Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ" ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ (ΠΟΥΤΙΝ)


ECONOMIST: «Ο ΝΕΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ» ΜΕ ΤΡΑΜΠ, ΠΟΥΤΙΝ, ΦΑΡΑΤΖ ΚΑΙ ΛΕΠΕΝ





Με εξώφυλλο που προσπαθεί να γελοιοποιήσει τον Πούτιν,  βάζοντάς τον στο ίδιο τσουβάλι με τον Τράμπ, τον Φάρατζ και τη Λεπέν, , κυκλοφορεί το σιωνιστικό περιοδικό «The Economist», σχολιάζοντας τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Υπό τον τίτλο «Ο νέος εθνικισμός», ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται να χτυπά τα τύμπανα του λαϊκισμού στους ρυθμούς της φλογέρας του Βλαντιμίρ Πούτιν και συνοδεία του Βρετανού ευρωσκεπτικιστή Νάιτζελ Φάρατζ. Πίσω τους, ως άλλη «Μarianne» της Γαλλικής Δημοκρατίας ακολουθεί με υψωμένο το λάβαρο του εθνικισμού η Μαρίν Λεπέν...

Ο αρθρογράφος σχολιάζει: «Με το κάλεσμά του να βάλουμε ''πρώτα την Αμερική'' ο Τραμπ έγινε ο τελευταίος νεοσύλλεκτος ενός επικίνδυνου εθνικισμού... (Σημ. Οίμου: επικίνδυνου για την σιωνιστική νέα τάξη;). Για πρώτη φορά από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο οι μεγάλες και οι αναδυόμενες δυνάμεις είναι ταυτόχρονα δέσμιες διάφορων μορφών σωβινισμού.

 Όπως κι ο κ. Τραμπ, ηγέτες χωρών όπως η Ρωσία, η Κίνα κι η Τουρκία εναγκαλίζονται μια πεσιμιστική άποψη ότι οι διεθνείς υποθέσεις είναι συχνά ένα παιχνίδι μηδενικού αθροίσματος, στο οποίο τα παγκόσμια συμφέροντα ανταγωνίζονται τα εθνικά. Πρόκειται για μια μεγάλη αλλαγή που καθιστά τον κόσμο μας ακόμη πιο επικίνδυνο...» 

(Σημ. Οίμου: Ενώ η διεθνιστική-ομογενοποιητική τάση που οδηγεί στην ισοπεδωτική παγκοσμιοποίηση και την παγκόσμια δικτατορία δεν είναι καθόλου επικίνδυνη...)

Ο πανικός τους δεν κρύβεται...
ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου