Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ


ΝΑ ΝΗΣΤΕΨΗ Η ΨΥΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΘΗ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ
Κοινοποιεί ο Γεωκών

Α ) ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ :

Σας μιλώ για ηθική και δεν με καταλαβαίνετε, σας μιλώ για δικαιοσύνη και δεν με καταλαβαίνετε, με αληθινά λόγια σας μιλώ και δεν με καταλαβαίνετε , τότε, ήλθε η ώρα να δικαιωθείτε, όπως αξίζει του καθενός.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, δεν χρειάζεται θυσίες, χωρίς σκέψη, αγάπη και μετάνοια, δεν χρειάζεται νηστείες από χορτασμένους με τις αμαρτίες τους.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ. 

Γι’αυτό πρέπει ΝΑ ΝΗΣΤΕΨΗ Η ΨΥΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΘΗ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ, να συλλάβει τις υψηλές συχνότητες και τους κραδασμούς της αγάπης και της ελεημοσύνης του Θεού Πατέρα.

Δια τούτο πρέπει με θέληση δυνατή και με πάθος να κάνετε την ένωση με τον Θεό Πατέρα, και όχι από φόβο πονηρό και από συμφέρον.


B ) ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ :

Η αγάπη είναι ΝΟΜΟΣ ΘΕΟΥ, να αγαπάτε τον πλησίον σας, όπως Ο Ουράνιος Πατέρας αγαπαει εσάς, διότι οι ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, είναι όπως ένας βράχος που δεν μπορεί κανένας να τον μεταφέρει η να τον μεταλαξη.

Όμως οι νόμοι των ανθρώπων είναι σαν μια σταγόνα νερό που πέφτει στον ωκεανό και την καταπίνουν τα κύματα.

Γι’αυτό αγαπάτε και αφοσιωθείτε στους ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ με ευλάβεια, ένας από αυτούς τους ΝΟΜΟΥΣ είναι η αγάπη, αγαπάτε τον πλησίον αγαπάτε αλλήλους, ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ.


Γ ) ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ :

Φορέστε το πέπλο της δικαιοσύνης και μάθετε να ζείτε με αυτήν, ως το πλέον πολύτιμο δώρο Του Ουράνιου Πατέρα, ως πηγή ζωής γι’αυτούς που το δικαιούνται πάνω στην γη.

Αυτήν την γη, Ο Ουράνιος Πατέρας, την έκτισε με αγάπη για εσάς, και η δικαιοσύνη είναι Νόμος Θεού, όπως και η αγάπη είναι Νόμος Θεού.

Διότι η αγάπη, γεννάει δικαιοσύνη, και η δικαιοσύνη τηρεί τους Νόμους Του Θεού.

Οι Νόμοι Του Θεού, Του Ουρανίου Πατέρα, Του Υιού Του και της Μητέρας ( Παναγίας ) είναι ατράνταχτοι, είναι Δίκαιοι, είναι Ηθικοί, να μην βγάλετε το πέπλο της δικαιοσύνης από πάνω σας παιδιά μου, διότι μόνο από αυτό θα σας γνωρίσουν Ο Πατέρας ΚΑΙ Ο Υιός Του

Δ ) ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ :

Δεν θα ξεκινήσουν τα γεγονότα από την Ουκρανία, εκεί είναι η πρώτη σπίθα, από αλλού θα ξεκινήσουν.

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, θα τα δείτε, θα τα δείτε.

Ε ) παιδιά μου, η ταπείνωσις πρέπει να σας κυριαρχήσει, να υπεραγαπάτε την ταπείνωση, σαν τον μισό εαυτόν σας και όταν λόγια Κυρίου ακούτε, να σκέπτεσθαι το έργο Του Θεού πρωτίστως, το βάρος του έργου που έχετε στις πλάτες σας, να σκέπτεσθαι την ταπεινότητα και την ταπείνωση και την αγάπη για τον συνάνθρωπο σας, να σκέπτεσθαι και να μιλάτε με την καρδιά σας και την ψυχή σας, γιατί τα πλούτη και ο θησαυρός της ψυχής σας όταν είναι στα χέρια Του χριστού, δεν τελειώνουν.

Τον λόγον Του Θεού τον μονοπώλησαν

Στην εποχή που ζείτε, είναι εύκολο να μετακινηθείτε από τόπον εις τόπον, αλλά δεν είναι εύκολο να μιλήσετε σε όλους και προς όλους, τότε θα εκλέξει Ο Κύριος πολλούς κατά τόπους, διότι αν πάτε εσείς κάπου αλλού, πολλοί θα σας αμφισβητήσουν, επειδή τον λόγον Του Θεού παιδιά μου, τον μονοπώλησαν και όποιος άλλος αναφέρεται σ’αυτόν, ευάλωτος σε ερωτήσεις και επικρίσεις θα είνα .

Αλλά αντιθέτως, όταν θα μιλάτε, Ο Κύριος στην σκέψη σας θα είναι και εκεί που θα σας στέλνει , με τα Δικά Του αυτιά θα σας ακούνε.

Γι’αυτό εσείς, είσαστε πραγματικοί ήρωες του έργου της εποχής αυτής.

Ακούστε και ένα τελευταίο ενωθείτε, προσευχηθείτε, αγαπήστε όλον τον κόσμο και πάντοτε σημαία νίκης Ο ΧΡΙΣΤΟΣ .

Αν εσείς παιδιά μου περνούσατε τώρα μέλι και γάλα, πως θα καταλαβαίνατε αυτόν που πεινάει τώρα; γιατί σ’αυτούς μπορεί να λείπει και το ψωμί, ενώ σ’εσάς, λείπει μόνον το τυρί.

Γι’αυτό παιδιά μου σας μιλώ και σας προσκαλώ μέσα από την ψυχή μου… ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΤΕ, γίνετε οι Άγιοι που θέλει Ο Θεός, αγαπήστε ακόμα και ένα κουνούπι που περνά στον αέρα.


Πονέστε μ’αυτόν που πονάει, μοιραστείτε ακόμα και τον μανδύα σας μ’ αυτόν που δεν έχει να φορέσει, και τότε ελάτε χωρίς τύψεις να ακουμπήσετε το κεφάλι σας στην αγκαλιά Του ΘεούΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου