Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ


«ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ» ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΖΗΣΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΔΗΜΙΑ, ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.



Γράφει ο Ηλίας Σκουντριάνος


Υπάρχουν τουλάχιστον 4 μέσα μελετημένα εδώ και δεκαετίες τα οποία θα χρησιμοποιήσουν για να μας αφανίσουν και τα οποία στο παρελθόν (για ξεκάρφωμα) μας συνήθισαν να τα δεχόμαστε σαν κάτι φυσικό, αναμενόμενο και επαναλαμβανόμενο:

1) Τα εμβόλια

2) Τις πυρκαγιές

3) Τους Σεισμούς

4) Τις επιθέσεις των αναρχομασόνων

Τώρα όμως, για τους λόγους που εκείνοι ξέρουν, θέλουν να ξεμπερδεύουν οριστικά με μας.

1) Ναι μας συνήθισαν να κάνουμε τα εμβόλια στο παρελθόν, αλλά αυτό που σκοτώνει ψυχή και σώμα θα το κάνουν υποχρεωτικό

2) Ναι μας συνήθισαν στους εμπρησμούς κάθε καλοκαίρι, αλλά αυτοί σκοπό έχουν εντολή να κάψουν την Ελλάδα, κατά το υπόδειγμα του Ματιού.

3) Ναι μας συνήθισαν στους σεισμούς, αλλά αυτός που θα γίνει τώρα στο Αιγαίο θα είναι το κάτι άλλο. 

Εκτός του ότι θα ισοπεδωθεί η Ελλάδα θα σηκωθούν κύματα πολλών μέτρων ύψους που θα ορμήσουν στην ενδοχώρα – την οποία θα προστάτευσαν τα δάση που κάψανε – και θα την πνίξουν.

4) Ναι μας συνήθισαν τις επιθέσεις των αναρχικών (και του UCK από ότι μας ενημέρωσε η φίλη Μαρία στο βίντεο που σε 1 ημέρα είχε 250.000 μοναδικές επισκέψεις και το οποίο φυσικά κατέβασαν, αλλά και ο Άγιος Παΐσιος, προτρέποντάς μας να μη φοβόμαστε τους χαλβάδες σκοπιανούς, αλλά τους Αλβανούς, τα φίδια που τρέφουμε στον κόρφο μας).

 Αλλά οι 
επιθέσεις των αναρχικών θα γίνονται υπό τις συνθήκες που περιγράψαμε στις 3 προηγούμενες παραγράφους, όπου θα χτυπάνε με μηχανές για μόλις 15΄ και θα πηγαίνουν στον επόμενο στόχο...

Ηλίας Σκουντριάνος

1 σχόλιο:

  1. Όλα τα λυπηρά, μας αποστέλλονται, χωρίς πάσης αμφιβολίας, δια θεραπείαν τη νοσούσης ψυχής μας, όπως δια των θλίψεων εμέσει το φαρμάκι της ηδυπαθείας και παντός πάθους.

    Κυρίως δια των θλίψεων καταφαίνεται η αγάπη του ουρανίου Πατρός εις τα δικά Του παιδιά, όπως μεταλάβουν της Αγιότητος Αυτού και προστεθεί αιώνιον βάρος δόξης.

    http://elderephraimarizona.blogspot.com/2021/08/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή