Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΘΕΩΡΗΣΙΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

ΒΙΝΤΕΟ




Πολλές είναι οι προφητείες και προρρήσεις για τα επερχόμενα γεγονότα και τους έσχατους καιρούς. Έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και το αναγνωστικό κοινό "τρέχει"να τις ακούσει...
Όμως, όπως είναι φυσικό, υπάρχει  και παραπληροφόρηση. Έφτασαν να γράφουν ότι ο αντίχριστος θα εμφανιστεί το 2012, ότι είναι ο Ομπάμα και άλλα τραγελαφικά και απίθανα...

Στο βίντεο που ακολουθεί ο π. Ἐφραίμ, Δικαῖος τῆς Σκήτεως τοῦ Ἀποστόλου Ἀνδρέου (Σεράι) Καρυῶν Ἁγίου Ὄρους Ἄθω δίνει την Ορθόδοξη θεώρηση των εσχάτων ἡμερών βάζοντας τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση. 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ







6 σχόλια:

  1. Καμία αναφορά για την κάρτα τού Πολιτου την οποία ο Άγιος Παισιος θεωρεί ότι είναι πτώση για όποιον την πάρει η οποία προηγείται του σφραγίσματος.Είναι πολύ σημαντικό να πάρει θέση ο Πατήρ Εφραίμ γιαυτό το θέμα πού είναι και επίκαιρο. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αδελφέ, το οτι η κάρτα του πολίτη - ηλεκτρονική ταυτότητα προηγείται του σφραγίσματος είναι μέγα πλάνη, διότι η ηλεκτρονική ταυτότητα θα είναι αυτή το ίδιο το σφράγισμα, το οποίο θα γίνεται μέσω των μηχανημάτων λήψης των βιομετρτικών στοιχείων (ιριδοσκόπηση, δακτυλοσκόπηση, παλαμοσκόπηση).
      Τα μηχανήματα αυτά θα χρησιμοποιούνται για να δίνουμε τα ανωτέρω βιομετρικά μας στοιχεία αυτά, τα οποία θα είναι κατά πάσα πιθανότητα απαραίτητα για την έκδοση της ταυτότητας (σημειωτέον: δοκιμαστικά στην αρχή θα την εφαρμόσουν πρώτα σε μετανάστες και πιθανόν και εθελοντικά σε άλλες ομάδες πολιτών)
      Δες ποαρακάτω το σχόλιο: 30 Οκτωβρίου 2016 - 2:09 μ.μ.

      Διαγραφή
  2. H ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙ ΥΠΟΠΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ. ΕΔΩ Ο ΠΑΤΗΡ ΕΦΡΑΙΜ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ (Π.Χ. ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ)
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΕΗΙΑ ΚΑΤΩ

    ΝΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ http://oimos-athina.blogspot.com/2011/05/blog-post_06.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΟ ΣΦΑΓΙΣΜΑ.
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ, Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΣ.
    ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΙΩΣ - ΠΩΣ; ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ:
    ΕΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗΣ (ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ), ΤΗΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ (ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΙΜΟΦΟΡΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ ΠΑΛΑΜΗΣ), ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΔΑΚΤΥΛΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΠΑΛΑΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΤΑΡΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ (ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΤΑΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΙΣΤΟΥ - ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ), ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
    ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ - ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ - ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΧΘΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΟΤΙ Η ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ, Η ΔΑΚΤΥΛΟΣΠΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΛΑΜΟΣΚΟΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΠ.
    Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΒΛΕΦΑΡΟ. ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΕΩΣ ΤΟ ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΦΥΪΑΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    ΑΡΑ ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, Ή ΤΟ ΒΛΕΦΑΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΝΕΥΝΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΕΚΝΑ.

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΠΑΝΤΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ – ΩΣ ΠΑΝΠΟΝΗΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ - ΠΡΩΤΑ ΠΛΑΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΠΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ (ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ – ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ, ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΜΕΣΩ ΑΛΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΟΠΩΣ Π.Χ. ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.
    Η ΤΩΡΙΝΗ ΠΛΑΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΕΜΦΥΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΡΙΓΓΑ - ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ, ΕΝΩ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΑΛΛΙΩΣ...
    ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ - ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕΑΥΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ.
    ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΡΙΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΑΝΗ ΕΝΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΛΑΝΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ – ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά ! Να υπενθυμίσω απο την πάρτη μου, ότι ο Όσιος Παϊσιος ήταν σαφής ως προς το θέμα της Ταυτότητας με το τσιπάκι στο 7σελιδο "Τα σημεία των Καιρών ", όμως ο γέρ. Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός, σαφέστατα μας ενημέρωσε ότι ΔΕΝ θα θα προλάβουν να μας βάλουν σ' αυτή τη δοκιμασία, γιατί θα έλθει ο Γ' Π.Π. Θα ακολουθήσει η Ανάσταση της Ορθοδοξίας - τα 33 έτη -και μετά στα λίγα έτη του εξ' απο δώ, θα δοθεί το τσιπάκι. Τότε όμως οι ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ θα έχουν καμμία σχέση μ' εμάς τους . . . . χριστιανούληδες. Ο Κύριός μας γνωρίζει καλύτερα απο μας τι πρέπει να κάνει για να μας προφυλάξει -όσους ακόμη αντέχουμε- απο τα ΔΥΣΚΟΛΑ, οπότε ας ασχοληθούμε με τη Μετάνοιά μας και τα άλλα προαπαιτούμενα για να σώσουμε τουλάχιστον τη ψυχή μας ! Ακόμη προλαβαίνουμε ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια Πολλά.
    Να συμπληρώσω κι εγώ από την πλευρά μου οτι αυτό ακριβώς είναι το θέμα που πρέπει να απασχολεί τον κάθε Χριστιανό, η μετάνοια και ο Πνευματικός Αγώνας, δηλαδή Εξομολόγηση, Θεία Κοινωνία, μελέτη της Καινής Διαθήκης (κυρίως), Εκκλησιασμός, Προσευχή, Νηστεία και πάντα κοντά στον Πνευματικό μας Πατέρα.

    Όμως αν μην περιφρονούμε και την Αποκάλυψη του Αποστόλου Ιωάννη, διότι υπήρχε λόγος που ο Θεός μας την έστειλε μέσω του Αγίου.
    Και η Αποκάλυψη αυτή δε μιλάει για πνευματικούς αγώνες όσο για ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
    Χρέος μας λοιπόν μαζί με τον πνευματικό μας αγώνα είναι και να μπορέσουμε να διακρίνουμε τα σημεία των καιρών, υποχρέωσή μας είναι - δεν αρκεί δηλ. μόνο ο Πνευματικός Αγώνας όταν η Νέα Τάξη Πραγμάτων ετοιμάζει την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και υποδούλωση μας.
    Και μιας και μιλήσατε για το χειρόγραφο του Αγίου Παϊσίου να αναφέρω οτι στην 3η σελίδα του κειμένου αναφέρει ο Άγιος οτι το χάραγμα θα γίνει στο χέρι ή στο μέτωπο ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ που δεν θα διακρίνεται εξωτερικά.
    Επομένως ένα τσιπάκι εμφυτευμένο στο χέρι καταρχήν δεν είναι ακτίνες λέιζερ και επιπλέον φαίνεται και εξωτερικά σαν εξόγκωμα.
    Άρα μιλάμε οτι το χάραγμα θα γίνει μέσω κάποιου είδους ακτινοβολία (λέιζερ κλπ), άρα είναι όντως πολύ πιθανά όσα ανέφερα πριν περί χαράγματος κατά την ιριδοσκόπηση-παλαμοσκόπηση.
    Το χειρόγραφο του Αγ. Παϊσίου εδώ:
    http://www.pigizois.net/afieromata/paisios/simeia_kairon_ger_paisiou_agioritou.pdf

    ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ οτι αύτη η ακτινοβόληση δεν θα γίνει μέσα από το μηχάνημα που θα μας αποτυπώσει το μάτι κατά την ιριδοσκόπηση, ή την παλάμη κατά την παλαμοσκόπηση, όταν μάλιστα υπάρχει τεχνολογία (όχι προσιτή φυσικά σε όλους τη στιγμή αυτή λόγω πολύ υψηλού κόστους - κάτι χιλιάδες ευρώ), όπου αποθηκεύουν ψηφιακά δεδoμένα πάνω στο δέρμα μας, στο DNA, στο σώμα μας δηλαδή;

    Τι άλλο δεν καταλαβαίνετε;
    Παραθέτω παρακάτω μια σχετική ανάρτηση για να ξεκινήσει κάποιος την έρευνα, όπου αναφέρεται (στα αγγλικά) ότι σε DNA 1gr μπορούν να αποθηκευτούν 700 terabytes δεδομένα δηλαδή όσο 700 σκληροί δίσκοι 1 tera.
    https://www.extremetech.com/extreme/134672-harvard-cracks-dna-storage-crams-700-terabytes-of-data-into-a-single-gram
    Δείτε και το βίντεο που περιέχεται στην ως άνω ανάρτηση με τίτλο:«Storing digital information in DNA»
    δηλαδή «Αποθήκευση ψηφιακών δεδομένων στο DNA» όπου μιλούν επιστήμονες από το Harvard
    Και καταλήγει το άρθρο: «Storing data in your skin would be a fantastic way of transferring data securely»
    δηλαδή: «Η αποθήκευση των δεδομένων στο δέρμα σας θα είναι ένας φανταστικός τρόπος για τη μεταφορά δεδομένων με ασφάλεια»
    Το βίντεο απευθείας στο youtube: https://www.youtube.com/watch?v=IJAdqAVjQqY Δες και αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=_O-kLA3uEyA
    (Using Your DNA as a Hard Drive)

    Αυτά ως προς το έναυσμα της έρευνας.

    Αυτά για τώρα... Τώρα πλέον είμαστε όλοι υπεύθυνοι για το χάραγμα και θα μας ζητήσει ευθύνες ο Χριστός, αν τον ομολογήσουμε (μην παίρνοντας τη νέα ταυτότητα), ή όχι (παίρνοντας την νέα ταυτότητα).

    Τη συνέχεια μπορεί κάποιος πλέον να την αναζητήσει μόνος του στο διαδίκτυο ψάχνοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή