Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Η «ΕΛΕΝΗ», Ο «ΠΑΡΙΣ» ΚΑΙ ΟΙ... ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.


Εστιάζοντας στις ιστορικές αναλογίες που προδιαγράφουν το μέλλον.

ΜΕΡΟΣ 7ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ


Γράφει ο Μοναχός Λεόντιος ∆ιονυσιάτης

«Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά ύδατα, τότε θα λυθεί
το ζήτημα της Πόλης».

Ισαπόστολος Κοσμάς ο Αιτωλός.



 Χρειάζεται Ορθόδοξο πνεύμα για να κατανοηθεί και καλή γνώση των Γραφών. Εδώ μόνο τονίζομε ότι τα αρχικά γεγονότα της Κωνσταντινούπολης, με το κατέβασμα των Ρώσων, περιλαμβάνονται στην «5η σάλπιγγα». Υπεύθυνος για το χειροτέρεμα της κατάστασης δεν είναι κάποιος πολιτικός, αλλά ένας αστέρας - επίσκοπος ο οποίος ανοίγει το φρέαρ της Αβύσσου. (Αποκ. κ. 9) Κανείς επίσκοπος δεν έχει σήμερα τόσο μεγάλη επιρροή (θρησκευτική και πολιτική) στον πλανήτη ολόκληρο, όσο ο πάπας του Βατικανού.

∆εν είναι τυχαίο που τον θεωρεί άξιο μόνο για κατάρες, 57 σαν αδιόρθωτο όπως τον διάβολο, ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, αλλά και 55 «'Εγ επα θεοί στε κα υο «ψίστου πάντες· μες δ ς νθρωποι ποθνσκετε κα ς ες τν ρχόντων πίπτετε». (Ψαλμός 81:6).

56 Για τον Μ. Κωνσταντίνο από τον π. Γ. Μεταλληνό: https://www.youtube.com/watch?v=CZltYiaciMY
 και από τον π. Θ. Ζήση: https://www.youtube.com/watch?v=PCTd7QJ_Fws
 57 «Τον πάπα να καταράσθε...», αλλά επειδή μόνο τον διάβολο επιτρέπεται να καταριόμαστε το ίδιο αδιόρθωτος έγινε κι ο πάπας, κατά τον άγιο Κοσμά, και θα το επιβεβαιώσει και όταν κατέβουν οι Ρώσοι στην Πόλη. ∆είτε και τον π. Θ. Ζήση: https://www.youtube.com/watch?v=7QBcojv1jg4
 - 16 - υπεύθυνο του 3ου παγκοσμίου ή γενικού πολέμου που γίνεται κατά την «6η σάλπιγγα».

Πριν τα κυρίως γεγονότα των τριών τελευταίων σαλπίγγων της Αποκάλυψης γίνονται τρεις ισχυρές προειδοποιήσεις, επειδή μετά δεν υπάρχει τέτοιος χρόνος. Και πρέπει να ξέρομε ότι αναμένομε να επισφραγισθεί η 2η προειδοποίηση. Αυτή, καθώς είναι αντίστοιχη προς την 6η σάλπιγγα και τον πυρηνικό πόλεμο, θα είναι στρατιωτικού τύπου, τόσο ισχυρή ώστε είναι πιθανόν να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά, αν και δεν εντάσσεται στον καθ' αυτό παγκόσμιο πόλεμο. 58 Αγαπημένοι Πάπας και Ομπάμα σαν "πνευματικός" και "πνευματοπαίδι" (κατάλληλο για το μεγάλο Μπαμ σύμφωνα με το όνομά του).

Η πανθρησκευτική συνάντηση "για την ειρήνη" που γίνεται κάθε χρόνο στις 27 Οκτωβρίου στην Ασίζη της Ιταλίας, φέτος έγινε (20 Σεπ.) νωρίτερα... Τυχαία; «Αυτός, ο Χριστός, είναι η ειρήνη μας», λέει ο απόστολος Παύλος, που ένωσε Ιουδαίους και εθνικούς με το αίμα Του. 59 Είναι ο «Άρχων της Ειρήνης» κατά τον προφήτη Ησαΐα, και όσοι δεν ενώθηκαν μαζί Του διά των αγίων Μυστηρίων (πρώτα του βαπτίσματος) αλλά παραμένουν στην πλάνη τους, δεν κερδίζουν το παραμικρό από τα πανηγύρια του πάπα!

Μετά την 2η προειδοποίηση όλοι, και ιδιαίτερα ο πάπας, θα λένε «ειρήνη» - «ειρήνη», κι ας είναι φίλοι όσων εξοπλίζουν τους τρομοκράτες και ανοίγουν παντού πολέμους που αναγκάζουν σε προσφυγιά ολόκληρους λαούς, ή της διαφθοράς όλων των ειδών (πνευματικής - ηθικής - πληθυσμιακής - οικονομικής - πολιτιστικής κλπ). Όμως σύντομα έρχεται αντί ειρήνης ο όλεθρος: «∆ιότι όταν λένε ειρήνη και ασφάλεια, τότε αιφνίδιος σ' αυτούς επέρχεται όλεθρος, όπως ακριβώς η ωδίνη στην έχουσα μέσα στη γαστέρα της (παιδί), και δεν θα ξεφύγουν». (Α Θεσ. 5:3).

Είμαστε ακόμη στα γεγονότα που προετοιμάζουν τον 3ο Παγκόσμιο, αλλά και αυτός δεν αργεί. Η ένταση υπάρχει: Η τρέχουσα περίοδος είναι «πιο επικίνδυνη» κι από τον Ψυχρό Πόλεμο, καθώς η ένταση μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας αυξάνεται εκθετικά, εκτιμά ο Γερμανός ΥΠΕΞ Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ.

60 Θα παρεμβληθούν όμως οι προειδοποιήσεις της Αποκάλυψης, διαστήματα ψευτο-ειρήνης και ενδιάμεσα η επίλυση του Κουρδικού θέματος, η ανακίνηση του Κοσσόβου και τα Έλληνο-Τουρκικά, για τα οποία το σκηνικό ετοιμάζεται. 61 Άγιος Παΐσιος: «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους.

 Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι 58 Μάθετε λεπτομέρειες για τα εξελισσόμενα πλέον γεγονότα από το 3 ΟΥΑΙ: www.imdleo.gr/diaf/2010/08/3ue.pdf  59 «Νυνί δε εν Χριστώ Ιησού υμείς οι ποτέ όντες μακράν εγγύς εγενήθητε εν τω αίματι του Χριστού. Αυτός γαρ έστιν η ειρήνη ημών, ο ποιήσας τα αμφότερα εν και το μεσότοιχον του φραγμού λύσας»... (Εφεσ. 2:13-14) Και κατά τον Χρυσόστομο: « γρ ουδαος τότε τ λληνι συνάπτεται, ταν πιστς γένηται». (PG 62:40.35). 60 Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild. Από: www.vimaorthodoxias.gr/diethni/item/89291-oi-germanoi-sokaroun-iepoxi-mas-einai-pio-epikindini-apo-tonpsixro-polemo»
 (9 Οκτ. 2016). 61 Xαρακτηριστικά οι Ρώσοι αναφέρουν ότι η ΤΗΚ (τουρκική Αεροπορία) παραβίασε το 2014 τον ελληνικό εναέριο χώρο 2.224 φορές. pronews.gr - 17 - τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών»

62 Επίσης: «Η Τουρκία θα διαλυθεί. Θα γίνει πόλεμος σε δύο ημίχρονα. Εμείς θα είμαστε νικητές γιατί είμαστε Ορθόδοξοι... Το πολύ κανα-δυό νησιά να πειράξουν αυτοί, αλλά εμάς θα μας δώσουν και την Κωνσταντινούπολη»!63 Οι παγκοσμιοποιητές, κρυμμένοι πίσω από την ηγεσία των μεγάλων δυνάμεων, κάνουν τώρα την τελευταία προσπάθειά τους να επιβληθούν στους λαούς μέσω του πλήρως ελεγχόμενου από αυτούς ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος.

Η πρόσφατη (1 Οκτωβρίου 2016) είσοδος του νομίσματος της Κίνας ρενμίνμπι γνωστού στους δυτικούς ως γιουάν ¥ στα «Ειδικά Τραβηκτικά ∆ικαιώματα» ή SDR του ∆ΝΤ δηλώνει την ολοκλήρωση της προετοιμασίας. Θα ακολουθήσει το σφράγισμα που δεν θα μπορείς να αγοράζεις ή να πουλάς αν δεν το έχεις είτε πάνω στο σώμα είτε σε μια ειδική κάρτα - ταυτότητα. Επειδή τώρα δεν είναι η εποχή της Συντελείας και του τελικού Αντιχρίστου, αλλού δεν θα προλάβουν να ξεκινήσουν και αλλού να ολοκληρώσουν το εγχείρημά τους, και θα αρχίσει το ξεκαθάρισμα του παγκοσμίου πολέμου.

64 Οι Χριστιανοί δεν πρέπει να πάρουν το σφράγισμα γιατί εκτός των πνευματικών συνεπειών θα χάσουν τη βοήθεια του Θεού και στην επίγεια ζωή τους. Είναι ο καιρός που θα καθαρίσει η ήρα (άχυρο) από το στάρι, όπως λέει το ευαγγέλιο, 65 αλλά ειδικότερα για την Ελλάδα πρέπει να φανερωθούν και οι εχθροί του Ελληνισμού. Οι τυφλοί πνευματικά δεν βλέπουν τον Ήλιο της ∆ικαιοσύνης, βαδίζουν στο σκοτάδι έχοντας άγνοια του πνευματικού νόμου, και θα πάθουν μαζί με τους ακολούθους των ότι είπε ο Χριστός: «τυφλός δε τυφλόν εάν οδηγεί, αμφότεροι εις βόθυνον πεσούνται». (Ματθ. 15:14).

Όσοι επί πλέον μάχονται τον Ελληνισμό και δεν βλέπουν ότι είναι Ελληνικός ο σύγχρονος πολιτισμός καθώς βασίζεται στη σοφία των Ελλήνων και μόνος αυτός, ως ανοικτός προς όλους τους λαούς, έφτασε να αποτελεί πλέον κτήμα όλης της ανθρωπότητας, αυτοί είναι διπλά τυφλοί (πνευματικά και διανοητικά). Είναι οι υπηρέτες του διπλού (ψυχο- σωματικού) καταστροφέα της Αποκάλυψης (Απολλύοντος 9:11) ...και γνήσιοι «Τροϊκανοί»!

05. Συμπερασματικά. «∆ιασκόρπισον έθνη τα τους πολέμους θέλοντα», λέει ο ψαλμωδός (Ψαλ. 67ος), και αυτό θα συμβεί τώρα. Πρέπει να θυμόμαστε ότι πάντα και σε όλα τα επίπεδα (όχι μόνο ατομικά) εφαρμόζεται ο πνευματικός νόμος: «Αν δεν θέλεις να κακοπαθείς, μην θέλεις να κακοποιείς. Γιατί το ένα ακολουθεί αναπόφευκτα το άλλο. Επειδή ό,τι σπείρει ο άνθρωπος, τούτο και θα θερίσει (Γαλ. 6: 7)». (Άγιος Μάρκος ο ασκητής, 116ο).

Επειδή ο Θεός δίνει καιρό μετανοίας, να μην απιστούμε στην εφαρμογή του πνευματικού νόμου, παρασυρόμενοι από την χρονική καθυστέρηση, καθώς κατά τον άγιο Μάρκο: «Επειδή μεταξύ σποράς και θερισμού μεσολαβεί καιρός, γι' αυτό απιστούμε για την ανταπόδοση». (118ο). Παράδειγμα του πόσο αξίζει η γνώση του πνευματικού νόμου βλέπομε στον προφητάνακτα ∆αβίδ: «Ο ∆αβίδ θέλοντας να φονεύσει τον Νάβαλ τον Καρμήλιο θυμήθηκε την θεία ανταπόδοση και παραιτήθηκε από τον σκοπό του. Ευχαρίστησε πολύ τον Θεό γι' αυτό (Α΄ Βασιλ. 25).

Γνωρίζομε πάλι τι έκανε όταν λησμόνησε τον Θεό, και δεν σταματούσε την αμαρτία, μέχρις ότου ο προφήτης 62 Ήδη ανέλαβαν (από τα μέσα περ. του 2003) οι Ισλαμιστές, ο σύγχρονος «Πάρις»! («Επίτομος» υπό ΛΜ∆ σελ. 73) 63 www.imdleo.gr/diaf/files/proph/1_prophecies_parts/06_gPaisios.pdf
(Α τόμος, σελ. 42). 64 π. Ιω. Καλαΐδης: «∆οξασμένο να είναι το όνομα του Κυρίου, που άκουσε τις προσευχές μας κι έδωσε έλεος. Έτσι θα προηγηθούν (παρεμβληθούν) τα γεγονότα που θα γίνουν για την Πόλη και θα σταματήσει αυτό το κακό με τις ταυτότητες. Και μάλιστα μαζί με την Ελλάδα θα σωθούν κι άλλα κράτη, που είναι έτοιμα να πάρουν αυτήν την ταυτότητα». («Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (1925-2009), τόμ. Β, σελ. 159) www.imdleo.gr/diaf/2016/gLabrini-taytotites.pdf
65 «...και συνάξει (ο Χριστός) τον σίτον αυτού εις την αποθήκην, το δε άχυρον κατακαύσει πυρί ασβέστω». (Ματθ 3:12) www.imdleo.gr - 18 - Νάθαν τον έφερε στην μνήμη του Θεού (Β΄ Βασιλ. 12)». (24ο).

Κλείνομε με σχετικές συμβουλές και προφητείες από τον άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη (+1994): + «Μια σημαντικ διαφορ ανμεσα στους φυσικος και στους πνευματικος νμους: Εν οι φυσικο νμοι δεν χουν σπλχνα και ο νθρωπος δεν μπορε να τους αλλξη, οι πνευματικο νμοι χουν σπλχνα και ο νθρωπος μπορε να τους αλλξει, γιατ χει να κνη με τον ∆ημιουργ και Πλστη του, τον Πολυεσπλαχνο Θε...

Το διο ισχει και για το «μχαιραν δωκας, μχαιραν θα λβης», που λει το Ευαγγλιο. Αν δηλαδ «δωσα μχαιρα», κανονικ πρπει να ξοφλσω με μχαιρα. Όταν μως συναισθνωμαι το σφλμα μου, με μαχαιρνει η συνεδησ μου και ζητω συγχρηση απ τον Θε, ττε πλον παουν να λειτουργον (τιμωρητικά) οι πνευματικο νμοι και δχομαι απ τον Θε την αγπη Του σαν βλσαμο».

66 + «Αργότερα οι άνθρωποι θα εκτιμήσουν που κρατούν οι Χριστιανοί σήμερα την τιμή, την πίστη και όλο το μεγαλείο της Εκκλησίας. Και να δείτε, θα γυρίσουν πάλι στα παλιά». Σήμερα τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά, αλλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο, καθώς έλεγε ο άγιος: «Σγχυση μεγλη υπρχει. Μλος γνεται· εναι ζαλισμνοι οι νθρωποι... Όμως, αν και γνεται ττοιο βρσιμο, νιθω μσα μου μια παρηγορι, μια σιγουρι. Μπορε να ξερθηκε η ελι, αλλ θα πετξη να βλαστρια. Υπρχει μια μερδα Χριστιανν, στους οποους αναπαεται ο Θες. Υπρχουν ακμη οι νθρωποι του Θεο, οι νθρωποι της προσευχής, και ο Καλός Θεός μας ανέχεται, και πάλι θα οικονομήσει τα πράγματα»...

Ακόμη: «Μη φοβάσθε. Περάσαμε σαν έθνος τόσες μπόρες και δεν χαθήκαμε, και θα φοβηθομε την θελλα που πει να ξεσπάσει; Οτε τρα θα χαθομε. Ο Θεός μας αγαπά. Ο νθρωπος χει μσα του κρυμμνη δναμη για ρα ανγκης. Θα εναι λγα τα δσκολα χρνια. Μια μπρα θα εναι. ∆εν σς τα λω αυτ, για να φοβηθτε, αλλ για να ξρετε που βρισκμαστε. Για μας εναι μια μεγλη ευκαιρα, εναι πανηγρι οι δυσκολες, το μαρτριο. Να εστε με τον Χριστ, να ζείτε σμφωνα με τις εντολς Του και να προσεχεσθε, για να χετε θεες δυνμεις και να μπορσετε να αντιμετωπσετε τις δυσκολες. Να αφήσετε τα πθη, για να ρθη η θεα Χρις».

«Ο Καλς Θες λα θα τα οικονομήσει με τον καλτερο τρπο, αλλ χρειζεται πολλ υπομον και προσοχή, γιατ πολλς φορς, με το να βιζωνται οι νθρωποι να ξεμπλξουν τα κουβρια, τα μπλκουν περισστερο. Ο Θες με υπομον τα ξεμπλκει. ∆εν θα πει πολ αυτ η κατσταση. Θα πάρει σκοπα ο Θεός»!

67 + Αλλά: «Θες φυλξοι, αυτο (οι αντίχριστοι) 68 θα φρουν δυσκολες, θα στριμξουν ανθρπους, μοναστρια. Η Εκκλησα, ο Μοναχισμς, θα τους κνη κακ, γιατ θα τους εμποδσει στα σχδι τους. Μνον πνευματικ μπορε να αντιμετωπισθεί η σημεριν κατσταση, χι κοσμικ. Θα σηκωθεί ακμη λγη φουρτονα, θα πετξει ξω κονσερβοκοτια, σκουπδια, λα τα χρηστα, και μετ θα ξεκαθαρσουν τα πργματα.

Σʹ αυτν την κατσταση θα δείτε, λλοι θα χουν καθαρ μισθ και λλοι θα ξοφλον χρη. Θα γνουν τσι τα πργματα, που δεν θα στενοχωριται κανες για την ταλαιπωρα που θα περννε - δεν θα λει φυσικ «δξα σοι ο Θες»... «Απ την στιγμ που ανλαβε την εξουσα ο Μγας Κωνσταντίνος και επικράτησε ο Χριστιανισμς, δημιουργθηκε σιγσιγ η μεγλη Χριστιανική παράδοση με τις Εκκλησίες, τα 66 Σουρωτή, ΛΟΓΟΙ ∆, Κεφ. 4 –

 Οι πνευματικο νμοι. Αυτοί δεν λειτουργούν μόνο τιμωρητικά αλλά και ευεργετικά. 67 Σουρωτή, ΛΟΓΟΙ Α, Κεφ. 4 Η ορθδοξη παρδοση. 68 Ευρωπαίοι ηγέτες με επικεφαλής τη Γερμανίδα Μέρκελ και τον Γάλλο Ολάντ παρακολούθησαν εωσφορική αηδιαστική τελετή εγκαινίων του τούνελ Gotthard της Ελβετίας την 1η Ιουνίου (2016) που "ευλογήθηκε" από εκπροσώπους διαφόρων θρησκειών, ευτυχώς όχι Ορθοδόξους. - 19 - Μοναστρια, την τχνη, το τυπικ της λατρεας κ.λπ. χουμε λοιπν ευθνη να τα διατηρσουμε λα αυτ και να μην αφσουμε τους εχθρος της Εκκλησας να τα διαλσουν.

χω ακοσει και Πνευματικος να λνε: «Εσες μην ασχολσθε μʹ αυτ»! Αν εχαν μεγλη αγιτητα και φθαναν με την προσευχ σε ττοια κατσταση, που να μην τους ενδιαφρει τποτε, να τους φιλοσα και τα πδια. Αλλ τρα αδιαφορον, γιατ θλουν να τα χουν καλ με λους και να καλοπερνον! Η αδιαφορα δεν επιτρπεται οτε στους κοσμικος, πσο μλλον στους πνευματικος ανθρπους. νας νθρωπος τμιος, πνευματικς, δεν πρπει να κνη τποτε με αδιαφορα. «Επικατρατος ο ποιν τα ργα Κυρου αμελς», λει ο Προφτης Ιερεμας...

 Το να ενδιαφρεται κανες τρα και να ανησυχεί για την κατσταση στην οποα βρσκεται το θνος μας εναι ομολογα, γιατ η Πολιτεα τα βζει με τον θεο νμο. Ψηφζει νμους ενντιους στον νμο του Θεο. Παλι, αν νας ευλαβς (μοναχός) ασχολετο με την κατσταση στον κσμο, δεν πρπει να ταν καλ· ταν για κλεσιμο στον Πργο (της Μονής).

Σμερα αντθετα, αν νας ευλαβς δεν ενδιαφρεται και δεν πονει για την κατσταση που επικρατε στον κσμο, εναι για κλεσιμο στον "Πργο". Γιατ ττε αυτο που κυβερνοσαν εχαν Θε μσα τους, εν σμερα πολλο απ αυτος που κυβερνον δεν πιστεουν. Εναι πολλο τρα εκενοι που επιδικουν να τα διαλσουν λα, οικογνεια, νεολαα, Εκκλησα».

69 Επομένως η εποχή μας είναι εποχή ξεκαθαρίσματος προσωπικού και γενικού, κυρίως των Χριστιανών, δύσης και ανατολής. Κάποιοι από αυτούς μέσα στις δοκιμασίες θα καταλάβουν εύκολα ποια είναι η ορθή πίστη που διατηρεί όλη τη χάρη του Αγίου Πνεύματος, ενώ οι πιο πολλοί, από τα πάθη και την πεποίθηση στα όπλα τους, θα αλληλεξοντωθούν όπως προείπε ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Για τους Έλληνες, ιδιαίτερα, έλεγε ο άγιος Παΐσιος: «Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι...

Υπάρχει η μαγιά κι αυτή η μαγιά κρατάει την Εκκλησία και την Ελλάδα. Γι’ αυτή τη μαγιά ο Κύριος θα κάμει ότι θα κάμει».70 Και όταν αρχίσει να δυναμώνει η πίστη μας θα μπούμε στην Πόλη, περνώντας τότε τον Έβρο σαν περάτες του πνεύματος71 που εξέρχονται από την καταδυναστεία του διαβόλου, όχι σαν κατά σάρκα Εβραίοι που, ως γνωστόν, πήραν αυτό το όνομα όταν πέρασαν την Ερυθρά Θάλασσα βγαίνοντας από τη χώρα που τους δυνάστευε ο Φαραώ.

Και οι ισχυροί της Γης, μπορεί να αργήσουν, αλλά θα καταλάβουν ότι: «Εάν μη Κύριος φυλάξη πόλιν, εις μάτην ηγρύπνησεν ο φυλάσσων» (Ψαλμ. 126) και «όπου Θεός βούλεται νικάται φύσεως τάξις». 72 Λεόντιος Μοναχός ∆ιονυσιάτης 19/6-Οκτωβρίου 2016, αποστόλου Θωμά ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ 69 Σουρωτή, ΛΟΓΟΙ Β «Πνευματικ Αφπνιση». 70 www.imdleo.gr/diaf/files/proph/2_epitomos_parts/11_gPaisios+.pdf 71 Εβραίοι=Περάτες 72 Χριστουγεννιάτικος ύμνος του όρθρου: «νανδρός εμι, κα πς τέξω Υόν;... που Θες δ βούλεται...». 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου