Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ LEVY ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ



Γράφει ο Αντίοχος


Ένα νέο και εν πολλοίς άγνωστο μέχρι χθες πρόσωπο, μπήκε ξαφνικά στην κυβέρνηση και στην πολιτική ζωή της χώρας. Πρόκειται για τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, που ανέλαβε το πολύ σημαντικό χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να ήταν άγνωστος ο κύριος, αλλά είναι πασίγνωστος στην Αμέρικα, μιας και τυγχάνει πρόεδρος του αμερικανικού Οικονομικού Ινστιτούτου Levy και καθηγητής Οικονομικών – εκτελεστικός αντιπρόεδρος στο Κολέγιο Bard, ενώ ήταν και αντιπρόεδρος των επιτροπών του Αμερικανικού κογκρέσου.

Τα τελευταία χρόνια είναι οικονομικός σύμβουλος του mister Tsipra. Είναι σύζυγος της Ράνιας Αντωνοπούλου, που από το πουθενά βρέθηκε στην δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και εν συνεχεία έγινε αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας (διατήρησε τη θέση της στον ανασχηματισμό).

Ας δούμε κατ’ αρχάς τι είναι το Ινστιτούτο Levy. Ιδρύθηκε το 1986 από τον σιωνιστή «επενδυτή» (τοκογλύφο!) Leon Levy, και εμφανίζεται ως ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός ερευνητικός οργανισμός με στόχο την προώθηση της οικονομικής επιστημονικής έρευνας και της δημόσιας οικονομικής πολιτικής.

Βέβαια, οι… κακές γλώσσες λένε πως είναι παράρτημα της CIA, όπως και διαφόρων λογιών άλλα «Ινστιτούτα» και όργανο του… «φιλάνθρωπου» σιωνιστή αρχιτοκογλύφου Σόρος. 

Δεν πρέπει να μας διαφεύγει, ότι το Ινστιτούτο Levy, ήταν αυτό που συνδιοργάνωσε την επίσκεψη του mister Tsipra και της κουστωδίας του (Μηλιός, Δούρου, Σταθάκης, Παππάς) στην Αμέρικα, τον Δεκέμβριο του 2012.


 Τότε, οι… κακές γλώσσες έλεγαν ότι κατά την εβδομαδιαία εκείνη επίσκεψή του στην Αμέρικα, ο mister Tsipras έδωσε τις… καθιερωμένες εξετάσεις που δίνει κάθε υποψήφιος πρωθυπουργός του προτεκτοράτου Ελλάς στους διεθνείς αφέντες και πέρασε με άριστα.

Και λίγα λόγια για την γυναίκα του Παπαδημητρίου, που έπεσε σαν… κομήτης στην ελληνική πολιτική ζωή.

Γεννήθηκε στην Πάτρα και σύμφωνα με το βιογραφικό της είχε πρωτοστατήσει στις διαδηλώσεις της Μεταπολίτευσης, ως μέλος της οργάνωσης ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, του ΚΚΕ εσωτερικού. Τελειώνοντας το Λύκειο, σε ηλικία 17 ετών, έφυγε για σπουδές στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Εκεί εκτιμήθηκαν δεόντως τα αριστερά της διαπιστευτήρια κι έφτασε να γίνει καθηγήτρια στο Bard College και «ερευνήτρια» στο Ινστιτούτο Levy.

Μετά απ’ όλα αυτά, λέτε να έχουν δίκιο οι… κακές γλώσσες, που λένε ότι το υπουργικό ζεύγος Παπαδημητρίου-Αντωνοπούλου είναι τα «μάτια» και τα «αυτιά» του Σόρος και των διεθνών αφεντάδων στην παρδαλή συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου