Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΟΥΚΡΑΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ 6000 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ COVID-19 ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...

DR VLADIMIR ZELENKO:
«ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ..ΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΜΕ 7 ΔΙΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ 2 ΔΙΣ ΑΤΟΜΑ»!!!

B΄ΜEΡOΣ


4 ΒΙΝΤΕΟ 



”Γιατί να χρησιμοποιήσουμε ένα θανάσιμο φάρμακο που δεν λειτουργεί και έχει φοβερές και τρομερές παρενέργειες Αν όλος ο κόσμος στον πλανήτη είχε προσβληθεί από κόβιντ και δεν αντιμετωπιζόταν με κάποια θεραπεία θα είχαμε 35 εκατομμύρια θανάτους. Δεν το πρεσβεύω.

Σε κάθε περίπτωση αν ακολουθήσουμε τις συμβουλές κάποιων ”παγκόσμιων ηγετών” όπως του Bill Gates που είπε την τελευταία χρονιά ότι πρέπει να εμβολιαστούν 7 δις άτομα 2 δισεκατομμύρια θα μπορούσαν να πεθάνουν, σύμφωνα με τους ειδικούς…

Ξυπνάτε αυτός είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος που η αδικοπραγία και η χαιρεκακία είναι σε τέτοιο επίπεδο που δεν είδαμε ξανά στην ιστορία της ανθρωπότητας. Είμαι εναντίον της ανθρωποθυσίας των παιδιών μας…



Αν λοιπόν από τον εμβολιασμό ” έχουμε βραχυπρόθεσμους κινδύνους (θρόμβους, μυοκαρδίτιδα), μεσοπρόθεσμους (ανοσολογική αντίδραση) ή μακροπρόθεσμους κινδύνους (αυτοάνοσα, στειρότητες) κατά τη γνώμη μου, η κυβέρνηση είναι μια μετενσάρκωση του Δρ Mengele που επιτρέπει τον πειραματισμό πάνω στο λαό της. 

Παλαιά εμβόλια αυτού του τύπου έχουν αποτύχει. Στην αρχή τα ζώα είχαν αντισώματα, αλλά πέθαναν μετά. Μετά από έρευνα, είδαμε ότι το ανοσοποιητικό τους σύστημα τα σκότωσε “(φαινόμενο ADE) ( μελέτη στα αιλουροειδή ) γενετικό εμβόλιο Spike. Ο κίνδυνος 1 είναι ο θρόμβος αίματος. 

Όταν κάνετε την ένεση, το σώμα παράγει την πρωτεΐνη Spike, μεταναστεύοντας στην επένδυση των αιμοφόρων αγγείων σας. Τα κύτταρα μπορεί να καταστραφούν, προκαλώντας θρόμβους καρδιακή ανακοπή αν συμβεί στην καρδιά, εγκεφαλικό επεισόδιο αν συμβεί στον εγκέφαλο..

Προκαλεί επίσης υποξία που είναι και θανατηφόρα. Aυτό έδειξε η μελέτη στα ζώα. Αφού εμβολιάστηκαν τα σκότωσε το ανοσοποιητικό τους. Αντίστοιχες μελέτες για άνθρωπο δεν έγινε η μελέτη γίνεται τώρα σ΄εσάς. ”Το Ισραήλ είναι το μεγαλύτερο εργαστήριο του κόσμου”. 

Ο Dr Luc Montagnier βραβευμένος με Νόμπελ γιατί ανακάλυψε το AIDS είπε ότι αυτός ο εμβολιασμός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ανθρωπότητα κι ο πιο μεγάλος κίνδυνος για γενοκτονία στην ιστορία της ανθρωπότητας.”

Είπε ότι στα μακροπρόθεσμα προβλήματα μπορεί να προστεθεί η στειρότητα με βλάβες στη λειτουργία της ωορηξίας και μείωση σ΄αριθμό στα σπερματοζωάρια. Κι αναρωτήθηκε ”γιατί λοιπόν να διοχετεύσουμε στον άνθρωπο μια ουσία εν δυνάμει καταστροφική και θανατηφόρα που εκ των προτέρων ως τέτοια δεν μπορεί ν΄αποκλειστεί;”

Αυτά δηλώνει ο γιατρός Dr Vladimir Zelenko ένας Ουκρανοαμερικανός οικογενειακός γιατρός γνωστός για την προώθηση ενός κοκτέιλ τριών φαρμάκων υδροξυχλωροκίνης, ψευδαργύρου και αζιθρομυκίνης στο πλαίσιο μιας πειραματικής εξωτερικής θεραπείας για τον COVID-19 που έχει προωθήσει ως πρωτόκολλο Zelenko που φρόντισε 6000 ασθενείς με covid19 από ότι λέγεται επιτυχώς.

Δηλώνει ότι δέχεται καθημερινά απειλές θανάτου!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου