Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Ο ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η  ΧΩΡΑ       


Γράφει ο  Α.  Γρυπαίος

Από την ημέρα που ανέλαβε την διακυβέρνηση της Ελλάδος ο Εβραϊκός Σιωνιστικός ΣΥΡΙΖΑ, η Αμφίπολη  απέθανεν και ετάφη...

Ο Μέγας  Αλέξανδρος είναι καρφί στα μάτια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και των δούλων αυτών Αμερικανών, Ευρωπαίων, Σκοπιανών, και «Ελλήνων» εφιαλτών πολιτικών.
                
Η Αμφίπολη με τα Μακεδονικά ευρήματά της πέρασε στο περιθώριο της Ιστορίας, και αποσιωπήθηκε...

 Σε άλλες χώρες θα αποτελούσε Εθνικό Έμβλημα και τεράστια πηγή εσόδων, αλλά είπαμε, στην Ελλάδα κυριαρχούν πολλοί πολιτικοί προδότες και ανθέλληνες.

Απαγορεύουν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες και οι Ανθέλληνες πολιτικοί δούλοι εκτελούν τις εντολές τους, εις βάρος της Ιστορίας και του πολιτισμού της Ελλάδος!!!

Ήταν μοναδική ευκαιρία να σώσουμε τη Μακεδονία από τους Σκοπιανούς, αλλά οι προδότες πολιτικοί την πούλησαν στους Σιωνιστές Επικυρίαρχους της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για την εξουσία.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, μισούν τον Μέγα Αλέξανδρο για ιστορικούς λόγους. Είχε κατακτήσει το Ισραήλ, και από τότε τον μισούν!!

Η Ιστορία θα γράψει με μαύρα γράμματα την προδοσίαν αυτήν, και τα ονόματα των «Ελλήνων» Σιωνιστών  πολιτικών εφιαλτών, και σφογγοκωλάριων των δανειστών Επικυρίαρχων του πλανήτη!

Οι προδότες πολιτικοί για κομματικούς λόγους πουλάνε τη Πατρίδα.

Οι προδότες πολιτικοί, τα ανδρείκελα των Rothschilds, για την εξουσία πουλάνε την Ελλάδα!!!

Ακούσατε ποτέ από τα χείλη του ΤΣΙΠΡΑ λέξη για τη Μακεδονία;

Έτσι εξαφάνισαν τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αμφίπολη, διαταγή της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!

Για να περάσει η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, του Αλεξάνδρου η χώρα,  ιστορικά και πολιτισμικά ανεμπόδιστη, στα χέρια των Σκοπιανών, εντολή των Εβραίων Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, υπακούοντας και συμφωνώντας των δούλων αυτών «Ελλήνων» ΕΦΙΑΛΤΩΝ πολιτικών!!!!

               ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος-Αναλυτής Γεωπολιτικής

1 σχόλιο: