Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΜΠΟΛΙΑΔΗΣ:"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ"


Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ



Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο δεν φαντάζομαι να υπήρξε Γερμανός στρατιώτης  που να μην σκότωσε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τουλάχιστον έναν και μερικοί χιλιάδες  ξένους  στρατιώτες αλλά και γυναικόπαιδα του κόσμου που αμύνονταν για την ελευθερία τους αλλά και την επιβίωση τους. 

Όλοι μαζί, καθοδηγούμενοι από τους αρχηγούς τους, μπόρεσαν να σφαγιάσουν αόπλους πολίτες και να καταστρέψουν την υποδομή ολόκληρων λαών.

Διαβάζοντας το βιβλίο του συμμαθητή μου Κωνσταντίνου Ρωμανού «Από την Εθνοκτονία στην Αφύπνιση» συνειδητοποίησα με πόση ενοχή έχουν επιφορτίσει τον Υπαρκτό Ελληνισμό τα κοράκια της παγκοσμιοποίησης με την βοήθεια των δικών μας προδοτών στην πολιτική ζωή και στα ΜΜΕ σε όλο το φάσμα της κομματικής σαπίλας από δεξιά έως τα αριστερά.

Στη δίκη της Νυρεμβέργης οι νικητές καταδίκασαν την τότε ηγεσία των Γερμανών αθωώνοντας στην ουσία έναν λαό που εξ ολοκλήρου είχε συμβάλει στην διάπραξη του απεχθέστερου εγκλήματος  στην ανθρωπότητα. Και σαν να μην έφθανε αυτό, του παρείχαν την απαραίτητη οικονομική στήριξη για να επανορθώσει τις ζημιές που του είχαν προξενηθεί από δική του υπαιτιότητα.

Στην Ελλάδα που μόνη της κατόρθωσε να ανορθωθεί μετά τον πόλεμο ήλθαν τα δικά μας κοράκια με την μεταπολίτευση και αφού διέφθειραν την συνείδηση των πολλών με τον αμοραλισμό και τον ατομοκεντρισμό επιφόρτισαν τον ελληνισμό με ένα χρέος υπό ληστρικούς, τοκογλυφικούς όρους όχι για να δημιουργήσουν παραγωγικές υποδομές αλλά για να εξαγοράσουν με ρουσφέτια την παραμονή τους στην εξουσία .

 Όταν οι δανειστές, ιδιώτες τοκογλύφοι  συνειδητοποίησαν ότι το χρέος μπορούσε να χαρακτηριστεί επαχθές και  να αμφισβητηθεί σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο το πούλησαν κοψοχρονιά σε ευρωπαϊκά κράτη που δεν έχασαν την ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν απαιτώντας  σήμερα την πλήρη ονομαστική αξία των ομολόγων τους υποβάλλοντας την Ελλάδα σε αποικιακό καθεστώς.

Αντί να υπάρξει η τιμωρία των ενόχων πολιτικών που δανείστηκαν και σπατάλησαν τα ακριβοπληρωμένα δάνεια και τελικά δέχθηκαν τον συμβιβασμό να μετατρέψουν το χρέος προς ιδιώτες σε χρέος έναντι κρατών, παραδίδοντας την εθνική μας ανεξαρτησία και βάζοντας υποθήκη την δημόσια και ιδιωτική μας περιουσία, είχαμε το φαινόμενο ανάλγητοι πολιτικοί όπως ο Θεόδωρος Πάγκαλος να βγουν και να ενοχοποιήσουν όλο τον λαό ότι τάχα μαζί τα φάγαμε.

Αποτέλεσμα εικόνας για αποφυγαμε την χρεοκοπια


Το έχουμε πει πολλές φορές ότι εάν  δεν τιμωρηθούν οι ηθικοί αυτουργοί της σημερινής κατάντιας και του διασυρμού που υφιστάμεθα διεθνώς δεν θα μπορέσουμε να συνειδητοποιήσουμε το πώς βρεθήκαμε στην θέση που είμαστε και κυρίως δεν θα μπορέσουμε να φύγουμε από αυτή. Είναι ντροπή μας να επιτρέπουμε  να προβάλουν ως δήθεν σωτήρες, αυτοί που μας πρόδωσαν και φθάσαμε έως εδώ,  για να μας γλυτώσουν τάχα από τους σημερινούς εθνομηδενιστές που μας εξαπάτησαν και τους διαδέχθηκαν στην εξουσία

Διερωτάται κανείς γιατί τόση αδικία έναντι του ελληνικού έθνους και τόση ασθενική βούληση εκ μέρους μας ώστε να αφήνουμε το κράτος να δουλεύει εναντίον του έθνους μας. 

Η διεθνής κοινότητα απάλλαξε έναν ιστορικά ένοχο λαό με την δίκη της Νυρεμβέργης  τιμωρώντας μόνο τους ηθικούς αυτουργούς. Για εμάς που σταθήκαμε στο πλευρό της με χιλιάδες θύματα φαίνεται να αδιαφορεί παρά τα καλά λόγια του Μπαράκ Ομπάμα που όμως καλύπτουν  τις λυκοφιλίες του βαθέως αμερικανικού κράτους με τους Τούρκους. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ

Εμείς από μόνοι μας  θα πρέπει να στήσουμε την Δίκη των Αθηνών για να απαλλαγούμε από την σαπίλα που κυβερνά τον τόπο, μας υπνωτίζει με το δηλητήριο  του δεξιού και του αριστερού, την υποκρισία της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και την προπαγάνδα  της πολυπολιτισμικότητας οδηγώντας στην εθνοκτονία έναν ιστορικό λαό μόνο και μόνο επειδή οι ελληνικές  και  χριστιανικές του καταβολές αποτελούν εμπόδιο στο επερχόμενο σκοτάδι της παγκοσμιοποίησης.

Ηλίας Σταμπολιάδης
20/11/2016



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου