Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ


ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΠΥΡΙΝΗ ΦΛΟΓΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ…Κοινοποιεί ο Γεωκών

Κρατείστε στην ψυχήν σας την εικόνα Του Θεού Πατέρα, και εάν ρωτήσετε Τον Χριστό ποια είναι η εικόνα Του (Θεού) θα σας πει : Ιδού Ο Υιός του, και εάν ρωτήσετε ποιος είναι Ο Υιός, θα σας πει, ιδού Ο Πατήρ.

Την μνήμην, την φέρνει Ο Χριστός παιδιά μου, επίσης και τα λόγια τα φέρνει και τα εμφυτεύει με αγάπη στις ψυχές σας, και εσείς ως καλοί εργάτες, μετατρέψτε τα σε πράξεις.

Όσο μικρό,  ψυχές μου να είναι το σώμα σας, τόσο μεγάλη και δυνατή να είναι η ψυχή σας παιδιά μου, και όπως η μάνα ταΐζει  το παιδί της με το μητρικό της γάλα, έτσι εσείς παιδιά μου να ταΐζετε τον νουν σας, τις ψυχές σας και το σώμα σας με τον Λόγον Του Θεού. Και να τον μετατρέψετε σε φλόγα αληθινή πίστεως .

Τα γόνατα σας να είναι η ταπεινότητα, η κλίση της κεφαλής σας να δείχνει την μετάνοια σας και τα λόγια Του Θεού Πατέρα να πλουτίζουν την ψυχήν σας.

Και όταν όρθιοι είσθε, να είσθε γονατισμένοι μπροστά στον Ουράνιο Πατέρα, μπροστά στον Χριστό σας, μπροστά στην Αγία Τριάδα.

Η ψυχή σας να ομολογεί Τον Θεό, το στόμα σας να βγάζει λόγια μετανοίας και εξομολογήσεως και ο νους σας παιδιά μου να ισορροπεί τα λόγια και τις πράξεις σας.

Να ομολογήσετε την αγάπην Του Χριστού προς εσάς και προς όλον τον κόσμον, να ομολογήσετε Ομοούσια Τριάδα ως Άγιον Φως και Άγιον Πνεύμα.

Να ομολογήσετε με δύναμιν ψυχής και σπλάχνων Τον Πατέρα σας τον Ουράνιον, Τον άφθαστον, Τον άχρονον, ως δύναμιν της Δημιουργίας, στα πάντα και των πάντων.

Και να έχετε αγκαλιά μεγάλην και ανοιχτή, όπως τα παιδιά για την Μητέρα,  διότι σας την παρέδωσε Ο Θεός ως Μητέρα σας,  ΜΑ ΤΙ ΜΗΤΕΡΑ !!! ευσπλαγχνότερη των ευσπλαγχνοτέρων, Μητέρα με ατελείωτην αγάπην, που και τα ίχνη που αφήνετε στην γη, αν μπορούσε να τα αγκαλιάσει, θα τα αγκάλιαζε.

Και εσείς τι κάνετε ;  στον νουν σας να περιφέρεται μόνον  Ο Λόγος Του Θεού, του Ευαγγελίου και στην ψυχήν σας να περιφέρεται μόνον η δύναμις της πίστεως προς Τον Θεον Πατέρα, προς Τον Χριστόν, προς Την Αγία Τριάδα, προς την Μητέρα και προς όλους τους Αγίους.

Και στην καρδιά σας, να μην κυκλοφορεί αίμα αλλά αγάπη Του Θεού, και στο σώμα σας ακόμη αντί για αίμα, να κυκλοφορεί Ο Λόγος Του Θεού, και να Λάμπη το σώμα σας από το Άγιον Πνεύμα.

Τα μάτια σας, πύρινη φλόγα πίστεως να είναι, διότι μόνον έτσι θα μπορέσετε να αγαπήσετε τον πλησίον σας σαν τον εαυτόν σας ,  όταν δε, αγαπήσετε τον πλησίον σας, τότε θα μπορέσετε να αγαπήσετε τον ίδιον Τον Θεό.

Η αγάπη Του Θεού, να είναι ύμνος για εσάς, και ο λόγος Του Θεού, να είναι το φωτεινό αστέρι που θα σας οδηγήσει στον δρόμο της αγιότητoς, ο οποίος οδηγεί Στον Θεον.

Αυτός ο δρόμος, είναι δύσκολος μεν, αλλά εύκολος όταν εσείς το θελήσετε.

Όπως πάλλεται η καρδιά σας παιδιά μου, έτσι να πάλλεται Ο Λόγος Του Κυρίου σας μέσα στην ψυχην σας……..

ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΗ !

ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ !

ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ.

ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑΝ ΤΡΙΑΔΑ.

Γιατί χωρίς αυτά, δηλαδή χωρίς την δύναμιν της Αγίας Τριάδος, μπορεί να έχετε τα πάντα, αλλά δεν θα έχετε ψυχήν, διότι όταν ο άνθρωπος μένει χωρίς ψυχήν φωτισμένην από Τον Θεόν, κάνει αυτά που κάνουν οι άλλοι τώρα, δηλαδή αυτοί που είναι «άψυχοι»   και έχουν μόνο σώμα.

Έχουν τροφή, νερό, ρούχα, χρήμα, αλλά δεν έχουν ψυχή, τι ψυχή θα παραδώσουν τότε, αφού τους λείπει ;
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου