο αν δουν τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.


Οι συνταξιούχοι αντιδρούν στον νόμο Κατρούγκαλου 4387 υποστηρίζοντας ότι είναι ο θάνατος των επικουρικών τους συντάξεων.

Όπως επισημαίνουν, έχουν συνεισφέρει για το κοινωνικό ασφαλιστικό σύστημα, όλα αυτά τα χρόνια ως εργαζόμενοι, εκατομμύρια ευρώ τονίζοντας ότι όσοι κατακρεουργούν τις επικουρικές τους συντάξεις και τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα θα τους γράψει η ιστορία με μαύρα χρώματα.
Η αλήθεια είναι ότι παραείναι ευγενικοί οι συνταξιούχοι, η ιστορία θα γράψει για τους δωσίλογους ότι είναι οι μεγαλύτεροι προδότες στην ιστορία των χιλιάδων χρόνων του Ελληνισμού! Και ιδιαίτερα οι ψευτοαριστεροί που εξελέγησαν με τα ψέματα περί σχισίματοε του μνημονίου, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, κατάργηση των ΜΑΤ κλπ...

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ 




ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου