Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ



ΕΠΤΑ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ  ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ



 ΒΙΝΤΕΟ




Είστε εύκολη λεία για τους πορτοφολάδες; 
Παρακολουθήστε ένα επαγγελματικό βίντεο που σας δείχνει επτά τρόπους με τους οποίους μπορούν οι ληστές του δρόμου να ξεγελάσουν τα στοχευμένα τους θύματα.
Παράλληλα αποκαλύπτει πώς μπορείτε να αποφύγετε να γίνετε  ευάλωτα θύματα και να σας ληστέψουν οι κλέφτες στο δρόμο, σε διάφορα καθημερινά σενάρια, στις κυλιόμενες σκάλες, σε πολυσύχναστους δρόμους και στάσεις λεωφορείων όπου οι απατεώνες διαλέγουν τους στόχους τους 

Η MailOnline που έφτιαξε το βίντεο, συνεργάστηκε με τον επί σκηνής πορτοφολά «Magic» Mat Windsor σε επτά κοινά σενάρια όπου αποκαλυπτουν πώς οι κλέφτες στοχοποιούν τα θύματά τους και πώς μπορείτε να τους εμποδίσετε. 

Πόσο ευάλωτοι νομίζετε ότι είστε σε πορτοφολάδες; 
Ίσως να είναι περισσότερο από ότι νομίζετε, ένας εύκολος στόχος, που οι πονηροί κλέφτες θα χτυπήσουν με διάφορους τρόπους καθημερινά και παντού, από την ταμειακή μηχανή μέχρι το τέλος της κυλιόμενης σκάλας. 

Όμως, το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιες μικρές προσαρμογές για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα γίνετε ποτέ εύκολη λεία. 

Το MailOnline ζήτησε τη βοήθεια του επαγγελματία επί σκηνής πορτοφολά Mat Windsor,για να σας δείξει τους επτά κοινούς τρόπους που μπορούν να σας κάνουν ευάλωτους στους κλέφτες  και τους απλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τους εμποδίσετε. 

Ο «Magic» Windsor ο μόνος που έχει βουτήξει το πορτοφόλι από ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, τον Πρίγκιπα Εδουάρδο, δείχνει πως οι απατεώνες συχνά "εργάζονται" ανά ζεύγη για να αποσπάσουν την προσοχή από τους στόχους τους.


Έχει εργαστεί ως μάγος πορτοφολάς για 20 χρόνια, αφού έμαθε πώς να κλέβει τα υπάρχοντά των ανυποψίαστων ανθρώπων. 
«Έμαθα από βιβλία γραμμένα από παιδιά, που το έκαναν στο μέγαρο μουσικής, πίσω στη δεκαετία του 1940. Χρειάστηκα μερικά χρόνια για να μάθω», δήλωσε ο Windsor ο οποίος το έχει μετατρέψει τώρα σε μια δουλειά πλήρους απασχόλησης. 

Σε αυτά τα επτά καθημερινά σενάρια, η 45χρονη performer από το Hulme στο Cheshire δείχνει πώς οι πορτοφολάδες μπορούν επιδέξια να βουτήξουν τα πολύτιμα τιμαλφή σας, φεύγοντας μακριά απαρατήρητοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

7




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου