Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΤΗΝ... ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ


 ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ:Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ…Κοινοποιεί ο Γεωκών


Παιδιά μου, Δευτέρα Παρουσία είναι η επίσημη παρουσία Του Θεού Πατρός επάνω στην γη, όταν παιδιά μου θα βλέπετε Τον Χριστό, θα βλέπετε τον ίδιο τον Πατέρα.

Εσείς λέτε :«πότε θα έλθω Κύριε;» γιατί δεν λέτε,«πότε θα έλθεις, Κύριε, Εσύ επάνω στην γη»;


Σε λίγο θα βαδίζετε με τους δικούς σας, ΔΙΟΤΙ ΟΣΗ ΓΗ ΘΑ ΜΕΙΝΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΕΙΝΕΙ, ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΗ Ο ΘΕΟΣ…

Περί της βασιλείας του Θεού στην γη, ότι έχετε διαβάσει μέσω του Ευαγγελίου, μέσα από την Αποκάλυψη, μέσα από τους Πατέρες της Εκκλησίας, που έλεγαν τον λογον Του θεού, όλα αυτά, έτσι, μ’αυτόν τον τρόπον θα γίνουν.

Αλλά για να γίνει η Δευτέρα Παρουσία Του Θεού Πατέρα, επειδή πρώτα έστειλε Τον Υιον του, μπορεί Ο Υιός να μην συνοδεύεται από τον Πατέρα; Ομοούσιοι δεν είναι ; μια ουσία, ένα πρόσωπο, ένα θέλημα και ένα μίγμα.

Εάν πάρετε το προζύμι και το ρίξετε σε άλλο προζύμι, ξεχωρίστε πιο είναι το αρχικό προζύμι και πιο το ψωμί. Άλλο τόσο μπορείτε να ξεχωρίσετε και Τον Χριστό από Τον Πατέρα.

Πηγαίνετε κάπου και σας προσφέρουν ένα πολύ ωραίο ψωμί και με όλην την σημασία της λέξεως άρτος, μετά ζητείστε να σας δώσουν την μαγιά του άρτου αυτού, μπορούν να την ξεχωρίσουν; τι θα κάνουν ; θα σας κόψουν ένα μερίδιο από τον άρτο και θα είναι δικό σας, διότι εσείς το ζητήσατε.

ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ….

Όταν θα σας δώσουν αυτό το τεμάχιο άρτου, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗΝ ;

Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ

Και όταν θα ξαναέλθει στην γη Ο Χριστός, θα έλθει ως σώμα απλό, η και ως Πατέρας, δηλαδή, και ως Ουσία Θεού;

Γιατί αποκαλείτε Τον Χριστό Θεό; Διότι ομοιάζει σε όλα με τον Πατέρα Του, γι’αυτό και είναι ο ίδιος Θεός !!! Μεταφέρει τον Λόγον Του και Τον εκφράζει ως Θεόν !

Μπορεί να γίνει δυο λέξεις η λέξις Θεός; Δεν θα έχει κανένα νόημα, εάν χωρίσετε Τον Χριστό από τον Πατέρα, ποιο νόημα θα βρείτε; ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, όπως ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΤΗΝ ΘΕΣΙΝ ΤΟΥ.

Και η αγάπη Του Πατέρα είναι μια και δεν αλλάζει και ο Θρόνος Του ο ίδιος δεν γίνεται δυο, ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ !

Γι’αυτό σας μίλησα περί Δευτέρας Παρουσίας, και εσείς το λέτε με μεγάλη στοργή αυτό, αν διαβάσετε την αποκάλυψη λέει «Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»

ΔΙΟΤΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ, ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ…
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου