Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΨΕΥΤΟΧΑΛΙΦΗΣ ΤΟΥ ISIS ΓΙΑ ΝΑ ...ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙ!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ISIS ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ, Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ...ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ!

Ο επτάψυχος γάτος Abu Bakr al-Baghdadi

Για γέλια (και για κλάματα) είναι οι ψευτομουσουλμάνοι του ISIS όταν χάνουν τις μάχες και τώρα ολόκληρο τον πόλεμο...

Είχαμε γράψει την προτελευταία και την τελευταία φορά, όταν για τρίτη και για τέταρτη φορά(!) αντίστοιχα, ανακοινώθηκε ο θάνατος του "ηγέτη" τους:


Κάθε φορά που στριμώχνονται οι Ισλαμιστές ψευτομουσουλμάνοι του ISIS βγαίνει η είδηση ότι σκοτώνεται ο αρχηγός τους Abu Bakr al-Baghdadi, ώστε να φανατίζουν τους μισθοφόρους τους να πολεμάνε με μεγαλύτερο μένος εναντίον του στρατού της Συρίας και του Ιράκ.

Έτσι λοιπόν τώρα που χάνουν τη σημαντικότερη μάχη από τον στρατό της Συρίας και την Ρωσική αεροπορία, αυτή του Χαλεπίου, που θα σημάνει και το τέλος τους, ανάστησαν τον   (όπως οι ίδιοι έχουν τέσσερις φορές ανακοινώσει) ήδη  σκοτωμένο "ηγέτη"τους Abu Bakr al-Baghdadi, προκειμένου να τον  χρησιμοποιήσουν για πέμπτη φορά!

Σύμφωνα λοιπόν με το ιρακινό ειδησεογραφικό πρακτορείο WAA, το οποίο επικαλείται ανώνυμη πηγή(!!!), ο 45χρονος αυτοαποκαλούμενος «χαλίφης του Ισλαμικού Κράτους» Abu Bakr al-Baghdadi βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μαζί με άλλους τρεις αξιωματούχους καθώς έγινε απόπειρα δολοφονίας τους με δηλητήριο στο φαγητό τους!!!Η "απόπειρα δολοφονίας" υποτίθεται ότι έγινε στην περιοχή Be'aaj νοτιοδυτικά της Νινευή...Η κατάσταση του Μπαγκντάντι κρίνεται σοβαρή με βάση τους Ιρακινούς...


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ "ΠΤΩMATOΣ"

Εκτός από την τρίτη "θανή" του Abu Bakr al-Baghdadi όπου δεν δημοσιεύτηκε φωτογραφία, την πρώτη, δεύτερη και την τέταρτη "εκδημία" του την απαθανάτισε και ο φακός του ρεπορτάζ!!!

Ιδού οι συλλογή των φωτογραφημένων πτωμάτων του Abu Bakr al-Baghdadi


Η πρώτη...(8/9/14)

KKKKKKKKKKK


Η δεύτερη...(12/11/14)




Η τρίτη (11/10/15)
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


Η τέταρτη 14/6/16


Φωτογραφία που δημοσιοποίηθηκε με τη σορό του αλ-Μπαγκντάντι


Εν τω μεταξύ και  υποτιθέμενα σοβαρά sides που έχουν στο παρελθόν ανακοινώσει και τους τέσσερις θανάτους με τις ανωτέρω φωτογραφίες, δεν επισημαίνουν ποτέ το γεγονός ότι οι ειδήσεις που αφορούν τον Abu Bakr al-Baghdadi είναι παντελώς αναξιόπιστες!!!  

Αντίθετα γράφουν ότι "
 η απόπειρα δολοφονίας θεωρείται ότι θα έχει καταλυτικά αποτελέσματα στο ήδη πεσμένο ηθικό των ισλαμιστών" ενώ όλοι ξέρουν ότι οι φανατικοί ισλαμιστές αφιονίζονται από τον θάνατο του ηγέτη και πολεμούν με λύσσα για να τιμήσουν την "μνήμη"του.

Άν πεθάνει πάντως από δηλητηρίαση ο ψευτοχαλίφης, αυτή θα είναι η πέμπτη φορά, αλλά μάλλον δεν προβλέπεται να ξοδέψει και τις επτά ζωές του, δεν προλαβαίνει, αφού οι ισλαμοφασίστες του ISIS χάνουν τον πόλεμο και η οριστική συντριβή τους είναι πολύ κοντά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου